Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás.Chtěl bych se zeptat,chci si koupit stěrače Valeo,v autokelly je mají v akci za 159kč,nevím ale jestli cena za pár nebo jen jeden.není to tam uvedeno.tak jestli někdo neví. mám tam zatím obyčejné z marketu a to je hruza okna mám pořád jak bych se díval do mlhy.děkuji vám.

Odesláno

Já jsem taky kdysi v Kelly kupoval stěrače Valeo v akci za pár korun. I když mi bylo mechanikem sděleno že je to mezi stěračema značka tak prý za ty peníze to bude celkem průměrnej stěrač. Sloužil mi skoro dva roky a pak jsem ho musel honem rychle vyhodit protože dělal čáry a kvalita stírání taky nic moc. Cena byla nízká a tomu taky odpovídala kvalita.

Ty stěrače se většinou prodávají v krabici po dvou.

Ale za ty prachy do toho klidně jdi. i Kdyby měly vydržet půl roku.

Odesláno

Já jsem měl auto v servisu. Z lennosti jsem tam nadiktoval i takové ptákoviny jako výměna stěračů. Dostal jsem stěrače BOSH. Překvapilo mi to, že kvalita stírání se blížila těm co jsem tam měl několik let. Vysloveně jsem šilhal. Tak jsem si koupil v Halfodsru Chamipons nebo tak podobně se to jmenuje a ty jsou super.

Odesláno

Keď mi povedali v servise cenu 1200Sk stierače na 206 (64 a 40 cm ) tak sa mi pretočili panennky. Riešil som to hypermarketom ( 100Sk ). Síce 61 a 40 cm ale rozdiel je minimálny. Originál vydžal 2 roky ( 600sk na rok ) a hypermarket som preventívne vymenil po roku ( nové gumčky za 60Sk ). Takže pomer výkon cena je uplne super.

Mimochodom - už 5 rokov (ešte na starom aute ) používam Rain Off. - Prípravok v rozprašovači ktorý odpudzje vodu. Flakon za 120Sk mi vydrží 2 koky. Nastriekaš na umyté a suché okno, rozotreš necháš uschúť a vyleštíš. Pri rýchlosti nad 50km vodu odfúke prúd vzduchu a je čisté. Cele, aj tam kde sa stierače nedostanú. Takže stierače nemusíš ani len zapnúť. Ak auto z protismeru šplechne \"stenu\" vody na čelné sklo v tom okamihu ako sa dotne skla tak odtečie. Nemusíte čakať kým prejdú stierače. V zime pri mrazoch zas ľad ide dole podstatne ľahšie. Takže nerobím reklamu iba odporúčam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...