Medvěd Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Řidič asi nemá mou postavu, páč jinak by tam nutně při odjezdu ten nárazník pozapomněl Citovat
Marcel505 Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Řidič asi nemá mou postavu, páč jinak by tam nutně při odjezdu ten nárazník pozapomněl Tak odjezd ani řidiče jsem neviděl... Ale nějakou takovou příhodu s předním nárazníkem mi někdo nejmenovaný vyprávěl... :D Citovat
Medvěd Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Jenže to jsem v autě seděl já, Helča + tchýně a zachytil nás křivý obrubník - od té doby jsem ale měl snad jedinou 405 BK s Mi nárazníkem včetně mlhovek. Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 nebo takhle:roker Sice to nevypadá-ale nedotkli se:) Citovat
Marcel505 Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic nebo takhle:roker Sice to nevypadá-ale nedotkli se:) No to tak, aby se dotkl jeho koule !!! Teda, kdo ví kdo to tam přisunul jako druhý že... Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: peugeotkovic nebo takhle:roker Sice to nevypadá-ale nedotkli se:) No to tak, aby se dotkl jeho koule !!! Teda, kdo ví kdo to tam přisunul jako druhý že... jo,to nevím:) nikde nikdo..ale to druhý bylo fakt trochu zešikma,tak asi nejelo a natlačili ho do mezery;) Citovat
Medvěd Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Peugeotkovic - přijeď do Prahy a uvidíš, že takové parkování je tu zcela běžné. Já dokonce jsem vzteky bez sebe, když v noci přijedu na sídliště, kde momentálně přežívám (už abych měl zrekonstuováno a byl zpět na Letné) a vidím mezi auty mezery, že bych tam postavil Smarta naštorc - to mám pak chuť některým individuím probodat gumy. Jinak k fotce - i kdyby se dotkli, tak při parkování necouvám 50 (většinou), ale krokem, tak nemám šanci auto, do kterého ťuknu, poškodit (kouli nemám). Nárazník je součást auta, která je od toho, že má tlumit drobné nárazy - takže já parkuju stylem dotykovým (když se auto za mnou zachvěje, vím, že už dál couvat nemohu a popojedu vpřed), jinak to v Praze ani nejde. [upravil dne 15/8/2008 Medvěd] Citovat
AnotherOne Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 No tak ten prvý prípad sam mi stal viackrát tiež. Niekedy to holt neodhadnem. Ten čumák a ešte dosť nízky škrtá o všetko. Naspäť to ide dosť blbo, to lízatko sa má snahu otvárať a potom nepekne odstáva. [upravil dne 16.8.2008 AnotherOne] Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Taky se mi už povedlo takle zaparkovat ve městě,jen to vrzlo a bylo to,horší bylo vycouvat,příšernej zvuk,myslel sem ,že je po nárazníku,všichni ven a kousek sme to ručo odtlačili,naštěstí to byla jen hrana nárazníku od spoda,dopadlo to dobře Citovat
*jose_106* Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Hmm, když vidím ten nárazník, v P4 ulici Mezivrší udělali při letní rekonstrukci vozovky blízko školky dva asfaltové retardéry - jeden seshora před křižovatkou čistě = adekvátně vysoký a dobře lomený, ale dolů za křižovatkou asi měli málo místa nebo málo času před odchodem do hospody, takže tam vzniknul takovej pěknej asfaltovej kopeček, kde slyším pravidelně drhnout přední nárazníky (typicky oktávky, passaty, semtam superb, nějaká ta dodávka...) a zadní koule... Peugeoty jsou trošku vyšší (nevím jak třeba 407 a dlouhý čumák atd..), takže tam problém s kraťoučkou 106, ani 306, 406 nemáme. Citovat
mi16 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Jenže to jsem v autě seděl já, Helča + tchýně a zachytil nás křivý obrubník - od té doby jsem ale měl snad jedinou 405 BK s Mi nárazníkem včetně mlhovek. U nas je jedna hneda;) ... Ale NM:P Citovat
Dundee Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 mi16: Neboj, předseda měl taky novej model;) Citovat
Marcel505 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: *jose_106* Hmm, když vidím ten nárazník, v P4 ulici Mezivrší udělali při letní rekonstrukci vozovky blízko školky dva asfaltové retardéry ... To je něco podobnýho jako u metra Vysočanská, jak se tam autama jezdí přes nástupní ostrůvek. Hlavně při sjezdu si tam dost aut škrtne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.