Zenith Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ahojda. Také jsem řešil problémy s volnoběhem. P406 1.8 LFX 66kW. Co NEPOMOHLO: 1. nový krokáč 2. nový MAP 3. nové filtry 4. nová lambda 5. nové kabely ke svícím 6. nový vajfuk (už to potřeboval) 7. nové svíce NGK V-Line (DOPORUČENÉ!!) 8. diagnostika 9. nové čidlo teploty 10. celková kontrola (těsnost atd.) Co POMOHLO: Motor začal brkat a třeba zhasnul i uplně (při dojezdu na křižovatku, při delším stání, při vícenásobném podřazení aj.) Tak jako první dostal nové svíce NGK(700Kč) a nic. Pak následovaly ty různé další pokusy. Až nakonec zpět ke svícím. Tentokrát úplně obyčejné BERU(napsané) za 140Kč, odtrh 0.9mm a POHODÁÁÁÁ. GOOD LUCK. Citovat
Zenith Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 No zřejmě ano. U NGK byl 0.8 mm ( z továrny) Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Zenith No zřejmě ano. U NGK byl 0.8 mm ( z továrny) pokud mrknu do knížky tak mají býti 0,9 takže stačilo ty tvoje drobet upravit a bylo by OK Citovat
Zenith Odesláno 4. září 2008 Autor Odesláno 4. září 2008 Ano souhlasím, ale když už nevíš kudy kam, tak....... Ja jen aby si případně pežoťáci s podobným problémem skontrolovali své svíce a nespoléhali na výrobce. Citovat
hribe Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 hm, tak to je zajimavej postreh, se taky podivam na svicky, daval sem tam novy, origo, co tam patrej, odtrh sem na nich ale nikdy nezkoumal, maximalne obcas kouknu, jak vypadaj ... hribe Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 nevím ale já když mrknu na svíčky tak očistím a přeměřím vzdálenost,popř upravím Citovat
Guest servisman Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: chocenak Koukám, že si budu muset koupit měrku to já mám už dlouho ještě z dob co jsem jezdil se 120 Citovat
Yantschi Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 A ten odtrh ako upravim? Na terajsich svieckach mam 0,9mm (NGK V-line) a 0,1mm je dost malo. Staci trochu prihnut srobovakom? Citovat
Yantschi Odesláno 12. září 2008 Odesláno 12. září 2008 Nasiel som celkom zaujimavy link o odtrhu, plati to najme pre LPG: http://www.zdruzenie-lpg.sk/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=36&func=view&id=264&catid=8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.