Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chlape, chlape, dneska si kúpiť 307-mu ? Za prvé máš odvahu a za druhé je kopec lepších áut. Ja mať zvyšné prachy, tak idem niekde inde. Idem konkrétne do hyudnai i30 - najlepšia kúpa v triede. Ale k Tvojmu príspevku. Použi hľadanie, je tu toho v posledných dňoch naozaj veľa ...

Odesláno
Původně zaslal: vlado1979

Chlape, chlape, dneska si kúpiť 307-mu ? Za prvé máš odvahu a za druhé je kopec lepších áut. Ja mať zvyšné prachy, tak idem niekde inde. Idem konkrétne do hyudnai i30 - najlepšia kúpa v triede. Ale k Tvojmu príspevku. Použi hľadanie, je tu toho v posledných dňoch naozaj veľa ...

To kdyby jsi i ty hledal,našel by jsi vlákno které je založený na hanění Peugeotů.Takže skus i ty hledat a nekaz druhému radost \"asi čerstvému majiteli Tzatrapovi\".:xvul

Odesláno

http://documentation.peugeot.com/default.aspx?country=CZ&language=cs&...

tohle mi nefunguje.

Ano,máte pravdu.Jsem čerstvým majitelem Peugeotu 307.

Není to moje první auto,takže můžu trochu porovnávat.

Osobně si myslím,že každé auto má něco.Předtím jsem měl VW Golf IV a že by to byla taková pecka jak se píše to rozhodně ne,ale určitě toto auto nehaním.A takových aut už bylo víc.

Odesláno

Aha. Tak jediné co mě napadá... máš nainstalovanou nějakou aktuální verzi Acrobat Readeru?

Pokud ano a přesto to nefunguje, tak to zkus přes ten Servicebox. Tak jako tak se Ti to (zaregistrování se) bude hodit do budoucna.

Odesláno
Původně zaslal: Lucifer

Vlado1979. Asi sú aj lepšie autá ako 307, ale Hyundai to rozhodne nie je. :o A vôbec, čo provokuješ? :bacha

co treba staru žugulu? alebo skuste niekto napisat preco by mal byt hnujdaj i30 lepsi ako 307ma???? no to by ma hrozne ako majitela 307mi zaujimalo alebo je o nieco o com by som mal vediet??:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jirii

manual na 307 prodava za 200kc chlapik v aukru.

www.aukro.cz hledej-peugeot307 a bude tam cau:papa

manual sa da stiahnut pekne z serviceboxu v akom jazyku chces a hlavne zadarmo:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...