Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mno, to nezní špatně. Sice to vidím spíše na malé kombi, ale tenhle mezistupeň jde lehce přeskočit.

V nejhorším zkusím s \"Křápolou\" další technickou. Za zkoušku moc nedám, a třeba nebudu mít důvod se moc stydět :mad:

Odesláno
Původně zaslal: tower

ok ted uz cekam, jen kdy mi ten lenoch zavola ze servisu ze si mohu prijet ma to tam tyden a stoji to na dvore,az mi ho je lito ,doma parkuje pod strechou:grr

tak to lehce odnesl asi motor, pravdepodobne ohnute tycky(bezelo to na volnobeh) uvidime zitra az to ten rychlik rozebere

Odesláno

oddie: citaci jsem dal vedle, ale ty vis, uvidime az to ten , jak ho nazvat, mechanik, zitra rozebere, je to tak trochu jeho prusvih a stavi se k tomu , jak lacny k sr...:bojim

Odesláno

Takže potkanej motor? Hele, a nechceš to radši prodat tak jak to je? A ať ti kouká zaplatit rozdíl. Protože jen tak to spatlat, to se ten motor za chvíli rozletí na kousky. Tady u toho motoru se vodítka ventilů neohejbaj, když už, tak to přerazí vačku a koníky, vačka je tu jen natřikrát uložená. Plus je pak velmi vhodné zúhlovat ojnice, a zkontrolovat kliku, a vyměnit dotčené ventily, protože mohou naprasknout a když se odlomí talířek a spadne do válce...

Já osobně bych to radši řešil jiným motorem, než opravou tohoto.

Odesláno

Jestli chceš, můžem si napsat mailem, nebo se domluvit po tel. Každopádně, bude mít určitě snahu to odbýt co nejlevněji, zvláš\'t když za to nic nedostane a ví, že to auto půjde na prodej, a do toho bych pak už jít nechtěl - když má ten motor za sebou tohle, chtěl bych si jej kdyžtak pořešit sám, abych se na něj mohl spolehnout.

Odesláno

nevim, jestli to neni zakazane , ale mail: prochy.beer@centrum.cz

jinak jsem s nim domluveny, ze kdyby to delal, tak to chci udelat kvalitne ne to ojebat, ale to on ani nedela, bud poradne nebo vubec, ale ted mu to proste trva

• O 2 týdny později...
Odesláno

Z fotek nic moc nepoznáš. Obecně, za tuhle cenu by to auto muselo být víc než stoprocentní, vše by muselo být opravdu zaručené. A to bych nikomu cizímu, tím méně bazaru, nevěřil. V ČR znám jediného dovozce - prodejce, od kterého bych koupil dráž...

Odesláno

Vidím to tak, že si ho asi nechám prohlédnout u našeho \"servismana\", protože je to blízko a budu se snažit srazit cenu dolů, pokud to bude stát za to. Právě máme ještě nedořešené odstoupení od smlouvy :( a do dalšího se mi nechce .:bojim

Nebo víš o nějakém podobném v okolí Prahy?

Odesláno

Ne, nevím. Shánět tenhle ročník a model, a chtít ho rovnou v dobrém stavu, podíval bych se spíš někde venku, ne v ČR. Já ale kupuju většinou auta s nějakým problémem a adekvátně nízkou cenou, s tím, že si opravu pořeším sám.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to nějak přestal sledovat, v inzerci jsou pořád ty samé staré orvané střepy, nebo extrémně předražené kousky, a nebo kombinace obou :) Nevšiml jsem si, že by se za poslední dobu něco z inzerce prodalo, a to jsou tam kousky, co slaví i rok inzerování. No nechtěl bych být v roli majitele, aby mi to rok strašilo na dvorku, dál ztrácelo cenu, platil na to pojistku... docela takové inzerující nechápu. Ale holt jejich věc.

Odesláno

Tak jednoho pana němce už to trochu přešlo, už nechce min. 6tis Euro, už mu docvaklo, že přestřelil. Takže aktuální minimum 4,5tis. Ale i za to už je to tam poněkolikáté. Inu, šrotovné v Německu poslalo ceny ojetin o řádný kus níže...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280313703578

Ovšem to je nic proti tomuto:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380104812887

806 dražší než 807, to je nářez :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...