Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten stierač by som možno ešte pochopik že teda sa mu ohol v tej rychlosti ale jak sa mu urobili tie diery do kapoty :myslim fakt na fotke to asi nieje tak vydno ale neprši mu dovnutra či felicie to nevadi alebo ma pod kapotou elektricke časti obalene igelitovým sačikom teraz neviem...:aut

Odesláno
Původně zaslal: faget1

ten stierač by som možno ešte pochopik že teda sa mu ohol v tej rychlosti ale jak sa mu urobili tie diery do kapoty :myslim fakt na fotke to asi nieje tak vydno ale neprši mu dovnutra či felicie to nevadi alebo ma pod kapotou elektricke časti obalene igelitovým sačikom teraz neviem...:aut

heeej, v klidu, ne? Vsak preci vsichni dobre vime, ze felicie nerezne... :roker:D:D:D:D

Odesláno

Ať žije tuziiiiiing! Ať žije tuziiiiiiing!! :D

Zepředu z ní udělal vochcáfku, zboku golfa a nemůžu si vybrat, co z toho je hnusnější. :) Ale kola má pěkný, Dezent V Dark. :)

[upravil dne 31/7/08 Fakir]

Odesláno

Skus zistit ci ju nepredava. Ja by som ju hned kupil! ...a dal by som si ju pred dom namiesto strasiaka. A keby moja mala nechcela posluchat, tak by som ju postrasil, ze ju v tom aute povozim. :D

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Skus zistit ci ju nepredava. Ja by som ju hned kupil! ...a dal by som si ju pred dom namiesto strasiaka. A keby moja mala nechcela posluchat, tak by som ju postrasil, ze ju v tom aute povozim. :D

tak jak znám děti:roker tak ti malá začne okamžitě zlobit:D

Odesláno

Podle statistiky je Škoda Felicia 1.3 MPi nejvíce přihlašované a regustrované vozidlo. A tak se nedivme, že se chce alespoň trošku lišit:myslim:mrk:roll Inu, výkon je úměrný úpravám zevnějšku;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...