denoo Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Chcem sa opytat, ci nemate niekto skusenosti s klucmi do 407 , uz mam dva kluce a oba uz su v polohe ze nozik sa neschova uplne dovnutra a vypada to ako keby do pismena V , je trosku povytiahnuty , a aj ked ho dam do zapalovania tak sa ohyba, bol som v peugeote , pytal som sa ci uz robia nejake kvalitnejsie kedze tieto su uplne naprd spravene , a ze nie stale to iste, tak ked si dam spravit zas za 3500sk kluc, zachvilu to bude to iste a to ma serie, neviete nejaky lepsi sposob na kluc ako spravit nieco kvalitnejsie?? Stve ma to hlavne preto ze uz dva kluce su v haji. Citovat
denoo Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 a este jedna podotazka od temy, stale mi ukazuje ked si dam zmerat aka je bateria nabita, v menu,diagnostika,(neviem ci nie backup emergency ci co to tam je) v stredovom farebnom displey velkom , tak stale tam mam bud 0 alebo 100% , neviem, lebo nic sa nehybe, asi to nemera, ale preco, vam to vsetkym mera??? Citovat
Přema Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: denoo Chcem sa opytat, ci nemate niekto skusenosti s klucmi do 407 , uz mam dva kluce a oba uz su v polohe ze nozik sa neschova uplne dovnutra a vypada to ako keby do pismena V , je trosku povytiahnuty , a aj ked ho dam do zapalovania tak sa ohyba, bol som v peugeote , pytal som sa ci uz robia nejake kvalitnejsie kedze tieto su uplne naprd spravene , a ze nie stale to iste, tak ked si dam spravit zas za 3500sk kluc, zachvilu to bude to iste a to ma serie, neviete nejaky lepsi sposob na kluc ako spravit nieco kvalitnejsie?? Stve ma to hlavne preto ze uz dva kluce su v haji. Vítej v clubu....:D taky to mám uplně stejně......já musím do spínačky dávat klíč tlačítkama směrem nahoru jinak by se mi po otočení hned zavřel a taky ho mám v poloze zavřeno trošku otevřený,ale nějak mi to nevadí a neřeším to.:papa Citovat
denoo Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 ale potom nechapem preco tuto vadu neodstania a nezacnu robit lepsie, ja som ho mal rozobraty, a naozaj neviem nad cim rozmyslal v tu chvilu ten co navrhoval ten kluc Citovat
Matuska Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Ahoj, já mám zase promáčknuté zamykací tlačítko na DO. Funkce zůstala, ale ten vzhled! Začal jsem používat 2. klíč a říkal si, že si už budu dávat bacha - a už to tam je taky. Citovat
marisw Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 na znicene tlacitka boli nachylne aj 406-kovekluce ,tie starsie....tiez som stým mal problem Původně zaslal: Matuska Ahoj, já mám zase promáčknuté zamykací tlačítko na DO. Funkce zůstala, ale ten vzhled! Začal jsem používat 2. klíč a říkal si, že si už budu dávat bacha - a už to tam je taky. Citovat
hnusoba Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Už sa nejaký ten deň robia novšie kvalitnejšie kľúče na 407čku takže by som sa nebál objednať nový...(čo som sa ich už navymieňal....) A pozdravujem do predajne, kde o tom ešte nevedia Citovat
Araya Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Já jsem kupoval 3,5-leté auto a po bývalém majiteli byli oba klíče úplně zničené,na tlačítkách díry až na plech a oba nešly dovřít.Tak jsem si objednal v Peugeotu nový klíč (třetí!!!!) za 2600,- po slevě a věřím,že mě vydrží dlouho.Ono to chce se k tomu totiž chovat normálně a tlačít jemně a peřinkama.No a stříhat si nehty........to pro bukvičky.....:D:D Citovat
denoo Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 no tak to som rad ze uz robia novsie kluce, lebo ja takisto tlacitka otvarania a zamykania mam uplne premacknute na vsetkych klucoch, vzhlad uplna katastrofa, sak ked si niekde polozim kluce , tak to vyzera ako keby som prave dosiel na dakom moc starom firemnom aute.ktore nikto nema rad. Inak, nemala by sa po kupe vztahovat na ten kluc aj dvojrocna zaruka??? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Ja som k svojmu autu dostal dva kľúče. Jeden používaný, tiež sa samovoľne otváral do V a druhý nový. Pozeral som dovnútra čím to je, robí sa to tým ako sa kľúč stále otvára a zatvára. taký kolík tam odiera západku z plastu. Takže rada je kľúč nezatvárať. Čo sa týka rozonďaných tlačidiel, asi by pomohlo stláčať celou plochou prsta, nie nechtom. Zatiaľ používam nový kľúč (starý typ) asi rok a všetko v poho. [upravil dne 8.8.2008 AnotherOne] Citovat
hnusoba Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Ja som k svojmu autu dostal dva kľúče. Jeden používaný, tiež sa samovoľne otváral do V a druhý nový. Pozeral som dovnútra čím to je, robí sa to tým ako sa kľúč stále otvára a zatvára. taký kolík tam odiera západku z plastu. Takže rada je kľúč nezatvárať. Čo sa týka rozonďaných tlačidiel, asi by pomohlo stláčať celou plochou prsta, nie nechtom. Zatiaľ používam nový kľúč (starý typ) asi rok a všetko v poho. [upravil dne 8.8.2008 AnotherOne] Systém toho \"kolíka\" je už našťastie nahradený lepším mechanizmom Citovat
denoo Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 skoda ze nestacilo vymenit len mechanizmus, ale treba menit cely kluc Citovat
AnotherOne Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Prečo by nezarobili, keď môžu. Mne keď sa poserie aj druhý tak niečo vo vnútri vymyslím, nemal by to byť problém. Prinajhoršom ho spravím napevno otvorený. [upravil dne 9.8.2008 AnotherOne] Citovat
Ticcino Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Jen tak bokem pro info, co se týče tlačítek, můj tatík má Oktávku, stáří kolem osmi let a dálkáč je stále jako novej. Na druhou stranu náš řiditel v práci má Audinu, 5 let starou a tlačítka dálky vypadají jakoby je vyndal krávě z huby... Citovat
Matuska Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: Araya Já jsem kupoval 3,5-leté auto a po bývalém majiteli byli oba klíče úplně zničené,na tlačítkách díry až na plech a oba nešly dovřít.Tak jsem si objednal v Peugeotu nový klíč (třetí!!!!) za 2600,- po slevě a věřím,že mě vydrží dlouho.Ono to chce se k tomu totiž chovat normálně a tlačít jemně a peřinkama.No a stříhat si nehty........to pro bukvičky.....:D:D Já se taky chovám normálně a nehty si stříhám vždy před použitím DO:D:D:D. Ten první klíč (promáčknutá tlačítka) má na svědomí první majitel. Žádný ras to nebyl. Ten druhý je o něco lepší, ale už to taky začíná.Že bych si nechal vytrhat nehty?:D:D Citovat
Guest PP205 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 dalky mam nove za 1000 kč s programovanim na vaše autí :-) staci prehodit planzetu (je na perovce) a je to tel 774 299 483 pokud jste z daleka muzu zaslat programování kliče je v ceně. Citovat
denoo Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 prosim ta , nemozes hodit fotku vnutrajsku toho kluca??? ked ho rozlomis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.