AnotherOne Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Práve som to videl v správach. To je irónia. Citovat
Radess Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 To jsi se koukal na tele tele né? To bude vtip měsíce, ještě zapoměli dodat že to chtějí uzákonit až od roku 2010 ( aby stačili prodat těch 10 000 aut se stočenejma tachometrama co mají na skladě [upravil dne 11/8/08 Radess] Citovat
vendelinek Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: Radess To jsi se koukal na tele tele né? To bude vtip měsíce, ještě zapoměli dodat že to chtějí uzákonit až od roku 2010 ( aby stačili prodat těch 10 000 aut se stočenejma tachometrama co mají na skladě [upravil dne 11/8/08 Radess] :super:super:potlesk:potlesk:potlesk tak si byl rychlejší Citovat
obaf Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 No to ti pravi kricia, presne ako u nas. Citovat
hloze-ja Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Zpravy jsem nevidel. Možná se mýlím, nemyslím, že by AAA sami zrovna staceli km. Kdyz jsem tam naposled z nouze prodal auto, tak jsem jim podepsal samostatnej protokol o stavu tachometru. Naopak znam dost lidi, kteri se chlubi, jak stocili km a AAA jim to hezky vzala. Z Acek bych si nic nekoupil, ale spis si myslim, aby si eliminovali stazeny km u aut a nasledne reklamace. Jenze, jak by nekomu dokazali, ze je stocil zrovna on? Naprosta utopie. Jestli si to chce AAA hlidat, tak at si nakoupi soft atd. a zjisti si to sama pri koupi. Ale na druhou stranu by pak nevzali asi zadny auto Citovat
Radess Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: hloze-ja Zpravy jsem nevidel. Možná se mýlím, nemyslím, že by AAA sami zrovna staceli km. Kdyz jsem tam naposled z nouze prodal auto, tak jsem jim podepsal samostatnej protokol o stavu tachometru. Naopak znam dost lidi, kteri se chlubi, jak stocili km a AAA jim to hezky vzala. Z Acek bych si nic nekoupil, ale spis si myslim, aby si eliminovali stazeny km u aut a nasledne reklamace. Jenze, jak by nekomu dokazali, ze je stocil zrovna on? Naprosta utopie. Jestli si to chce AAA hlidat, tak at si nakoupi soft atd. a zjisti si to sama pri koupi. Ale na druhou stranu by pak nevzali asi zadny auto A ty si myslíš že všechny auta mají z výkupu od lidí?, Né ne ty pěkně nakupuji v zahraničí a pěkně stáčejí. Jednou jsem tam koukal na 306 tku co byl jejich dovoz z roku 1996 a měla mít najeto 123000, nechal jsem si otevřít motor a na štítku pro příští výměnu oleje bylo napsáno 215000 KM:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Původně zaslal: hloze-ja Zpravy jsem nevidel. Možná se mýlím, nemyslím, že by AAA sami zrovna staceli km. Kdyz jsem tam naposled z nouze prodal auto, tak jsem jim podepsal samostatnej protokol o stavu tachometru. Naopak znam dost lidi, kteri se chlubi, jak stocili km a AAA jim to hezky vzala. Z Acek bych si nic nekoupil, ale spis si myslim, aby si eliminovali stazeny km u aut a nasledne reklamace. Jenze, jak by nekomu dokazali, ze je stocil zrovna on? Naprosta utopie. Jestli si to chce AAA hlidat, tak at si nakoupi soft atd. a zjisti si to sama pri koupi. Ale na druhou stranu by pak nevzali asi zadny auto A ty si myslíš že všechny auta mají z výkupu od lidí?, Né ne ty pěkně nakupuji v zahraničí a pěkně stáčejí. Jednou jsem tam koukal na 306 tku co byl jejich dovoz z roku 1996 a měla mít najeto 123000, nechal jsem si otevřít motor a na štítku pro příští výměnu oleje bylo napsáno 215000 KM:D:D A čo to bolo za značku oleja? Žeby som si nalial tiež? Citovat
OK406 Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Zloděj křičí chyťte zloděje !!!!! :bacha:bacha:bacha Citovat
vix Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Nákej zahraniční MOGUL 100 tkm není nic ... Jsem koukal, za kolik si stojí dneska 205 D a jen jedna měla přes 200 tkm ... což u auta (a ještě dieselového), které se začalo vyrábět před 25 lety o něčem může svědčit, že ? Citovat
hloze-ja Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Me staci ty jejich pravni cachry. Prodat jo, ale od nich bych si nic nekoupil. Z Cech radsi ani nic. Strasne se mi libi ty dovozy, ktery jsou o hodne levnejsi nez v zahranici. Pak staci jen posunout najeto km cca do 300 tis. a uz je to jasny. O jejich dovozech jsem nepremyslel... [upravil dne 11.8.2008 hloze-ja] Citovat
jozefsv Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 oni uz to chcu stocene kupovat,nechcu to robit sami:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.