petrolinecek Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Ahoj všichni, tak jeto tady. Po zimě se začínají ozývat skoro všechny čepy, nebo alespoň ty ve předu. Chtěl jsem se zeptat, jak je to děláný na 406kách. Je dobrý vyměnit jen čepy řízení, nebo se musí i čepy ramene? Originály jsou po 1400,- u řízení a po 1100,- pro rameno (jen díly) Asi bych si na auto opravdu nechtěl dávat ty za 400,- jak tu byl ten ceník od Pop-artu, či koho.... Díky za názory:papa Citovat
Radek V. Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Co na to rici.........vymen ty cepy, co jsou v haji. Zde nevim co bych ti poradil. Zadny kompromis me nenapada. Snad jen, ze bud tam das origo, nebo z druhovyroby.... Citovat
petrolinecek Odesláno 17. březen 2004 Autor Odesláno 17. březen 2004 No ja jen jestli se musí měnit i ty čepy ramene... Citovat
Dave106S16 Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Pokud jsou vytlucene i cepy ramene tak je radeji vymen. Nebude ti to klepat a nemusi ti to zacit sjizdet gumu. Co se tyce vyrobce- jedine original, samozrejme novy, ne pouzity.Je to drazsi, ale ten levny by sis za stejnou dobu koupil trikrat, k tomu trikrat prace, takze uspora zadna.Takove ty kecy prodejcu, ze je to uplne stejne jako original, tak to neposlouchej, taky jsem to delal. Ver mi, mam to vyzkouseno. Citovat
Dress Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 při výměně těch čepů se dělá i geometrie? protoze davat trikrat za praci a jeste geometrii tak se usetreny petikilo na druhovyrobe slusne prodrazi Citovat
Rebik Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Geometrie se při výměně silentbloků ramen dělat nemusí ale pokud byly hodně v háji či je vůz velmi výkonný doporučil bych ji. Citovat
petrolinecek Odesláno 18. březen 2004 Autor Odesláno 18. březen 2004 Jenze podle poslednich info a ceniku, ktere si kazdej muze stahnout, jak tu bylo pred casem, stoji jeden cem cca 370,- vcetne DPH a origos presne o litr vic (jak jsem tu psal vcera), suma sumarum, pokud pocitam dobre, tak dam za dily o 4 litry vic (pri vymene vsech cepu).Geometrie stoji cca 300-400,-Pokud jsem dobre pocital a vydrezelo by to jen trtinu(a verim, ze ty neorigose vydrzej polovinu) tak by to vyslo uplne nastejno! Tudiz nevidim vyhodiu originalu a navic, nikdy clovek nevi, jak dlouho si auto necha a neni treba nekomu investovat do jeho milacka... Citovat
Ladis Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Nazdárek. Jen slovo do pranice. Setkal jsem se s názorem a ne ojedinělým, že výrobce na konci linky na výrobek někdy nalepí origoš nálepku s origoš výrobcem a třeba na odpolední směně tam lupou nějakou neorigoš neautorizovanou firmu. Pak se balí do příslušných krabic. Asi na tu odpolední směnu jdou méně přesné výrobky a opracování, je asi logický, ale zase to nebude žádná hrůza. Ekonomicky to taky dává smysl. Autorizované servisy a fabrika odebírá značku a do obchodů jde víc na dračku lacinější verze. Takže kšeft nestojí a díly se prodávají. Tento příklad se konkrétně týkal tlumičů. Dával jsem přímí dotaz na zástupce tlumičů Delphi. Odpověď byla vyhýbavá. Dá se předpokládat, že v jinačím sortimentu dílů to bude obdobné. Zase třeba co dávaly na CNN, tak samostatné fabriky na díly existují s výrobky jako plagijáty, ale to se týkalo veškeré plechařiny (kapoty, blatníky ...) Citovat
mArda Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Neumím si přestavit francouzského kontrolora kvality na konci výrobní linky jak třídí díly na povedené pro montáž a na díly jako ND pro zákazníky. Musel by být věštec budoucnosti. A co se ceny originálů/neoriginálů - např. rameno s čepem kat. č. 352051 stojí originál Peugeot 3200,- a od IR neco přes 1100,- Tak si ho radeji 3x vyměním nez abych kupoval 3x dražší originál. Citovat
Ladis Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 mArda - netřeba věštce, ale pouze dvě/tři bedny, kam ti výrobky/obrobky samy padají, podle toho, jak je mašina vyhodnotí. Podle opotřebení nástroje, vstupních hodnot polotovaru a následného zmněření parametrů hotového výrobku. Takže jedna bedna na dopolední směnu, druhá na odpolední a třetí na přetavení do pece, nebo drtiče a na reciklát. Sám jsem si koupil lacinější verzi ramen na přední nápravu a jsem zvědav kolik vydrží. Zase podle stavu našich silnic je to myslím skoro jedno. Ty díry to vymelou za chvilku a pak v konečném důsledku si myslím že spíš ušetřím. Citovat
vix Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Ja menim dneska rameno.. predni, spodni.. na tom na druhe strane mam uz najeto 10 tkm a zatim drzi ;) Citovat
Stefan Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 nevim jestli to sem patri ale vubec bych se nedivil kdyby to s tema nahradnima dilama bylo stejny u nas ve fabrice se delaj pneumosky prijede svetove znama firma udela si na nas takovej audit na kvalitu a pak si necha udelat x obrich plastu na nakladace pod jejich znackou my presne takovy delame taky ale pod svoji znackou pak pride zakaznik a kupuje plast a rekne si hm znackovej plast treba za 50tis a nas za treba 38tis no co to muze byt za kvalitu kdyz je tak lacinej a koupi znackove chudak nevi ze je to ze stejny fabriky akorat mezi smenama vymnenili ve forme znacku Citovat
vix Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Stefan : Zajiste mas pravdu, ale muzu dat prihodu ze zivota ? Nosim digitalky s plastovym paskem. Na tom neni nic neobycejneho. Akorat, se mi trochu vic poti ruka. Jenze obycejny pasek za pade mi ztvrdne a prasne kazde cca 4 mesice... tak jsem koupil za 200,- origos. Drzi 3 rok, a stale je ohebny. To ja jen tak. BTW: ale taky davam na auto levnejsi dily... viz prispevek vyse Proste original za 3.500,- tam nedam... Citovat
petrolinecek Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 Když už jsme odběhli od tématu, tak chci říct, že jsem měnil stabilizátory na jedné straně u té mé 406ky a můžu vám říct, že origoš stojí cca 2 tis (zadní nárpava) a neorigoš asi 800,- Když jsem je přehazoval, rozdíl byl opravdu vídět. Origoš je profilovaný výkovek nebo výlisek a neorigoš je taková hubenounká tyčka, kde jsou navařený čepy. Tak tomu říkám ten origoš a neorigoš, ale už jsem se rozhodl, že do čepů půjdu do neorigoš, viz moje kalkulace výše uvedená Citovat
Dress Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 u mě to bylo - výměna levého čepu řízení a/autokelly 320,- b/peugeot 950,- geometrie na 605 3.0.....cca 800-1.000,- zvolil jsem peugeot díl, ale myslím že je to každého věc s přihlédnutím jaký má s autem plány a nároky na něj (asi když to bude na auto, které najede 8 tis. ročně nebo ho za krátkou dobu prodáte tak nemá cenu velkoryse investovat) Citovat
Rebik Odesláno 19. březen 2004 Odesláno 19. březen 2004 No myslím, že nejrozumnější je kupovat Sasic v Benexu, což je fakticky originál, který je sice dvakrát dražší než v Kelly, ale pořád na dvou třetinách ceny stejného dílu zabalaného do krabičky Peugeot. A tak je to se vším např. rozvody SNR, resp. tuhle cestu volíme my. Citovat
petrolinecek Odesláno 1. duben 2004 Autor Odesláno 1. duben 2004 Tak jsem vymenil cepy rizeni a klepani se vesele sine dal. Vcera jsem byl u kamose a ten se na to dival a konstatoval, ze nikde zadna vule neni, akorat se mu nezdaji klubky na tycic rizeni, nemate nekdo zkusenost s jejich vymenou? Abych se priznal, menil jsem v zivote pouze ty cepy rizeni (co se tyka rizeni) co prenasi otaceni primo na kola, tady o tom jsem ani neslysel... Citovat
petrolinecek Odesláno 1. duben 2004 Autor Odesláno 1. duben 2004 Jo ty kloubky jsou asi tak v miste, kde konci prachovka (manzeta) od hrebenu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.