Mugatu Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Mám 306 RV. 97. Nemate nekdo tuseni kde je pylovy filtr? Furt mi lita bordel dovnitr a nevim kde hledat Citovat
t.rozhon Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 ahoj, tady máš odkaz, tak tam mrkni. kdybys měl zájem, tak jsem ho ještě neprodal. http://www.peugeot-club.com/topic/32871-pylovy-filtr-takovy-blby-dotaz/ Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Mugatu Stranka nejde zobrazit!! Nic nehledej,filtr NEMAS Dej si na vstup vzduchu do auta (ventilátoru) dámskou punčochu nebo tenký molitan. Citovat
t.rozhon Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: Mugatu Mám 306 RV. 97. Nemate nekdo tuseni kde je pylovy filtr? Furt mi lita bordel dovnitr a nevim kde hledat tak ještě jednou: Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 t.rozhon Jsi vytrvalý jak malárie.Chápu,že ho chceš prodat--máš ten filtr na ho...,--tak mu ho taky namontuj :D S tématem--pylový filtr na 306-- končím, je to marný,je to marný, je to marný [upravil dne 6/8/08 ozzy1956] Citovat
t.rozhon Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 jestli jsi \"pozorně\" četl jeho dotaz, tak se ptal , kde je nebo by měl být ten filtr. no a na mé fotce, resp návodu k použití je to vidět samozřejmně bych ho rád prodal, 306 už nemám a pokud bude mít pán zájem, ať přijede a já mu ho tam namontuju, při troše hrubé síly...:D:D Citovat
Mugatu Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Se snad nemusite hadat. Filtr mam taky a taky na ho... Nic mene jsem to vyresil tou puncochou stejne jako na mem predchozim aute Golf II. Zatim v pohode. Levnejsi nez filtr:D (co se tyce hrubeho bordelu) Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Mugatu Se snad nemusite hadat. Filtr mam taky a taky na ho... Nic mene jsem to vyresil tou puncochou stejne jako na mem predchozim aute Golf II. Zatim v pohode. Levnejsi nez filtr:D (co se tyce hrubeho bordelu) To není hádání,prostě jsme volně přešli z jiného linku.... Pylový filtr se totiž volně prodává,ale jaksi k němu není 306, do které by se dal namontovat :D. Toť vše. Citovat
oddie Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Pylový filtr se dá dát do lecčeho, ale musí se tam naroubovat nějaký vhodný držák. Škoda, když jsem nedávno rozebíral jednu 306, nenapadlo mě vyzkoušet, jestli by tam třeba nešel držák ze 405, co mi tu leží... Citovat
klumir Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 zatím jsem neviděl ani jednu 306 s pylákem(ale měla by existovat) to se soudruzi vyznamenali-klima a bez filtru-šetření na špatném místě. Citovat
dolly1010 Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 >> Tady << je nafocenej vstup vzduchu do auta. Pro ty co by něvěděli [upravil dne 9.12.2008 dolly1010] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.