Spiroextra Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Tak som si raz ráno, keď som nevidel na 10 metrov povedal, že by to chcelo hmlovky. Od myšlienky k činu nebolo ďaleko. Keďže nový nárazník s hmlovkami plus lakovanie plus robota by bol nie práve lacný, kúpil som dve favoriťácke, dá sa tam dokúpiť iba sklo. Zvyšok bolo okopírovanie nárazníky do sadry, vylaminovanie držiakov, tmelenie, nástrek, montáž do nárazníka, zapojenie konektorov, pozháňanie relátka v strýkovej garáži a vypínač. Keďže sa mi nepodarilo zohnať na predné, tak som kúpil spínač na zadné a dopájkoval odstrihnuté vývody. Tak teraz foto a môžete sa pustiť do mňa.[ [upravil dne 3.8.2008 Spiroextra] Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Zdá sa mi to alebo svieti každá na inú stranu? Citovat
Spiroextra Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Je to čerstvé, zatiaľ ešte jemne svietia do strán, čakám na tmu, aby som to mohol doladiť. A hlavne na okolí nemám kúsok normálnej plochy, kde by som to urobil, takže pôjdem ku svokrovcom tak to vyzerá. Citovat
agresssor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 No ja bych nerekl ze to vypada nejak hrozne:) dobra prace chlape:) Citovat
Stifler Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Zdá sa mi to alebo svieti každá na inú stranu? To svítí na krajnici a středovou čáru, aby v mlze líp držel jízdní pruh. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: AnotherOne Zdá sa mi to alebo svieti každá na inú stranu? To svítí na krajnici a středovou čáru, aby v mlze líp držel jízdní pruh. Ale že niekoho medzitým stredom prejde to neva Citovat
Jindras Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Vypadá to vcelku dobře,já bych to na nový model takhle hůře dával i by to hůř vypadalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.