Guest Scratch Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 300 kg dolu nedostanu :-( Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Tak neříkám 300,ale kdyby se podařilo 100 - 150 tak rozdíl by si poznal taky Citovat
Fakir Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Přesně tak. Vyndej zadní sedačky, rezervu, subwoofer, zesík, tapec z dveří a Áďu a uvidíš jak rychle to pojede. :D:D Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Nevím jestli máš sport sedačky,ale jestli ne tak bych dal třeba skořepiny.Kámoš chce dávat třeba na Saxo laminátovou kapotu,která váží 3,5 kg a kufrové dveře.Dát udělat duralové řemenice,kupit odlehčený setrvák a to je pak znát každé kilo.A pokud nevozíš pořád někoho vzadu tak bych vyhodil aji ty zadní sedačky:D Citovat
PnR Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 no a este neber nikdy plnu.. snaz sa tak do 10 litrov aby si mal v nadrzi to usetri vela vela vahy Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 jo a ja musim zhubnout taky :-) Sundam kridlo, to je vaha slusna, mozna odlehcit setrvak, ale to pak bude hrabat i na ctyrku :-) tak woofer a zesik zatim neplanuji, kapotu mozna, Adu asi jen tak nevystrnadim a vzadu vozim psa, ted naposled jsem v tom vezl kuchyn, sice nadvakrat, ale byl jsem pysny ze mam tak \"velky\" kufr :-D. Benzinu vozim malo standardne :-) Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Jak vyhodíš zadní sedačky tak budeš mít kufr ještě větší a pes vzadu sedačky taky nepotřebuje:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Chip na benzinove auta tipu 1.0 az 1.6 nema sice velky vpliv na zvysenie vykonu, ale skor zlepsuje o nieco krutiaci moment. Je to dost poznat ked ja neviem si isiel na 4 stupni 60km/h po meste a zmagol si plyn pred a po chipe, tak to bolo dost citit. Ja osobne ho nemam, a zalezi aka cena. 10 000 za chip je maximalna blbost. Napriklad na mou 1.4 by stal chip 4 - 5 000Sk, podla toho kde. Scratch, s tebou by som sa ponahanl na mojem prvem puntikovi To bolo GT cko, s malim obsahom, 1.4 Turbo benzin, od vyrobi malo 98 KW, po chipe som s neho dostal 121 KW (120.92 ...KW) tj nejakych 164 PS ked sa nemylim. A dokonca mi hovorili ze jeden manik u nich bol s tym istym a dostlai s toho 172 PS Auto malo 1032 KG Malo uplne ina riesenu zadnu napravu ako bezne punta, na ceste drazalo, islo teda velmi dobre. Len sa stale kazilo, a kazilo a kazilo. Ale za tie vyvalene pohlady majitelov novych PASSATOV, ktory nestihali za 12 rocnym puntom to stalo Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: Lubk0 Chip na benzinove auta tipu 1.0 az 1.6 nema sice velky vpliv na zvysenie vykonu, ale skor zlepsuje o nieco krutiaci moment. Je to dost poznat ked ja neviem si isiel na 4 stupni 60km/h po meste a zmagol si plyn pred a po chipe, tak to bolo dost citit. Ja osobne ho nemam, a zalezi aka cena. 10 000 za chip je maximalna blbost. Napriklad na mou 1.4 by stal chip 4 - 5 000Sk, podla toho kde. Scratch, s tebou by som sa ponahanl na mojem prvem puntikovi To bolo GT cko, s malim obsahom, 1.4 Turbo benzin, od vyrobi malo 98 KW, po chipe som s neho dostal 121 KW (120.92 ...KW) tj nejakych 164 PS ked sa nemylim. A dokonca mi hovorili ze jeden manik u nich bol s tym istym a dostlai s toho 172 PS Auto malo 1032 KG Malo uplne ina riesenu zadnu napravu ako bezne punta, na ceste drazalo, islo teda velmi dobre. Len sa stale kazilo, a kazilo a kazilo. Ale za tie vyvalene pohlady majitelov novych PASSATOV, ktory nestihali za 12 rocnym puntom to stalo no to si delas kozy? chipovat 1.0 :D:D:D Citovat
Bloodeye Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Rozmyslam o chipe na moju 206cc 2.0 100KW,myslite,ze sa tymto cislam da verit?(okrem ceny ) http://www.maxpower.cz/index.php?chiptuning=16/model-/1430 Pripadne viete doporucit nejaku spolahlivu firmu na Slovensku? [upravil dne 8.10.2008 Bloodeye] Citovat
gasaxx Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Co jsem se tak díval, tak asi půjdu do toho e-chipnuningu. Slibuji u meho motoru nárůst 23kW. takže z 98kW bude 122kW a z 304Nm bude 370Nm, což už by na jízdích vlastnostech mohlo být znát... A za celkem přijatelný peníz... Citovat
PnR Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 to boli slapacie passaty? ale nie.. na krizovatke ich asi mohol sfuknut.. ale od 100 vyssie asi nie Citovat
Steef Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Berkoff Tunny: a nebo se vplati to aspon poladit, pokud to mas starsi resetovat RJ, aby se zacala ucit od zacatku, dyz s tim po koupi jesdilo hovado nerpida to buhvi co, ale prestane to chlastat, a je to zivjejsi od zacatku ... Pomohlo by vyresetovat RJ aj v mojom P307 1.6 16V? Ak ano, aky soft na to pouzit, alebo postup? Dik. Citovat
Spofa Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Čau, mám Peugeot 206 1.1 44 kw a přemejšlim o chiptuningu od http://www.autoservisnonstop.cz/chituning.htm za 3500,- což jsou nejlevnější co jsem viděl a nárůst počítám tak 8-11 kw. Co si o tom myslíte, vyplatí se to a máte někdo zkušenosti přímo s firmou Autoservis NONSTOP ? Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Spofa Čau, mám Peugeot 206 1.1 44 kw a přemejšlim o chiptuningu, nárůst počítám tak 8-11 kw. Podle mě počítáš moc. Viděl bych to tak na jednu desetinu toho co tam máš teď. A i to je možná moc. Každopádně se tu za chvíli objeví názor, že to nemá význam a ať si koupíš nové (silnější) auto. Pokud se ti chce ty peníze obětovat, tak proč ne. Citovat
Fusion Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Spofa Čau, mám Peugeot 206 1.1 44 kw a přemejšlim o chiptuningu od http://www.autoservisnonstop.cz/chituning.htm za 3500,- což jsou nejlevnější co jsem viděl a nárůst počítám tak 8-11 kw. Co si o tom myslíte, vyplatí se to a máte někdo zkušenosti přímo s firmou Autoservis NONSTOP ? Na brzdu, \"čipnout\", na brzdu. By mě fakt zajímalo co to s tou 1.1 udělá. Citovat
čakom Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: Spofa Čau, mám Peugeot 206 1.1 44 kw a přemejšlim o chiptuningu od http://www.autoservisnonstop.cz/chituning.htm za 3500,- což jsou nejlevnější co jsem viděl a nárůst počítám tak 8-11 kw. Co si o tom myslíte, vyplatí se to a máte někdo zkušenosti přímo s firmou Autoservis NONSTOP ? podle mě je to zbytečný. ale to je na tobě. pokud do toho chceš investovat tak do toho klidně jdi. ale aby si nebyl pak sklamanej. Citovat
pp205 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Ne ze bych se branil penezum, ale benzin bez turba se Chipovat NEVYPLATI vseobecne znamo výkon max 10% a spotreba az + 30% u benzina ma vetsi vyznam vymenit vacky, vyndat kat atd. Citovat
s1600 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 stratch-tak jestli bude narust u tveho motoru 25 koni po chipu,tak to bude asi svetovej rekord u cipu na atmosfere... nespravne udelany chip-vykon vytazeny na max-jen motoru skodi...navic se neporucuje chipovat motor s 100 000 a vice najetymi km... Citovat
wooody Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Původně zaslal: Steef Původně zaslal: Berkoff Tunny: a nebo se vplati to aspon poladit, pokud to mas starsi resetovat RJ, aby se zacala ucit od zacatku, dyz s tim po koupi jesdilo hovado nerpida to buhvi co, ale prestane to chlastat, a je to zivjejsi od zacatku ... Pomohlo by vyresetovat RJ aj v mojom P307 1.6 16V? Ak ano, aky soft na to pouzit, alebo postup? Dik. jo to by mě taky zajímalo...... Aje u 306...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.