Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nálepky asi předchozí majitel strhnul, nejsou tam žádné. Je to (jak psala Katchi) motor 1.4.

Jak píše Meldal 2,4 - to se mi nějak nezdá... že by byl stejný předepsaný tlak vepředu i vzadu? Čekal bych pod motorem víc a na zadku méně. Je to skutečně 2,4 všude? Díky, budo a katchi

Odesláno

na 106 1.0 i na 406 1.8 16V mam u predniho i zadniho kola na originalnich stitcich uvedeno 2.3 , jedny gumy jsou 145/70 R13 a druhy 185/70 R14 nebo 195/65 R15

myslim ze 2.4 +/- 0.1 je uplne postacujici hodnota

Odesláno

V aute jezdi vetsinou 1 osoba, obcas jedem 2 a vzadu 2 psi (30+30kg).

Videl bych to tedy na 2,3 predek - 2,2 zadek, pokud nebude zatim nejaka snehova kalamita. Co rikaji zkusenejsi? Diky

Odesláno

AAA :P

Ked bude cas, odfotim ty tu naleku na vodicovych dverach. Mam tez 306 1.4 i, a predepsany tlak je

2.2 vpredu, a 2.0 vzadu. Pri nalozenim aute se odporuca zadek na 2.2 tak jak predek...

Odesláno

A tak se ospravedlnuju. Tlak ma byt u tvojich pneu 2.4 aj aj...

Foto mam, ale vecer mobilem, takze nic moc. Je tam rovno napsany aj tvuj rozmer pneu :)

Odesláno

Tak to ti potom pjekne ...

Raz si takhle pojedes v lete po rozpaleny dalnici 130, a prdne ty guma... Pak uz len aby si mal zabezpeceny pohreb...

Kamarad tlakoval na 3KPA, a prasklo mu to mimo mesta cca v 80 km/h.... Toz prezil ale tych skod...

Odesláno

3bar je moc musi ti to drat stred pneumatiky, mas aj zmensenu dosadaciu plochu=horsi ghrip - lepsie to riesit spravnym hustenim pneu s pevnymi bocnicami ked chces aby tio to pri prudkych manevroch neuhybalo

Odesláno

Tak osobně dávám 2,7 na předek i zadek jelikož mám 8\" a pneu 205/40/17 takže aby se mi nestalo to co už jednou že jsem vyzul pneu která byla do A jen kvůli toho, že byl malý tlak v pneu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...