Tusy Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Nooo já mám kamaráda, co je majitelem servisu,takže většinu práce a zkoušení mám zadarmo, takže to je jako bych to dělala doma s tím rozdílem, že on tomu aspoň rozumí...díly mám za nákupku taky od něj,takže on ze mě nemá vůbec nic, tak myslím,že v jeho zájmu je to taky,aby to opravil..protože když dělá na mým autě, ze kterýho nic nemá,tak okrádá sebe o čas, který by mohl věnovat cizím autům.. problém je spíš to, že já nemám čas to zkoumat doma nebo někde u někoho, protože to auto potřebuju denně a není v mým možnostech to nechat někde stát třeba jen přes jednu noc..ale každopádně díky za radu, kdyby na nic nepřišel přes těch 14 dní co to bude mít doma,tak bych musela někoho odsud otravovat a poprosit o pomoc, ale zatím se budu snažit obtěžovat kamarády a když oni neporadí,tak bych musela začít s obtěžováním někoho tay ...tak se mějte..a díky za radu.. Citovat
Tusy Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Jooooo a ta lamda byla špatná.. to mi ukázala diagnostika a když mi jí vyndali, tak byla fakt na hadry..to bylo zase tím amatérem co mi dělal vejfuk..blbec..ale tak to ještě docela šlo. 2000 mě stála sonda..a práce nic a mám rovnou i vyměněný svíčky..ty byly taky docela jetý..takhle se postupně dostanu k výměně všeho.. jak u mojí Tigry..tu sem měla dva roky..vyměnila všechno a pak sem jí prodala..a určitě sem si penězma nepolepšila..asi je to můj nějakej nepsanej koníček ...ale teda vyjde to docela draho ..tak se mějte.. jooo a dobrá zpráva..dneska mi to ještě vůůůbec nechcíplo... musim to zaťukat.. Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Tusy Jooooo a ta lamda byla špatná.. to mi ukázala diagnostika a když mi jí vyndali, tak byla fakt na hadry..to bylo zase tím amatérem co mi dělal vejfuk..blbec..ale tak to ještě docela šlo. 2000 mě stála sonda..a práce nic a mám rovnou i vyměněný svíčky..ty byly taky docela jetý..takhle se postupně dostanu k výměně všeho.. jak u mojí Tigry..tu sem měla dva roky..vyměnila všechno a pak sem jí prodala..a určitě sem si penězma nepolepšila..asi je to můj nějakej nepsanej koníček ...ale teda vyjde to docela draho ..tak se mějte.. jooo a dobrá zpráva..dneska mi to ještě vůůůbec nechcíplo... musim to zaťukat.. Konečně něco pozitivního,tak držim pěsti,ať ti to jezdí Citovat
Midloch Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ahoj Tusy, k seznamu závad a jejich příčin je použitelný tento odkaz: http://www.mjauto.cz/newdocs/ferenc/om/om.htm V obsahu je téměř na konci zvýrazněna kapitola \"Kontrola systémů bez vnitřní diagnostiky\", rozdělená na část zapalování a část přívodu paliva a řízení směsi. Je to opravdu hodně obecné, jsou uváděny i prvky které u Tvého auta nenajdeš (např. klasický rozdělovač). Jinak přeju aby jsi tabulku vůbec nemusela použít. K Tvé závadě. Pokud bude dál setrvávat, také typuju volnoběžný ventil, tak se odborně nazývá \"krokáč\". V některých prodejnách pojem krokáč neznají. Citovat
*jose_106* Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Tusy: jen ze zájmu, ty svíčky se měnily teď naposled? Pro info nevíš, jaké tam byly a jaké jsou teď? jen že jsem zavadil o tohle vákno mezi 406kaři: http://www.peugeot-club.com/topic/34350-volnobeh-bez-problemu/#459879 Týká se sice primárně LPG, ale co jsem tu četl, svíčky ngk zlobily hodně lidí... Jinak přeju, ať už to bez problémů slouží [upravil dne 20/9/08 *jose_106*] Citovat
Tusy Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Díky kluci...no v pátek to sice celej den nechcíplo, ani když sem jela domu,ale od soboty to zase vesele umírá a umírá...ta informace o tom,že krokáč je volnoběžný ventil je pro mě opravdu novinka,takže díky moc, to sem fakt nevěděla .. ... jooo ty svíčky mi měnil s tou lamda sondou minulej tejden a taky říkal, že je možný, že by to mohly dělat ony, ale u mýho auta nejsou svíčky ten problém..jinak nevím jaký tam byly a jaký tam jsou teď, na to sem moc holka..takový věci si nepamatuju.... Citovat
Tusy Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 No tak sem se informovala v auto kelly na ty blbý snímače všeho možnýho a nejsou zase tak drahý, tak je zkusim vyměnit..nestojí to svět a možná to pomůže..nooo a ten volnoběžný krokový ventilo-motorek se prosim Vás dá koupit kde a kolikpak nám stojí?Můžete někdo informovat nebohou holčičku, která je strašně něšťastná, že jí chcípá auto..už sem ho interně pojmenovala chcípáček..snad mu to nevydrží na furt.. taky přemejšlim,že to prodám..nemám na to nervy.. Citovat
PetrR Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Tusy No tak sem se informovala v auto kelly na ty blbý snímače všeho možnýho a nejsou zase tak drahý, tak je zkusim vyměnit..nestojí to svět a možná to pomůže..nooo a ten volnoběžný krokový ventilo-motorek se prosim Vás dá koupit kde a kolikpak nám stojí?Můžete někdo informovat nebohou holčičku, která je strašně něšťastná, že jí chcípá auto..už sem ho interně pojmenovala chcípáček..snad mu to nevydrží na furt.. taky přemejšlim,že to prodám..nemám na to nervy.. zkus treba http://autoklucka.cz/index.php?sec=zbozi vyberes vyrobce a primo krokovy motorek a najdes si v seznamu svuj vuz. Vypada to ze stoji cca 1800 Kc. Citovat
pery Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Ještě zkus to nejjednodušší a tím nic nezkazíš. Vyměn benzínový filtr, ten totiž nikdo nemění, a umí to dělat pěknou paseku. P 206 1.4 HDi černá 2003 Citovat
Tusy Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Týýýýýýýýjo díííky moc ... sem se na to mrkla a objednám ho..hele a když tam je napsaný že to je na 206 1.1 a 1.4 tak to jako bude pasovat na všechny tyhle motory???A co když na můj neee???? Joooo a ten benzinovej filtr vyměníím taky..dííky moc.. Citovat
urdemala Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 jak to tady čtu, tak místo střemhlavý výměny všeho, co ti kdo poradí bych to viděl na výměnu filtrů - jestli se problém neodstraní, tak dát do dobrýho servisu a tam, ať se na to koukne odborník. zcela určitě tě to vyjde levněji a rychleji než tyhle metody pokus/omyl. Citovat
Tusy Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 NO já sem nejprve zkoušela ten krokáč vyčistit a chvíli to potom šlo, pár hodin to bylo v pohodě, ale hned druhej den se to vrátilo do starých kolejí, tak si myslim nejen já, ale i můj mechanik,že to bude tím.. a filtry mám vyměněný..jen ten benzínovej ne..ale ostatní sem měnila.. Citovat
Kathreen Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: Tusy NO já sem nejprve zkoušela ten krokáč vyčistit a chvíli to potom šlo, pár hodin to bylo v pohodě, ale hned druhej den se to vrátilo do starých kolejí, tak si myslim nejen já, ale i můj mechanik,že to bude tím.. a filtry mám vyměněný..jen ten benzínovej ne..ale ostatní sem měnila.. Ahoj, já měla ten samý problém, mám 206 r.v. 99 1.4 aut. a otáčky lítali jak se jim zachtělo a ráno se jim nechtělo vůbec. A auto chcípalo a chcípalo a chcípalo...Jednou se mi dokonce stalo , že jsem pak už nenastartovala když to chcíplo, třeba jsem jela po dálnici 130km/h a najednou si říkám proč to zpomaluje, většinou to chcípalo když to bylo trošku zahřátý.Normálně by ty otáčky měli být při volnoběhu snad 900 ale já měla sotva 500. Nejdřív mi v peugeotu vyměnili palivový filtr a rozvody- nepomohlo to. Pak jsem dostala novou zapalovací rampu a zatím to drží cca 2,5 měsíce. Chvíli byly otáčky vzorově kolem 900 ale teď jsou zase cca 500 a když brzdím, jako že chci zastavit tak třeba klesnou na 200 ale hned zas pomalu vylezou trošku přes 500. Zkus tu zapalovací rampu. Citovat
PetrR Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: Tusy Týýýýýýýýjo díííky moc ... sem se na to mrkla a objednám ho..hele a když tam je napsaný že to je na 206 1.1 a 1.4 tak to jako bude pasovat na všechny tyhle motory???A co když na můj neee???? Joooo a ten benzinovej filtr vyměníím taky..dííky moc.. Pokud chces mit jistotu napis na email na strankach, napis typ auta motor a spol a teda aspon me odpovedeli obratem i s konkretnim typem krokace. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.