AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Keď po daždi zhruba do hodiny - dvoch otvorím vodičove dvere tak mi zo spodu otvorených dverí vytečie dosť vody. Je to normálne? Spolujazdcove som si nevšimol. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Není to normální.Na spodku dveří jsou otvory,kudy voda teče ven.Nemusí se kvůli tomu dveře otevírat. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Tak čo s tým? Zapchaté to nie je inak by nevytekalo. Tesniaca guma nie je nikde zohnutá a roztrhnutá. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Jestli se Ti dveře při otevření dostanou do úhlu,že voda může lépe odtékat--tak nic. Po dešti nechej nějakou dobu otevřené dveře. Je to dnes moda dizajnérů,že se dveře otevírají,, nahoru\'\'. Když otevřeš dveře,teče z předního rohu dveří,že ? Citovat
P607Olda Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Ty díry by měly být vpředu i vzadu. Asi máš tu opačnou zalepenou, jinak by vše mělo vytéct ihned. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: P607Olda Ty díry by měly být vpředu i vzadu. Asi máš tu opačnou zalepenou, jinak by vše mělo vytéct ihned. Měly by tam být dokonce 3 díry--zkusit pročistit,jak píše Olda Citovat
AnotherOne Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Diery sú čisté, vlezie mi tam v pohode koniec prsta. Sú tam dve diery jedna vpredu druhá vzadu. Auto parkuje do veľmi mierneho kopca a keď otvorím dvere asi dostanú ten správny uhol a voda vytečie cez predný otvor ako píšete. Prečo ale nevytečie cez zadný otvor keď sú zatvorené? Ako sa tam vlastne tá voda dostane dnu do dverí? Veď to tam môže začať pekne zvnútra hrdzavieť keď tam je furt vlhko. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 ahoj,voda se tam dostane zvenku při dešti atd.,tak dobře to utěsnit asi nejde....proto jsou dole ty otvory,aby šla voda zase ven., Dneska je celá kastle zinkovaná,takže to 10-12 let vydrží při správné údržbě..... Nejde mi do hlavy,proč to nevyteče zad. otvorem.... Citovat
AnotherOne Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Tiež mi to nejde do hlavy. Zo spolujazdcových dverí to nevyteká. Kade presne sa tam dostáva voda? Popri skle? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Ano,časem se ta guma co sklo těsní stáhne (asi teplem i mrazem či co ),a pak tam jsou i centimetrové mezery.... Citovat
P607Olda Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 To je normální na všech autech, že dveře jsou průtočné. Citovat
tomino Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 normální to asi moc nebude. Já osobně bych hledal příčinu a minimálně vyměnil tu těsnící gumu (třeba i ze staršího auta) aby to neteklo až tak moc. :myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Tá tesniaca guma s takou tou plsťou vyzerá 100% a všade prilieha pekne rovnomerne na oboch dverách. Množstvo vody nie je nejak kritické. Možno nejakých cca 0,5dl. Otázka je prečo to vytečie až po otvorení dverí resp. prečo to nevytečie cez zadný otvor. Ešte pripomínam, že keď je dlhšie po daždi, tak voda tam nie je. Čiže v skutočnosti asi vytečie len jej to nejak dosť trvá. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 A nevytéká ti to z té těsnící gumy , která je vodorovně na spodku dveří. Ta je dutá. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Nie, určite z dverí. Môžeš sa prosím pozrieť na jednu vec? Na oboch predných dverách v tej diere vpredu keď strčím prst, tak je vo vnútri niečo oblé, akoby išla nejaká rúrka spodom dverí. Keď však strčím prst do vodičových dverí do zadnej diery je prázdna. Spolujazdcove dvere zadná diera tá rúrka končí práve uprostred diery (vidno ju). Máš to tiež tak nesúmerne? Citovat
HonzaZ Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Musím se doma podívat, ale napadá mě, jestli to není ten polyuretanový tmel co se dává do spár mezi plechy, taková ta housenka. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Nie, je to kovové, skúšal som do toho rýpnuť kľúčom. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Mám to v těch dveřích úplně stejné jako ty. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 Tak teda neviem. Asi to bude nejak blbo navrhnuté keď to vyteká až po otvorení. Rozobrať to bude problém, zadné dvere som už mal a predné bude asi to isté. Dostať sa dole zvnútra bez šance. Skúsim to postaviť na rovinku prípadne opačne pri daždi a uvidím či sa niečo zmení. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Teď mě napadlo, když píšeš že po otevření, jestli tu díru při zavřených dveřích neucpe to těsnění na dveřích a po otevření se ta díra uvolní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.