oddie Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Mladý muž nastupuje do svého prvního zaměstnání - strojírenského podniku. Hlásí se u mistra. Mistr mu povídá: \"Tady máš koště, a nejdřív pořádně zame? celou dílnu!\" Mladík: \"Ale... já jsem inženýr!!!\" Mistr: \"Aha.... no.... dobře, tak já ti to teda ukážu...\" Citovat
Hics Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Hele Oddie a nejsi náhodou taky engineer? :D:D Citovat
jiri.wolf Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Ze svých dosavadních poznatků ze studia, bohužel musím konstatovat že to není vtipné, ale je to realita :(. Připadáme si tu jako cvičené opice. :D Citovat
rimmer Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 tak ja pridam jeste jeden vzhledem k tomu, ze sem inzenyr a navic informatiky > Chlápek letí v balónu a najednou zjistí, že začíná klesat, nepůjde to > zastavit a neví, kde je. Tak se rozhlíží kolem a pod sebou uvidí nějakého > turistu. Zavolá na něj: \"Haló, pane, nevíte, kde jsem?\" Turista se podívá > na chlápka v balónu a odpoví: \"V balónu!\" Chlápek trochu naštvaně > odpovídá: \"To vím, ale tak mne napadá - vy musíte být z IT!\". \"Jak jste na > to přišel?\", zvědavě se ptá turista. \"To je jednoduché\", říká chlápek. > \"Vaše odpověď je zcela přesná a je mi úplně na hovno.\" \"Jak vás tak > poslouchám, vy musíte být z obchodního!\" říká turista. \"A jak jste na to > přišel vy?\", ptá se obchodník. \"To je také úplně jednoduché\", říká > turista, \"vy jste v prdeli a můžu za to já.\" Citovat
Rebik Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Při rozebírání nepojízdného auta zemřel v Merklíně na Karlovarsku dvacetiletý mladík. Vůz na něj zřejmě spadl ze špatně zajištěného heveru. Mladíkovo tělo objevili lidé v garáži. Citovat
Guest Venca Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 Rebiku myslíš, že to byl inženýr? Citovat
Rebik Odesláno 21. březen 2004 Odesláno 21. březen 2004 To nevím, ale je to ze života, já mechanikům nedovolím pracovat na dílně samostatně přesně z tohoto důvodu a třeba je to varování pro některé kutily. Citovat
deeper Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 existuje vůbec nějakej spolehlivej způsob jak to auto zajistit aby z toho n´heveru nespadlo?????? Já pod něj dávam rezervu, ale to je spíš pro dobrej pocit že když spadne tak tam bude trochu místa )))) Citovat
vix Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 Jasne! Privarit ho ke zvedaku ! P.S.: Ptal jsi se na nejakej spolehlivej, ne dobrej zpusob Citovat
oddie Odesláno 26. březen 2004 Autor Odesláno 26. březen 2004 Spolehlivej způsob? Používat kvalitní nářadí (hever), zvedat to za místa k tomu vhodná a nemít to \"na háku\" - jakože to po čase k tomu svádí. Pokud se leze pod auto, používat další zabezpečení (dvě rezervy na sobě, zakládací klíny...). Už mi taky párkrát sletěl vrak z heveru, tak vím o čem mluvím - pokud se seká kastle na kusy, tak je to fuk, ale pokud se pod to auto leze, je třeba to fakt mít pořádně zajištěný. Citovat
tomyka Odesláno 26. březen 2004 Odesláno 26. březen 2004 na znamehotiez spadla s1203 z heveru . polamane rebra a tak. teraz uz to zaistuje tak ze by to auto ani uragan nezhodil z heveru. hever + take nastavovacie stojaniky na 3nohax a podobne). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.