Guest minimaxa Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Myslíte že může mít nachipování naftového motoru vliv na funkci a životnost FAPu? projevy jako zvýšená kouřivost a pod? Citovat
AnotherOne Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Ja myslím, že áno. Ale viac ako čip má na to vplyv podmienky prevádzky a štýl jazdy. Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Přesně tak......spíš styl jízdy než chipování.......pokud auto někdy pořádně neprotáhneš a budeš jezdit jako starý páprda tak se s FAPem rychle rozluč.....tzv.špatné podmínky pro regeneraci a ucpeš ho..... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 spíš mi jde o zvýšenou kouřivost po chipu, zda to FAP zvládne, nebo se bude jen muset častěji čistit:myslim To jak ho vyčistit vím Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 není jedno jestli ho máš měnit ve 120tkm nebo ve 100tkm? Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa spíš mi jde o zvýšenou kouřivost po chipu, zda to FAP zvládne, nebo se bude jen muset častěji čistit:myslim To jak ho vyčistit vím Zatím to zvládá......:papa:papa:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Po čipu by mala menšia spotreba tzn. menej sadzí. Citovat
brslen Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa spíš mi jde o zvýšenou kouřivost po chipu, zda to FAP zvládne, nebo se bude jen muset častěji čistit:myslim To jak ho vyčistit vím A prozradis jak FAP vycistim?Je to slozite? Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Ak sa nebojíš karcinogénneho sajrajtu čo z toho vyjde tak wapka s horúcou vodou to istí. Ale nie že to vypustíš do kanála. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: brslen Původně zaslal: minimaxa spíš mi jde o zvýšenou kouřivost po chipu, zda to FAP zvládne, nebo se bude jen muset častěji čistit:myslim To jak ho vyčistit vím A prozradis jak FAP vycistim?Je to slozite? Myslel jsme čištění tak jak se sám čistí při provozu, tj buď aditivem (FAP u pežo) nebo vstříknutím nafty (např DPF u Fiatu) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Po čipu by mala menšia spotreba tzn. menej sadzí. Pozor, spotřeba neklesne tím, že motor po chipu žere míň, spotřeba klesne tím, že díky většímu kroutáku nemusíš tolik šlapat na plyn. Je to tak trochu paradoxní záležitost. Víc nafty = menší spotřeba Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: AnotherOne Po čipu by mala menšia spotreba tzn. menej sadzí. Pozor, spotřeba neklesne tím, že motor po chipu žere míň, spotřeba klesne tím, že díky většímu kroutáku nemusíš tolik šlapat na plyn. Je to tak trochu paradoxní záležitost. Víc nafty = menší spotřeba Čo myslíš tým \"viac nafty\"? Keďže nemusíš toľko šlapať na plyn zožerie snáď menej nafty nie? [upravil dne 3.8.2008 AnotherOne] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 ano, ale aby měl větší výkon, musí víc papat. takže když budeš šlapat na pedál stejně jako před chipem a po chipu, bude žrát víc. pokud ale budeš výkon využívat k efektivní jízdě, bude žrát míň než před chipem - právě díky zvýšenému kroutícímu momentu. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Ak sa nebojíš karcinogénneho sajrajtu čo z toho vyjde tak wapka s horúcou vodou to istí. Ale nie že to vypustíš do kanála. Ano,správně!!!!! Vylít do potoka v chráněné krajinné oblasti. :D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa ano, ale aby měl větší výkon, musí víc papat. takže když budeš šlapat na pedál stejně jako před chipem a po chipu, bude žrát víc. pokud ale budeš výkon využívat k efektivní jízdě, bude žrát míň než před chipem - právě díky zvýšenému kroutícímu momentu. Aha tak si to myslel, to mi bolo jasné. Ide o to naučiť sa radiť skôr. [upravil dne 3.8.2008 AnotherOne] Citovat
brslen Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Ak sa nebojíš karcinogénneho sajrajtu čo z toho vyjde tak wapka s horúcou vodou to istí. Ale nie že to vypustíš do kanála. Slysel jsem ze ze to pry cisti i nejak vynucene primo v pazoutu.Tak s vapkou to asi neklapne nikoho neznam kdo ji vlastni Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: brslen Původně zaslal: AnotherOne Ak sa nebojíš karcinogénneho sajrajtu čo z toho vyjde tak wapka s horúcou vodou to istí. Ale nie že to vypustíš do kanála. Slysel jsem ze ze to pry cisti i nejak vynucene primo v pazoutu.Tak s vapkou to asi neklapne nikoho neznam kdo ji vlastni To áno, keď ti už nemôže prebehnúť regenerácia samovoľne, tak to ešte skúsia v servise. Princíp je vlastne ten istý ako pri samovoľnej regenerácii, len ju vyvolajú po napichnutí na diagnostiku. Motor ti vytáčajú do bezvedomia až kým sa filter neprefukne (možno). Citovat
hnusoba Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: brslen Původně zaslal: AnotherOne Ak sa nebojíš karcinogénneho sajrajtu čo z toho vyjde tak wapka s horúcou vodou to istí. Ale nie že to vypustíš do kanála. Slysel jsem ze ze to pry cisti i nejak vynucene primo v pazoutu.Tak s vapkou to asi neklapne nikoho neznam kdo ji vlastni To áno, keď ti už nemôže prebehnúť regenerácia samovoľne, tak to ešte skúsia v servise. Princíp je vlastne ten istý ako pri samovoľnej regenerácii, len ju vyvolajú po napichnutí na diagnostiku. Motor ti vytáčajú do bezvedomia až kým sa filter neprefukne (možno). Do bezvedomia nie, len na pár minút (cca 3-5 min na 4000 ot/min a potom asi 2 min na 3000ot/min). Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: brslen Původně zaslal: AnotherOne Ak sa nebojíš karcinogénneho sajrajtu čo z toho vyjde tak wapka s horúcou vodou to istí. Ale nie že to vypustíš do kanála. Slysel jsem ze ze to pry cisti i nejak vynucene primo v pazoutu.Tak s vapkou to asi neklapne nikoho neznam kdo ji vlastni To áno, keď ti už nemôže prebehnúť regenerácia samovoľne, tak to ešte skúsia v servise. Princíp je vlastne ten istý ako pri samovoľnej regenerácii, len ju vyvolajú po napichnutí na diagnostiku. Motor ti vytáčajú do bezvedomia až kým sa filter neprefukne (možno). Do bezvedomia nie, len na pár minút (cca 3-5 min na 4000 ot/min a potom asi 2 min na 3000ot/min). Za predpokladu, že už je zohriaty. Citovat
Laďa Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Do bezvedomia nie, len na pár minút (cca 3-5 min na 4000 ot/min a potom asi 2 min na 3000ot/min). Takže si tu regeneraci FAPu můžeš udělat i doma podle tvého návodu a až když to nepomůže, tak teprve jít do Peugeot servisu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.