Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

AAA chce vyhlásiť stáčanie km za nezákonné.

Recommended Posts

Odesláno

To jsi se koukal na tele tele né? To bude vtip měsíce, ještě zapoměli dodat že to chtějí uzákonit až od roku 2010 ( aby stačili prodat těch 10 000 aut se stočenejma tachometrama co mají na skladě:D

[upravil dne 11/8/08 Radess]

Odesláno
Původně zaslal: Radess

To jsi se koukal na tele tele né? To bude vtip měsíce, ještě zapoměli dodat že to chtějí uzákonit až od roku 2010 ( aby stačili prodat těch 10 000 aut se stočenejma tachometrama co mají na skladě:D

[upravil dne 11/8/08 Radess]

:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk tak si byl rychlejší

Odesláno

Zpravy jsem nevidel. Možná se mýlím, nemyslím, že by AAA sami zrovna staceli km. Kdyz jsem tam naposled z nouze prodal auto, tak jsem jim podepsal samostatnej protokol o stavu tachometru. Naopak znam dost lidi, kteri se chlubi, jak stocili km a AAA jim to hezky vzala. Z Acek bych si nic nekoupil, ale spis si myslim, aby si eliminovali stazeny km u aut a nasledne reklamace.

Jenze, jak by nekomu dokazali, ze je stocil zrovna on? Naprosta utopie. Jestli si to chce AAA hlidat, tak at si nakoupi soft atd. a zjisti si to sama pri koupi. Ale na druhou stranu by pak nevzali asi zadny auto :D

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

Zpravy jsem nevidel. Možná se mýlím, nemyslím, že by AAA sami zrovna staceli km. Kdyz jsem tam naposled z nouze prodal auto, tak jsem jim podepsal samostatnej protokol o stavu tachometru. Naopak znam dost lidi, kteri se chlubi, jak stocili km a AAA jim to hezky vzala. Z Acek bych si nic nekoupil, ale spis si myslim, aby si eliminovali stazeny km u aut a nasledne reklamace.

Jenze, jak by nekomu dokazali, ze je stocil zrovna on? Naprosta utopie. Jestli si to chce AAA hlidat, tak at si nakoupi soft atd. a zjisti si to sama pri koupi. Ale na druhou stranu by pak nevzali asi zadny auto :D

A ty si myslíš že všechny auta mají z výkupu od lidí?, Né ne ty pěkně nakupuji v zahraničí a pěkně stáčejí. Jednou jsem tam koukal na 306 tku co byl jejich dovoz z roku 1996 a měla mít najeto 123000, nechal jsem si otevřít motor a na štítku pro příští výměnu oleje bylo napsáno 215000 KM:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Radess

Původně zaslal: hloze-ja

A ty si myslíš že všechny auta mají z výkupu od lidí?, Né ne ty pěkně nakupuji v zahraničí a pěkně stáčejí. Jednou jsem tam koukal na 306 tku co byl jejich dovoz z roku 1996 a měla mít najeto 123000, nechal jsem si otevřít motor a na štítku pro příští výměnu oleje bylo napsáno 215000 KM:D:D

A čo to bolo za značku oleja? Žeby som si nalial tiež? :myslim

Odesláno

Nákej zahraniční MOGUL :D

100 tkm není nic ... Jsem koukal, za kolik si stojí dneska 205 D a jen jedna měla přes 200 tkm ... což u auta (a ještě dieselového), které se začalo vyrábět před 25 lety o něčem může svědčit, že ? ;)

Odesláno

Me staci ty jejich pravni cachry. Prodat jo, ale od nich bych si nic nekoupil. Z Cech radsi ani nic. Strasne se mi libi ty dovozy, ktery jsou o hodne levnejsi nez v zahranici. Pak staci jen posunout najeto km cca do 300 tis. a uz je to jasny.

O jejich dovozech jsem nepremyslel... :nevim

[upravil dne 11.8.2008 hloze-ja]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...