Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, neví nekdo co muže byt mojemu peugeotovi 1,1 asi pul roku s nim nikdo nejezdil a ted sem ho chtěl nastartovat a nejede. Zjistil sem že nejde elektřina do benzínového čerpadla a do karburatoru, kde muže byt chyba?

Odesláno
Původně zaslal: jozza

Zdravim, neví nekdo co muže byt mojemu peugeotovi 1,1 asi pul roku s nim nikdo nejezdil a ted sem ho chtěl nastartovat a nejede. Zjistil sem že nejde elektřina do benzínového čerpadla a do karburatoru, kde muže byt chyba?

A ide ti elektrina vôbec niekde? Batéria?

Odesláno

Za pol roka počítač bezpečne vybyje bateriu až na nulu. Skus nabýjačku...ale mimo auta ( aspoň odpojené káble ) aby špičky z nabýjačky niečo neposrali na autoelektrike a aj nábeh napätia po pripojeni baterky je iny ako keď napätie pomali rastie počas nabýjania to aby počítač korektne nabehol.

Odesláno

Batarii mám nabytou, problém s elektrickym čerpadlem mám už za sebou. zoxidoval mě spoj mezi drátkama v motorovém prostoru, ted už jen zjistit proč mi nejde elektřina do karburatoru... Doufám že nebude chyba v řídící jednotce:nevim

Odesláno

Odpoj ten velkej konektor z jednotky a podívej se na kontakty,pokud jsou ok.tak půjčit druhou jednotku a zkusit.Začal bych u toho.Jinak ještě projdi všechny konektory,hlavně na snímači otáček.sundej ho i s rozdělovaču,jestli není špatnej kontakt od tý destičky na cívku v rozdělovaču.Někde ti to prostě chytlo asi oxid,vše projdi(konektory).

Odesláno

Dobry Chlapi.. díky za pomoct auto zase po dlouhém přeměřování všech drátu jede.. Nakonec tam byl jen z oxidovany konec jednoho dráti, proto mě nešla štáva do karburatora.. Ale ted je to v pohodě...:P:papa

Guest servisman
Odesláno

to se nedivím tak dlouho nejezdit a jak je známo oxidace dovede potrápit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...