Medvěd Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Johne - tomu se říká faux paux (čti fó pá), ale krásný Citovat
aka Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 a ja se stejne nejvic tesim na petiboj ale strili jim to pekne Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 a máme další metál, tentokrát stříbro a opět ve střelbě a zase Katka!! Citovat
AnotherOne Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Slovensko nezaostáva. Jedna zlatá a jedna strieborná. Dnes sa vodáci chystajú na dve zlaté so šťastím aj tri. To by bolo super Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 to je fajn, fandil jsem slovenské střelkyni v Trapu, má stříbro, prostě super Citovat
Fx Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: John Původně zaslal: minimaxa Johne, lední hokej na letní olympiádě Koukám,že mi to nějak nedošlo,až teď si hold budu muset počkat. Tak nic tak snad to ostatní sporty doženou V pohodě... Tak když ne hokej, tak aspoň ten biatlon, kdyby vyšel, viď Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D Citovat
Bohouš Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Tak zatím náš prapor drží střelci / střelkyně, holt jsme národ střelců :roker :D Citovat
Medvěd Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Slovensko nezaostáva. Jedna zlatá a jedna strieborná. Dnes sa vodáci chystajú na dve zlaté so šťastím aj tri. To by bolo super Vodní slalom je sport, v kterém jsou \"čechoslováci\" prostě světovou elitou. Netvrdím, že bych nebyl radši, kdyby Standa Ježek porazil Michala Martikána, ale Michal byl prostě lepší. Stejně jako v deblech mi bude příjemnější, pokud se jízda povede Jardovi s Ondrou, tak i když vyhrají slovenští bratři budu velice spokojený. Toi samo platí i o souboji Štěpánky s Elenou. Většinu \"československé\" reprezentace znám ještě z doby, kdy jsem se sám v tomto sportu pohyboval a proto jim všem přeju, aby se za své jízdy nemuseli stydět. To, že se pro mě rozdělením Československa nic nezměnilo je snad dostatečně známo (vždyť i manželství máím \"československé\") P.S. Tak finále se pojede asž zítra - pro nervy závodníků to není zcela jistě nic příjemnného. Citovat
vendelinek Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: AnotherOne Slovensko nezaostáva. Jedna zlatá a jedna strieborná. Dnes sa vodáci chystajú na dve zlaté so šťastím aj tri. To by bolo super Vodní slalom je sport, v kterém jsou \"čechoslováci\" prostě světovou elitou. Netvrdím, že bych nebyl radši, kdyby Standa Ježek porazil Michala Martikána, ale Michal byl prostě lepší. Stejně jako v deblech mi bude příjemnější, pokud se jízda povede Jardovi s Ondrou, tak i když vyhrají slovenští bratři budu velice spokojený. Toi samo platí i o souboji Štěpánky s Elenou. Většinu \"československé\" reprezentace znám ještě z doby, kdy jsem se sám v tomto sportu pohyboval a proto jim všem přeju, aby se za své jízdy nemuseli stydět. To, že se pro mě rozdělením Československa nic nezměnilo je snad dostatečně známo (vždyť i manželství máím \"československé\") P.S. Tak finále se pojede asž zítra - pro nervy závodníků to není zcela jistě nic příjemnného. Taky jim všem držim všechny 3zbívající palce,tak by jim to mohlo vyjít:super Citovat
Miss Scratch Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D to by problem nebyl, vyhrejvanej bazen a poradnej neopren.-)) co tomu pak brani. Ale jinak gratuluju k ty nasi treti oplatce.-) Citovat
Medvěd Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Scratch jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D to by problem nebyl, vyhrejvanej bazen a poradnej neopren.-)) co tomu pak brani. Ale jinak gratuluju k ty nasi treti oplatce.-) K čemu je dobrý ve vyhřívaném bazenu neopren ??? :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Scratch jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D to by problem nebyl, vyhrejvanej bazen a poradnej neopren.-)) co tomu pak brani. Ale jinak gratuluju k ty nasi treti oplatce.-) K čemu je dobrý ve vyhřívaném bazenu neopren ??? :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim aby si nezapařil ku..........pod tim bude mít asi led:D:D:potlesk:potlesk Citovat
Miss Scratch Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Scratch jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D to by problem nebyl, vyhrejvanej bazen a poradnej neopren.-)) co tomu pak brani. Ale jinak gratuluju k ty nasi treti oplatce.-) K čemu je dobrý ve vyhřívaném bazenu neopren ??? preci jen, kdyby byla vetsi zimicka.-)) clovek v zime ve vyhrejvanym bazenu nevi.-) jsem pro neopren.)) neci se koukat na husi kuzi na rukou a hlave.-) takze jeste pekny cepicky.-)) doporucui kulicha., :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Miss Scratch Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Béďa skoda Svece, mohla bejt ctvrta.. skoda to sice je, ale jiste zapasil jako o zivot. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Scratch jo, ledni hokej je ledni hokej, za chvili bude na zimni olympiade vodni polo :-D to by problem nebyl, vyhrejvanej bazen a poradnej neopren.-)) co tomu pak brani. Ale jinak gratuluju k ty nasi treti oplatce.-) K čemu je dobrý ve vyhřívaném bazenu neopren ??? :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim treba aby lepe klouzali :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 volfici maji placku, ale jeste nevim jakou, zatim bronz :-D tak nemci se udelali a volfici maji stribro :-) [upravil dne 15/8/2008 Scratch] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.