jozza Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Zdravim, neví nekdo co muže byt mojemu peugeotovi 1,1 asi pul roku s nim nikdo nejezdil a ted sem ho chtěl nastartovat a nejede. Zjistil sem že nejde elektřina do benzínového čerpadla a do karburatoru, kde muže byt chyba? Citovat
OK406 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Zkus zadat v hledání slovo nestartuje . Je tam spousta příspěvků. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Po půlroku stání chceš nastartovat a ono nic.???? Porucha ????? Citovat
AnotherOne Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: jozza Zdravim, neví nekdo co muže byt mojemu peugeotovi 1,1 asi pul roku s nim nikdo nejezdil a ted sem ho chtěl nastartovat a nejede. Zjistil sem že nejde elektřina do benzínového čerpadla a do karburatoru, kde muže byt chyba? A ide ti elektrina vôbec niekde? Batéria? Citovat
Tosko Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Poistka, studený spoj budenie podľa mna niečo z tohto! Citovat
ivanh Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Za pol roka počítač bezpečne vybyje bateriu až na nulu. Skus nabýjačku...ale mimo auta ( aspoň odpojené káble ) aby špičky z nabýjačky niečo neposrali na autoelektrike a aj nábeh napätia po pripojeni baterky je iny ako keď napätie pomali rastie počas nabýjania to aby počítač korektne nabehol. Citovat
jozza Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Batarii mám nabytou, problém s elektrickym čerpadlem mám už za sebou. zoxidoval mě spoj mezi drátkama v motorovém prostoru, ted už jen zjistit proč mi nejde elektřina do karburatoru... Doufám že nebude chyba v řídící jednotce:nevim Citovat
EXI.60 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Odpoj ten velkej konektor z jednotky a podívej se na kontakty,pokud jsou ok.tak půjčit druhou jednotku a zkusit.Začal bych u toho.Jinak ještě projdi všechny konektory,hlavně na snímači otáček.sundej ho i s rozdělovaču,jestli není špatnej kontakt od tý destičky na cívku v rozdělovaču.Někde ti to prostě chytlo asi oxid,vše projdi(konektory). Citovat
jozza Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Díky jednotku sem rozdelal a vypadala dobře. Jeste zkusím to s tym rozdelovačem. Citovat
Fakir Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Sakra, tak máš vstřikování, nebo karburátor? Co to je vůbec za auto? Citovat
jozza Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 Peugeot 205 1,1 karburator rok vyroby myslím 1989 Citovat
jozza Odesláno 13. srpen 2008 Autor Odesláno 13. srpen 2008 Dobry Chlapi.. díky za pomoct auto zase po dlouhém přeměřování všech drátu jede.. Nakonec tam byl jen z oxidovany konec jednoho dráti, proto mě nešla štáva do karburatora.. Ale ted je to v pohodě...:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 to se nedivím tak dlouho nejezdit a jak je známo oxidace dovede potrápit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.