Lukáš406 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Tak mě dneska ráno v 7:00 hodin probudily policajti. Myslel jsem jsi že mi ho někdo vykrad, naboural nebo počinil. Ale ani jedno se nestalo. Řekli mi že tam byly hasiči a že mi uniká benzín z auta. Tak jsem se tam byl podívat, pod autem byl danej už zásip. Vypadá to že nějakej kretén se asi v noci nudil a udělal tam asi šroubovákem dvě dirky. Policajti jsi myslely že jsem ji prorazil já, ale zase za 15 minut byly u mě a říkaly že o další ulici teče další auto. Naštěstí mi svítilo hladový oko, tak že moc benzínu tam nebylo. Během dne se mam stavit na policejní stanici. Další otázka je, jestli nikdo neví, nakolik mě ta sranda vyjde??? Díky Citovat
Edison Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Já bych zkusil vhodný typ šroubu, nějaké vhodné těsnící podložky, nějaký šikovný těsnící tmel... a třeba to bude OK. Citovat
dzana.m Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Tak to ti nezavidím nevým čím si ti hajzlové pomohli za tohle bych nim zlamal obě ruce Citovat
OK406 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Bude to chtít jinou nádrž. Zkusil bych na vrakovišti, co by za ní chtěli. Citovat
jirka639 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Lukáš406 Tak mě dneska ráno v 7:00 hodin probudily policajti. Myslel jsem jsi že mi ho někdo vykrad, naboural nebo počinil. Ale ani jedno se nestalo. Řekli mi že tam byly hasiči a že mi uniká benzín z auta. Tak jsem se tam byl podívat, pod autem byl danej už zásip. Vypadá to že nějakej kretén se asi v noci nudil a udělal tam asi šroubovákem dvě dirky. Policajti jsi myslely že jsem ji prorazil já, ale zase za 15 minut byly u mě a říkaly že o další ulici teče další auto. Naštěstí mi svítilo hladový oko, tak že moc benzínu tam nebylo. Během dne se mam stavit na policejní stanici. Další otázka je, jestli nikdo neví, nakolik mě ta sranda vyjde??? Díky zalezi jak velky jsou ty diry, lze koupit tu dvou slozkovou \"žvejku\" nebo lepší lepidlo, a tim to zalepit. Vsechno se dá opravit, je jen otazkou co výjde levneji Citovat
jirka639 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 treba je chytnou a pak to zaplati:-) ale to bys musel pit bonaqu:xvul Citovat
Lukáš406 Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Tak to že je chytí, tomu nedávám ani 10%. Jinak bych to asi stejně dal nějaký servisu, pokoušet se to sám opravovat to asi ne. Z benzínu mam respekt, nebot uz mi v praci hořeli ruce. Jinak pošlete mi link, na tu novou nádrž? Díky. Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 a co Ferry ?? ten nemá nádrž??zkus jej [upravil dne 26/7/08 honza406] Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Určite neopravovať. V nádrži môže vzniknúť tlak a nemuselo by to vydržať. Citovat
Dave_k Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 A co to sundat a nechat zavařit? U nás je maník co vaří plasty a myslím že by to neměl bejt problém. A cenovka do 200,-. Případně potom celou nádrž natlakovat vzduchem. Sichr je sichr. [upravil dne 26/7/08 Dave_k] Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 to jsou lidi! Z mého by taky moc nevycucli-svítím prakticky pořád.. Citovat
mk405 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Dave_k A co to sundat a nechat zavařit? U nás je maník co vaří plasty a myslím že by to neměl bejt problém. A cenovka do 200,-. Případně potom celou nádrž natlakovat vzduchem. Sichr je sichr. [upravil dne 26/7/08 Dave_k] na zavařování bacha at už plechové nebo plastové nádrže od benzinu, ikdyž je to prázné můžou tam vznikat výpary a při sváření to pak vybouchne (nejednomu maníkovi se to už stalo). Někdo to prej při sváření napouští vodou nebo naplní pískem... osobně bych asi také scháněl nějakou z jinou z vrakoviště Citovat
Dave_k Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Dave_k A co to sundat a nechat zavařit? U nás je maník co vaří plasty a myslím že by to neměl bejt problém. A cenovka do 200,-. Případně potom celou nádrž natlakovat vzduchem. Sichr je sichr. [upravil dne 26/7/08 Dave_k] na zavařování bacha at už plechové nebo plastové nádrže od benzinu, ikdyž je to prázné můžou tam vznikat výpary a při sváření to pak vybouchne (nejednomu maníkovi se to už stalo). Někdo to prej při sváření napouští vodou nebo naplní pískem... osobně bych asi také scháněl nějakou z jinou z vrakoviště To mi je jasné. To už je na pánovi co by to dělal. Citovat
BOSSCZ Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 no kdyby ti tam pasoval nádrž z 306ky mám jí doma:) ale nevím jestli je to stejný nebo alespon podobný lidi jsou fakt dementní :bacha Citovat
paul jane Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 tak to je fakt des pri dnesnich cenach pohonych hmot je otazka jak casto se to bude objevovat kdyz je vykradaly nakladaky kvuli nafte tak to bylo dost caste ale osobni auto to byl jeden kousek . Po tom co se u nas v ulici udelaj podobni najest na nekolik aut tak uz jsem prestal tankovat plnou a mam tam na dne pac kdyz uz mi sku#vi nadrz tak alespon at nemaj co vysosnout sv#ne. Osobne bych to strilel pac tohle uz nemam obdoby a ty lidi co to delaj si nezaslouzi nic vic. [upravil dne 26.7.2008 paul jane] Citovat
Guest servisman Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 nezbude pak nic jiného než si udělat kryt pod nádrž z plechu Citovat
drsnej márvin Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Rozhodně ta nádrž není píchnutá jen tak. Ten kdo to udělal, šel krást beneli, akorát ho zřejmě někdo vyrušil. Nová nádrže je cenově mazec, ale s opravou to taky není jednoduché. Kvůli bezpečnostním předpisům si to rozhodně žádnej servis na triko nevezme, aby nádrž nějak jinak opravoval než výměnou. Možná tak nějakej dobrák z garáže, který nemá ani tucha o předpisech. Takže nejlíp jak už je tady nahoře na průměr díry samořezku, podložku a lepidlo. Citovat
Lukáš406 Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Zjistil jsem od policajtů, že to druhý auto byla taky 406, akorát v sedanu. Koukám že má někdo spadeno na Pažouty Citovat
Burisek Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 hergot,to abych si dával bacha,jak nemám plnou tak jsem nervózní.... ,těm parchantům zlámat ruce ocelovou tyčí vo zábradlí.... držím palce ať se ti to povede opravit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.