Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Greogořek

Ahoj, den měl jsem nehodu se svojí 306kou 1,9 xrdt, rv 95. Chci se zeptat za kolik by se dalo prodat tohle bouraný auto? Ko je nárazník, kapota, obě světla, chladič, sahary a levý blatník. Auto je měsíc po technické. Jel jsem po hlavní a nedostal jsem přednost a takle to dopadlo :grr. Děkuji za odpovědi.

A to ti tam vletěl od Hornbachu a nebo od Chlumecký? Páč si myslím, že od Chlumecký je snad dokonce STOPka ne?

Vrakoviště - zkus klasicky Sluštice a nebo to pod Úvalama...

Jel od Chlumecký. Zastavil podíval se a naposlední chvíli mi tam vjel. Nepochopitelný. Byla to taková blbá náhoda. Říkám si, že zkusím ten novej podjezd ke Globusu a u Hornbachu se mi stane tohle. Je pravda, že ta křižovatka je blbá. Za tu chvíli co jsme tam stáli tam mohli bejt další dvě nehody.

Odesláno
Původně zaslal: Creams

počítej na vrakači náraznik litr, světla litr, kapota dvojku, chladič trojku se saharou, blatnik litr, maska 500. Karosařská max 2tis kč + pokud bude potřeba čelo tj tak 700. oprava cca 10tis si myslím se vším krom laku takže s lakem cca 15-18tis kč

Kdyby ti to vyšlo takle,jak píšou chlapy:myslim, měl bys zase svýho piškota na kterýho si byl zvyklej:myslim

Odesláno

inak podla opadanej a popraskanej farby usudzujem ze kapota uz bola burana ...je tam dost gitu ( tmelu)

diely na 306 mas za babku...

[upravil dne 14/8/08 marisw]

Odesláno

viem ti zihnat diely....

naraznik - 1300 sk

kapota - 1500 sk

svetla - 650 sk / kus

chladic - 1500 sk

predna stena - 1000 sk

blatnik - 600 sk

striekanie 3 diely..... - diely po 2000 sk

a mas to priblizne.... plus 5000 sk na nejake hovadiny...drobnosti....

Odesláno

tak do stareho auta z roku 93 by som urcitenic nekupil nove...to si bud isty.. a to auto mozem zboznovat ako kolvek....:super

Původně zaslal: bombarderik

Nechcem strasit ale ja som pred rokom mal podobny stav mojho piskota a dal som za to 50 000 sk. Ale to nic neslo z vrakaca, nova kapota, sahara, maska, naraznik, svetla, lakovanie, chladic a este par drobnosti..... Ale moj odhad je ak zoberies z vrakaca a tu od kolegov diely tak 20 0000kc by to zhltlo... ;)

Odesláno

Zvaž v jakém stavu máš zbytek auta. Jestli máš nové ( nebo v parfektním stavu) ostatní díly- ramena , tlumiče, brzdy a td. tak to spíš oprav. Pojištovna tě pošle do likvidace- odhad opravy loni v listopadu s modelem z.r. 94 byla 90 000 kč a na hodnotu vozu mi dali 50 000 kč. Na ruku mi dali 30 000 kč za likvidaci. Za ty rachy se to dá i s replikama dát do kupy. Ale hold to bude auto \"neprodejné\" a dojezdíš ho do jeho smrti-vrakáč. Záleží na tobě. Měl jsem akorát výše pospané díly nové a když koupíš jiné budeš muset tyto věci určitě udělat + rozvody + spojku. Vím ,že už mám \"bezcenné\" auto ,ale stále šlape-otrok a dojezdím ho do stavu kovošrot.

Odesláno
Původně zaslal: Greogořek

Jel od Chlumecký. Zastavil podíval se a naposlední chvíli mi tam vjel. Nepochopitelný. Byla to taková blbá náhoda. Říkám si, že zkusím ten novej podjezd ke Globusu a u Hornbachu se mi stane tohle. Je pravda, že ta křižovatka je blbá. Za tu chvíli co jsme tam stáli tam mohli bejt další dvě nehody.

Ok. No myslím že to není až tak blbá křižovatka, spíš jsou tam magoři kteří pospíchaj na levný nákupy a nečuměj kde kdo jede. Jako od tý Chlumecký je doleva vidět myslím docela dobře.

Odesláno

A este by som chcel podotknut, ze ked pridas nejaku tu tisicovku na viac, tak si to mozes rovno prerobit na novy model ;) Teoreticky by tie dieli mali stat len o par korun viac :) A hned budes mat aj krajsieho piskota o nieco

Odesláno

trsek neviem preco by to auto malo byt nepredajne... Normalne si odarchivuj fotky, s tejto havarie, nafot si aj nosniky ze su neni poskodene, a ked to budes predavat tak to majitelovi mozes normalne ukazat.

Takto isto sme kupovali kamaratke Citroen Saxo... Bol to stary model prerobeny na novy. Chlap nam ukazal komplet fotky z havarie, ukazal tam odstrojene auto (bez kapoty, masky, naraznika, svetiel a jedneho blatnika) aby bolo videt ze v nutri nebolo nic poskodene. A dal tam nove dieli.

Nebol najmensi dovod auto nekupit, nakolko na fotkach bolo jasne videt ze bouracka sa tykala len plechariny. Navyse mal odlozene aj vsetky stare diely, ktore menil...

Takze auto predajne bude myslim bez problemov. Duplom ked ho zfaceliftuje na novy model. Za nizsi cenu bude starsi auto ktore ale bude vyzerat ako novejsi a drahsi model :)

Odesláno

Originál pozink z vrakáče je dobrý tak na kapotu,jinak auto kelly a jiné mají 2 druhy blatníků a ty lepší jsou top qality a stojí kolem 1200,jinak slepá lampa made in poland-auto kelly nemá-a slepý to nebude-jinak poláci to nevyrábí-maximálně překupují-původ bývá Turecko-Čína atd,ale bát se toho nemusíte-Velké koncerny to montují pod svým logem na svá auta,protože to je levnější a nikdo o tom neví jak to ve skutečnosti je,ne všechny,ale příbývá jich a přibývat bude.Jinak např. mlhovky druhé řady 306 rezaví a to brutálně a je to orig,stáří orig světlometu se nezapře a svítivost je časem nižší-tak turek replika bude svítit pořád lépe-pokud to je od značkového dodavatele např.auto kelly tak to je kvalita a lepší než vysvícená lampa z vrakoviště...

Odesláno

No ale o to tu ide ... blatnik top kvaliti je v auto kelly za 1200kc, pritom mu to tu uz ponukali za 650 SLOVENSKYCH KORUN, tj nejakych 500 KC ... A to je 700kc usetrenych. To iste si spocitaj na kazdy diel,a uzaj mas peknu sumicku... Jako predsalen, kupujes dieli do 15 rocneho auta...

A s tymi svetlami nesuhlasim, a som tiez za origo ...

Odesláno

Pokud to máš jinak v dobrém stavu, tak bych to opravil. Podívej se na fórum, kde se nabízí náhradní díly na 306. Barvu Ti dneska namíchají a nastříkají tak, že to nelze poznat. A auto Ti bude dále sloužit. Už víš u něho co a jak máš udělané. ;):myslim

[upravil dne 18/8/08 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Pokud to máš jinak v dobrém stavu, tak bych to opravil. Podívej se na fórum, kde se nabízí náhradní díly na 306. Barvu Ti dneska namíchají a nastříkají tak, že to nelze poznat. A auto Ti bude dále sloužit. Už víš u něho co a jak máš udělané. ;):myslim

[upravil dne 18/8/08 OK406]

Díky všem za rady a názory. Jsem zatim ve fázi kdy čekám jak to dopadne s pojišťovnou. Ted budu odstrojovat ty rozbité věci tak uvidím jak to vypadá pod tím a podle toho se rozhodnu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...