Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes v 14.40hod. dávali na tv stanici Discovery pořad Rození obchodníci, ve kterém koupili starý Peugeot 205 1.9 GTi a dávali ji do původního stavu. Tento pořed občas shlédnu a vím, že tam vždy koupí nějakou ,,klasiku\" a za pomoci náhradních dílů buď z vrakoviště a nebo z obchodu zase dají do původního stavu. Jsou tak i nějaké fígle jako dnes u 205, kdy interier byl černý ale zadní odkládací plato bylo šedé a tak za pomoci černého spreje jej stříkli a bylo krásně černé. Nevím, zda-li tento pořed lze shlédnou i na internetu. Mám kabelovou televizi.

Guest servisman
Odesláno

o tom že se dá stříknout černou barvou zadní plato někdo psal na foru,jinak ten pořad občas taky sleduji,ale dnes jsem nekoukal :(

Odesláno
Původně zaslal: honza406

o tom že se dá stříknout černou barvou zadní plato někdo psal na foru,jinak ten pořad občas taky sleduji,ale dnes jsem nekoukal :(

Nevím, jestli jej opakují a nebo zda se dá na něj podívat i na internetu. Ted je jen otázkou času, kdy tam bude další Peugeot ať už 309 a nebo 405.

Odesláno

Myslím si, že 205 GTI je pro takový pořad asi nejvhodnějším Pažoutem - dalším zajímavým kouskem může být třeba 405 T16 nebo 505 Danger, ale ostatní běžné sériovky jsou podle mě pro většinu diváků nezajímavé

P.S.

Ze stejného důvodu nemůžeme na srazy klubu dostat televizi či automobilové novináře - prostě sraz sériovek není ničím zajímavý

Odesláno

Ja vim ze tohle neni warez forum proto sem nic davat nebudu ale vim kde jsou komplet vsechny dily k dostani v slovenskem jazyce.... btw jiny peugeot tam uz nebyl a je to opakovani..

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Béďa

nevis jestli maji nejake opakovanii??

OK406

Nevím, jestli jej opakují a nebo zda se dá na něj podívat i na internetu.

nono, snad sem toho tolik nerek..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...