Lucifer Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Klaksón - trúba - húkačka funguje len kedy sa mu chce. Nemáte niekto skúsenosť? Citovat
Marcel505 Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Najdi houkačku, a prostříkni konektor na ni napojený nějakým přípravkem na kontakty a zkontroluj ukostření houkačky... Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: Lucifer Klaksón - trúba - húkačka funguje len kedy sa mu chce. Nemáte niekto skúsenosť? na 99% to je páčkami pod volantem Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Já klakson používám jen zcela vyjímečně-tak 2krát 3krát do roka a to jednou z toho proto,že chce někdo prostě slyšet jak troubí A ten u 206 troubí teda parádně:super ten se povedl:potlesk Citovat
Ticcino Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Lucifer Klaksón - trúba - húkačka funguje len kedy sa mu chce. Nemáte niekto skúsenosť? na 99% to je páčkami pod volantem Já myslím, že má trubku ve volantu a né v páčce... Citovat
Lucifer Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 To peugeotkovic. Ja ju používam tiež výnimočne a jedna z tých výnimok je STK na ktorú musím v pondelok Citovat
pažout.307 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 nwim co vy, mě taky nefungoval, chce to najit misto na volantu kde trouby.......mě to nefunguje ani na jedné straně jak sou namalovany houkačky, ale jen na nápisu AIRBAG:roker Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Lucifer Klaksón - trúba - húkačka funguje len kedy sa mu chce. Nemáte niekto skúsenosť? na 99% to je páčkami pod volantem Já myslím, že má trubku ve volantu a né v páčce... na to řeknu jen doplněk k tvé náladě ...já jo Citovat
Ticcino Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr na to řeknu jen doplněk k tvé náladě ...já jo Já vim! Ale i mistr tesař se někdy utne Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Pe.Tr na to řeknu jen doplněk k tvé náladě ...já jo Já vim! Ale i mistr tesař se někdy utne taky pravda Citovat
hudy Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 a nejde ti jen klakson nebo mas i jine veci?me treba zacal svitit napis airbag na palubce,pak prestal jit prave klakson,tedy sel jen,kdyz se mu chtelo a nakonec to opravdu byly zminene packy pod volantem/tedy v tom věnci/ a po vymenne vse zmizelo a pracuje jak ma.a nejdrive jsem taky prostrikaval klakson a nic!tak nejdriv zkus tohle a pokud to nepomuze,tak to budou zrejme ty packy jako u me! a mam stejnou 307 jako ty i rok. [upravil dne 27/7/08 hudy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.