Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.

Mám P406 2,1 TD rok 1996 a začala mi svítit kontrolka autodiagnostiky motoru a zaroveň začal problém s vypnutím motoru. Pokud chci vypnout motor - otočím klíčem, ale motor chce pořád běžet dál :-( Neví někdo, kde by mohl být problém ??? Myslíte, že můžu jezdit, než bude čas na servis ???

Díky všem za rady !!!!

[upravil dne 14/8/08 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: Šíza

Zdravím všechny.

Mám P406 2,1 TD rok 1996 a začala mi svítit kontrolka autodiagnostiky motoru a zaroveň začal problém s vypnutím motoru. Pokud chci vypnout motor - otočím klíčem, ale motor chce pořád běžet dál :-( Neví někdo, kde by mohl být problém ??? Myslíte, že můžu jezdit, než bude čas na servis ???

Díky všem za rady !!!!

je čas na servis

Odesláno

Asi bude v háji elmg. ventil, který uzavírá v čerpadle přísun paliva - každopádně se servisem bych v momentě, kdy by mi svítila kontrolka diagnostiky, já osobně neváhal.

Odesláno

Měl jsem podobný problém,akorát mě nesvítila kontrolka autodiagnostiky.Problém byl v zapalovači

cigaret,auto jem chcípal vypnutím světel:o.Startoval jsem tak,že jsem zapl světla a otočil kliček jak při klasickém staru.

Odesláno

Ahoj. Máš stejný motor jako já, a jestli máš čerpadlo LUCAS tak se podívej sem:

Už mám koupenou tu sadu (pístek, těsnění), ted jen čekam až bude chvili čas, abych to vyměnil. Dle meho nazoru, na diagnostiku nemusíš, vše se dočteš v přízpěvku. Diagnostika se rožne, protože řídící jednotka zjistí, že motor nevypl v nějakém čase kdy má. Ja už s timto jezdím 14 dni a vubec ničemu to nevadí, krom toho že mi motor vypne 3 sekundy po otočení klíčkem. Pokud máš dotazy tak pisni.

Odesláno

jj přesně tak jak píše gen.Migen problém bude nějaký solenoid.... , ještě že už takový problém nemám.....

ten jeho příspěvěk doporučuji,jsou tam fotky jak na to !!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to konečně opravil. Díky radám, které jsem od vás získal to byla práce na hodinku. Celá oprava vyšla na 395,- bez DPH a v servisu po mě chtěli 5000,- Takže je super, že jsem DÍKY VÁM dopadl takto :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...