Xander Cage Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Jeste mam dalsi problem. Neukazuje mi palivomer. Nebo spis on ukazuje, ale jaksi splasene. Nekdy mam plnou a nekdy rezervu, jak se mu zachce. Myslel jsem si, ze je to plovakem v nadrzi, ale ten jsem vymenil. Tak se chci zeptat, jestli by to mohlo bzt v budiku, nebo spis nekde po ceste? Taky se mi zda, ze mi u toho nejak nefunguje spozdovac. Je to na 605. Dekuji za pripadne odpovedi. Citovat
jofo Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Moze byt problem aj v kontaktoch na budiku. Pozriet treba ci nie je prasknuty nejaky spoj. Inac pokial viem tak tam nie je spozdovac ale je to urobene cievkami co su v budiku. Citovat
Ciman Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Ja mam podobny problem.Ukazuje mi to dobre jen 20 a vice.Jak mi klesne pod dvacet tak se zastavi a spadne az je prazdna nadrz.Zkousel jsem rozebrat palubovku, ale nejde to vytahnout ven.Zajimalo by me zda to ma jit vytahnout.Zkousel to, uz nekdo.Mam tam blbe zarovky a nemam se tam jak dostat.Nesviti mi, ze mam zaple svetla potkavaci.Ani nevim jak to ma vypadat.Dalkove nastesti jdou.Tak pokud nekdo s tim ma zkusenosti tak poradte prosim!!!Dik.. Citovat
Dydzej Odesláno 20. březen 2004 Odesláno 20. březen 2004 Na 99% problem kolem budiku. Mam to taky, chova se mi to uplne stejne jako Cimanovi. Na opravu se chystam uz pres rok... Zatim holt castejs tankuju Citovat
Ciman Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Dydzej dekuji!Aspon jsi me utesil tim, ze nejsem sam.Taky tusim, ze to bude v budiku, protoze vse jsem mel rozebrane a bylo to v poradku.Tak jeste je na rade budik.Ale nevim jak se tam dostat na ten budik.Nejde to vytahnout.Zda to nekdo mel venku, nebo vi jak na to, tak poradte prosim.diky... Citovat
VP605 Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 Už padám dom, ale alespoň stručně. Povolí se krytí volantu, pak šroubky v čelní ploše pod domken, šroubky zespodu, naše vaše se vypáčí stínění budíků i s palubním počítačem, odpojí konektor pal. poč., pak se dostaneš k vlastnímu sdruženému přístroji. ten povolíš a vytáčivým pohybem lehkým násilím vyndáš ven. Pozor na konektory v l a p nahoře. Více příště. [Editován dne 30/3/04 VP605] Citovat
Hics Odesláno 30. březen 2004 Odesláno 30. březen 2004 pokud je problém v budíku, tak mám nějaký budíky z přístrojovky 405 nowey model - 406. Day se rozebrat téměř do mrtě a je možný, že by tam pásnul. Kdo chce laborovat - má možnost....:D:D Citovat
zoby Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 mě to taky na 205-ce ukazuje blbě. ale u mě je to plovákem. rozdělal jsem to do mrtě a zjistil jsem že se vydřeli kontakty na plošňáku a uhnili z toho nějaký součástky(asi odpory) nemáte někdo plovák v dobrém stavu navíc????? Citovat
Dydzej Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Petr605 to ma na strankach o Peugeotu 605 pekne nafocene od rimmera, pravda vyndani pristrojovky byl jen jeden z mensich ukonu... [Editován dne 31/3/04 Dydzej] Citovat
Sepp Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Ty mas budiky z pristrojovky 406-ky? Nechci se hadat, ale pokud vim tak u 406-ky se meni cela palubka, jednotlive budiky vymenit nejdou. Pokud, ale mas pristrojovku na 406-ku, benzin, rv ´96 - s otackomerem - tak ho beru 2 ALL: Ten ukazatel paliva me taky zlobi Ukazuje pouze pri 25l a vic - dolu ukazuje jen \"hladove oko\" /diky i za to/ Citovat
Hics Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 To Sepp: Jako bys mě neznal... Dá se vyměnit prakticky cokoliv, pokud se nebojíš vzít do ruku šraubcígl :D:D Přístrojovka se dá rozebrat do mrtě- teda prakticky do mrtě: a jde to eště víc, ale to už sou takový mrňky, že to nemá cenu fotit. Display, ručky z budíků a tak. Jo, jinak sem přišel na to, jak bezpečně sundat ručky z budíků a opět je nasadit, aniž by se rozkalibrovali. Přístrojovka je z diselu - USA verze. To co vidíš rozebraný sou budiky Radka V - dělali sme změnu barviček budíků, ruček a tak. Citovat
Sepp Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 JA CHCU TAKY!!!!! Kdy mam prijet? Jen bych potreboval ten otackomer Citovat
Radek V. Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Musim podotknout, ze Hics ma sikovne ceske rucicky. Fakt se mu to povedlo. 2 Sepp ten otackomer je tusim z ropaka, ten ti bude na prd.. Citovat
Hics Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 No, tak to nebude asi problem.... Mam to vzít na sraz k Vašendovi? Nejčko měl Radek faktickou připomínku. Je to otáčkoměr z Disela, takže nevim, nevim...Jo a odhaduju, že tam bude muset bejt i jiná elektronoka, která by teoreticky byla, ale jen z tý USA verze, takže by zase fixloval rychloměr... [Editován dne 1/4/04 Hics] Citovat
Sepp Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 No to urcite - Petrol a Diesel je neco jineho. Spis jsem myslel ten polep? Nebo-li zmenu podbarveni Citovat
Hics Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Změnu podbarvení už máme vychytanou viď Radku...:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.