Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

již VI. olympijská medaile pro ČR !

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

a máme další metál, tentokrát stříbro a opět ve střelbě a zase Katka!!

Guest minimaxa
Odesláno

to je fajn, fandil jsem slovenské střelkyni v Trapu, má stříbro, prostě super :super

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: minimaxa

Johne, lední hokej na letní olympiádě :myslim

Koukám,že mi to nějak nedošlo,až teď si hold budu muset počkat.

Tak nic tak snad to ostatní sporty doženou :)

V pohodě... Tak když ne hokej, tak aspoň ten biatlon, kdyby vyšel, viď:roker

Guest Scratch
Odesláno

jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Slovensko nezaostáva. Jedna zlatá a jedna strieborná. Dnes sa vodáci chystajú na dve zlaté so šťastím aj tri. To by bolo super :super

Vodní slalom je sport, v kterém jsou \"čechoslováci\" prostě světovou elitou. Netvrdím, že bych nebyl radši, kdyby Standa Ježek porazil Michala Martikána, ale Michal byl prostě lepší.

Stejně jako v deblech mi bude příjemnější, pokud se jízda povede Jardovi s Ondrou, tak i když vyhrají slovenští bratři budu velice spokojený. Toi samo platí i o souboji Štěpánky s Elenou.

Většinu \"československé\" reprezentace znám ještě z doby, kdy jsem se sám v tomto sportu pohyboval a proto jim všem přeju, aby se za své jízdy nemuseli stydět.

To, že se pro mě rozdělením Československa nic nezměnilo je snad dostatečně známo (vždyť i manželství máím \"československé\")

P.S.

Tak finále se pojede asž zítra - pro nervy závodníků to není zcela jistě nic příjemnného.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: AnotherOne

Slovensko nezaostáva. Jedna zlatá a jedna strieborná. Dnes sa vodáci chystajú na dve zlaté so šťastím aj tri. To by bolo super :super

Vodní slalom je sport, v kterém jsou \"čechoslováci\" prostě světovou elitou. Netvrdím, že bych nebyl radši, kdyby Standa Ježek porazil Michala Martikána, ale Michal byl prostě lepší.

Stejně jako v deblech mi bude příjemnější, pokud se jízda povede Jardovi s Ondrou, tak i když vyhrají slovenští bratři budu velice spokojený. Toi samo platí i o souboji Štěpánky s Elenou.

Většinu \"československé\" reprezentace znám ještě z doby, kdy jsem se sám v tomto sportu pohyboval a proto jim všem přeju, aby se za své jízdy nemuseli stydět.

To, že se pro mě rozdělením Československa nic nezměnilo je snad dostatečně známo (vždyť i manželství máím \"československé\")

P.S.

Tak finále se pojede asž zítra - pro nervy závodníků to není zcela jistě nic příjemnného.

Taky jim všem držim všechny 3zbívající palce,tak by jim to mohlo vyjít:super

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D

to by problem nebyl, vyhrejvanej bazen a poradnej neopren.-)) co tomu pak brani.

Ale jinak gratuluju k ty nasi treti oplatce.-)

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

to by problem nebyl, vyhrejvanej bazen a poradnej neopren.-)) co tomu pak brani.

K čemu je dobrý ve vyhřívaném bazenu neopren ???

:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

aby si nezapařil ku..........pod tim bude mít asi led:D:D:potlesk:potlesk

Odesláno

preci jen, kdyby byla vetsi zimicka.-)) clovek v zime ve vyhrejvanym bazenu nevi.-) jsem pro neopren.)) neci se koukat na husi kuzi na rukou a hlave.-) takze jeste pekny cepicky.-)) doporucui kulicha.,

Guest Scratch
Odesláno

treba aby lepe klouzali :-)

Guest Scratch
Odesláno

volfici maji placku, ale jeste nevim jakou, zatim bronz :-D

tak nemci se udelali a volfici maji stribro :-)

[upravil dne 15/8/2008 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...