Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ekino

Pani u ktere sem si objednal ten adapter jela na dovolenou :( a tim padem je cela objednavka pozdrzena :(

Tak to mám najradšej takéto jednosobové eseročky.

Odesláno

na autoradiu ktore nema moznost volby aux alebo ked odpojis cd-menic a cudlikom CD-menic sa radio neprepne do modu CD to urcite nepojde.....na P-307 RT3 do roku 2005 to mam vyskusane a nejde to !!!!

Guest joseffiedler
Odesláno

koukněte sem http://www.stualarm.cz/produkt/55usbpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/aux-vstup/ a ještě sem http://www.vpcentrum.prodejce.cz/index.php?strana=podkategorie&moreinfo=280&ak=67&PHPSESSID=a2442e8a1b8c2a6d9f16ea664d41ef77 . To je přesně to,co hledáte. Dražší adaptér pro ovládání USB(jako CD changer) mám objednaný,budu referovat.Myslím v pondělí to dorazí,tak to hned prubnu,už se těším.:roker

Odesláno

Tiež uvažujem nad MP 3. Len mi nie je jasné keď sa tam pridá ten adaptér či bude fungovať menič ? Alebo je to skôr tak, že je pripojený menič alebo adaptér MP 3.:myslim

Odesláno

Ten model co prehrava mp3ky na flash disku a funguje jako CD changer vypada opravdu skvele. Otazkou je, jestli to opravdu jde dobre spojit s autem s RD4 bez menice a jaka je kvalita audia z takoveho prehravace. Jestli to nekdo mate, dejte sem zkusenosti ..

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: kutak

Když v 307SW rok 2002 nemám od výrobce CD Changer a dám si tam originální z jiné 307 půjde to ?

Je tam připravená kabeláž nebo bude potřeba to povolit přes diagnostiku?

Díky za odpověď

čau, osobně bych šel spíš tady do tohohle:

http://www.e-space.cz/emgeton-mp3-wireless-carpack-1-new-fm-transmitter-lcd-display-mp3-remote-line-i

Nedávno sjem si to koupil a paráda. Je to vysílač, který vysílá MP3 do rádia. Je to bez šumění, dostal jsem k tomu 1GB SD kartu, jinak do toho můžeš dát i Flashku, takže si myslím, že je to lepší volba než pořád vypalovat CDčka.:papa

Odesláno
Původně zaslal: patrik_206cc

Toto uz jsem kdysi pouzival, ale pripadne mi ze prece jen kdyz je neco pripojeny na primo, tak ten zvuk bude lespi, tak se mi varianta vystupu s 3,5mm jackem zamlouvala. P

Jasně máš pravdu, samozřejmě napřímo ten zvukovej výstup bude kvalitnější a nebo pokud máš rádio co přehrává MP3 rovnou, je to ideální. Ale sám za sebe můžu říct, že tady tento typ přehrávače je uplně super, žádný šumění a je to nejjednoduší způsob přehrání MP3 bez jakýhokoliv zásahu.

Odesláno

Tak jsem to dneska vyresil (alespon prozatim) - poridil jsem si Nokii N85 :D , ktera ma FM vysilac zabudovany v sobe, takze ozkousim kvalitu prehravane/naladene hudby a potom se budu kdyztak pidit dal po napojeni na 3,5mm :-)

Tak kdyztak poreferuji jak to funguje a dam report ;)

Odesláno

Tranmitter Emgeton jsem si koupil už před dvěma roky a vřele ho mohu nedoporučit.Jakž,takž vyhověl ve focusu a to jsem tolerantní ke kvalitě reprodukce.Ve 307 se projevil jeho nedostatečný vf výkon, pokud byl používán do 12V palubní zásuvky. Na prodlužováku jej určitě bude používat jen zoufalec.Možná někde na vesnici bez signálu silných FM stanic může skromě vyhovět, rozhodně ne na cestách EU.Člověk se stane obětí neustálého přelaďování a víc se věnuje transmitteru než jízdě a radost z MP3 je v háji.

Odesláno
Původně zaslal: toro

Tranmitter Emgeton jsem si koupil už před dvěma roky a vřele ho mohu nedoporučit.Jakž,takž vyhověl ve focusu a to jsem tolerantní ke kvalitě reprodukce.Ve 307 se projevil jeho nedostatečný vf výkon, pokud byl používán do 12V palubní zásuvky. Na prodlužováku jej určitě bude používat jen zoufalec.Možná někde na vesnici bez signálu silných FM stanic může skromě vyhovět, rozhodně ne na cestách EU.Člověk se stane obětí neustálého přelaďování a víc se věnuje transmitteru než jízdě a radost z MP3 je v háji.

Tak to jsi měl evidentně asi smůlu, protože sis koupil patrně nějakýho šmejda. My jsme to koupili s klukama v práci, cca. 8ks, nikdo s tím problém nemá - navíc jsme zkoušeli, že pokud přeladíš nějakou stanici, která u nás vysílá (např. Frekvence 1, impuls, evropa 2 ), MP3 přehrávač jí bez problémů přebije, bez jakýhokoliv šumění, takže absolutně nechápu, o jakým nedostatečným výkonu tady mluvíš. Dokonce jsme i zkoušeli, že to kluci chytili u sebe v autě ve vzdálenosti nějakejch 20m, takže ten vf výkon o jakým zde mluvíš je pěkná blbost, nebo jsi měl doopravdy smůlu a koupil sis šmejda.

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Tak asi jsem si taky koupil šmejda ;).Mám stejnou skušenost jako toro.Naštěstí jsem to vyreklamoval,jelikož se to nedalo poslouchat :bojim.

Ještě jsem zapomněl dodat, že tři to máme v Peugeotu 307, takže je fakt dost zajímavý že Vám to blblo, my jsme doopravdy všichni spokojení.

Odesláno

Zdravím pánové :) Takže testy FM vysílače na Nokii N85 proběhli.. Musím Vám říct, že jsem absolutně nadšenej jak to funguje. Včera jsem s tím najezdil asi 450km (PHA-LBC-HK-PHA) a snad jen v nějaké vesnici mi do toho vlezl nějakej drobnej šum. Přenos signálu je absolutně čistý, naladit lze jakákoliv frekvence z celého rozsahu. Navíc k přehrávaným MP3 to pustilo i hlas z nainstalované navigace (McGiuder)!! takže absolutní komfort, který pro mě posouvá používání tohoto zařízení na první místo. A na závěr taková drobnost, která sice nemá žádnou větší hodnotu, ale potěší - po nalazení telefonu na rádio se při zapnutém RDS objeví nápis NOKIA :) .. samozřejmě by byli lepší názvy písniček, ale už i tohle beru jako veliký pokrok (že v budoucnu o tom budou soudruzi z Nokie určitě přemýšlet) :roker .

post-0-14109603676465_thumb.jpg

• O 5 let později...
Odesláno

Zdravím pánové,

Chtěl bych vás poprosit o radu - nedávno jsem koupil origo CD měnič z jiné 307 s tím, že si ho připojím ke svému VDO RD3-00. Bohužel, když jsem vytáhl rádiu, tak jsem zjistil, že konektory jsou úplně jiné... Zatímco na rádiu je poslední konektor, který má piny ve třech radách (a prostřední je mírně odsazená), tak CD měnič má dvě řady dírek každou po šesti.

Je nějaké řešení? (Redukce?)

Rádio je VDO RD3-00 (model: 22RC280/65S)

Měnič je Blaupunkt BP906256736145

Děkuji moc za rady!

post-54644-14109639743207_thumb.jpg

post-54644-14109639743618_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...