306xn Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Caute vsetci.Mam otazocku,ake aditivum do oleja mate dakto nejake skusenosti? Mam informacie o Metabond-e vraj je to jedine aditivum ktore ozaj funguje. Citovat
hloze-ja Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Kvalitni olej a aditivum zadne. Je to porad dokola. Olej ma od vyrobce uz vse potrebne v cene. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Presne tak, žiadne aditívum. Keď, tak len do starých motorov ako posledná záchrana bez záruky. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Jooo,aditivum do oleje:o, perfektní věc--viděl sem v televizi--ta Toyota jezdila čtyři hodiny:o:o:o:o po okruhu bez oleje v motoru. Vynikající :D Dávám jenom olej,vydrží tam deset tisíc kilometrů :D Citovat
Lubos77 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 aditivum do oleja.... znamy si dal, ale do prevodoveho Citovat
kanes Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Aditivum do oleja mozem len doporucit zacal som ho davat do oleje ked mala maja 405 200 000 km motor zacal mat tichsi chod lepsie startoval ale co ma najvic potesilo dieslacik prestaval mat taku chut na olej takze motor prestaval papat olej daval som oditivum od STP http://www.topspol.sk/top/topw.nsf/fproducts?ReadForm&RestrictToCategory=stpprisadydooleja&ok# Citovat
pastorek Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: 306xn Caute vsetci.Mam otazocku,ake aditivum do oleja mate dakto nejake skusenosti? Mam informacie o Metabond-e vraj je to jedine aditivum ktore ozaj funguje. Tomu \"jedine aditivum ktore ozaj funguje\" príliš never. Ono ich funguje veľa ale je otázne ako. Vždy záleží na stave motora. V dobrom motore je účinok diskutabilný. V staršom býva výraznejší. Nikto ti ale negarantuje že práve v tvojom bude účinok pozitívny. Testy v kontrolovaných podmienkach sa prakticky urobiť dajú iba pri nových motoroch a tam aditíva zmysel nemajú. Pri starších je temer nemožné nájsť dva identické motory aby sa dal porovnať účinok. Vždy je to subjektívne. Citovat
306xn Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 OK tak obetujem 1500penazi a uvidim ci sa daco zlepsi. Citovat
P607Olda Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: 306xn OK tak obetujem 1500penazi a uvidim ci sa daco zlepsi. Nakup radsej slivovicu - vysledok je zaruceny a vyskusany:papa Citovat
306xn Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 :D:D:D:D:D;)ale nie zly napad:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Původně zaslal: 306xn :D:D:D:D:D;)ale nie zly napad:myslim Je to ověřené(jak píše Olda607) a té slivovice bude i více Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.