Fusion Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 To je pravda, a postupně se to zaseká až k d1. Citovat
Wolfik Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: Fusion A právě kvůli takovým bezmozkům se stávají nehody Jasně není to povolené a člověk musí být furt ve střehu, ale furt lepší než jet 130-140km/h v levém za sebou z rozestupy kolem 5metrů. Co bys pak řekl o těch co se za tebe nalepěj 2metru a furt najížděj? Nikdy jsi mě neviděl řídit, ale už jen z toho, že napíšu, že někoho podjedu zprava, mě označíš za bezmozka. Děkuji. Citovat
Fusion Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Já s tebou v podstatě souhlasím a neustále tvrdím, že by mělo víc aut jet v \"kamionovým\", hlavně dodávky a výletníci, ale to tě neopravňuje předjíždět zprava. Edit: přímou urážku sem si mohl odpustit, lépe řečeno provádíš bezmozkovitost. [upravil dne 8/7/2010 Fusion] Citovat
Qcko Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Za pradbiehania zprava by som lamal ruky nohy, neospravedlnuje to nic a kolona je pre vsetkych, vynimky su len nedockavi ludia co riskuju dalsiu buracku:bacha Citovat
sefi79 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: Fusion Jo, to je další věc. Nikdy sem ty STčka neviděl jet po dálnici v provozu. Jen stojí někde a kontrolujou. Jednoduše dělají práci, která je jednodušší a pohodovější. A to by si jim zase křivdil.Jezdím často Praha-Cheb a z5 po D5 a čtyřikrát jsem je viděl jet normálně v pravým pruhu tak cca stovkou.A jednou dokonce jeli tak cca 2 auta předemnou a prohnal se kolem nějakej drsňák s audinou dobrých 190km/h,najednou vystřelili a za zhruba kilák už blikali následuj mne... Citovat
KoudaK Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Tak tohle vlákno asi nikdy nevyhasne... Citovat
OK406 Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: sefi79 Původně zaslal: Fusion Jo, to je další věc. Nikdy sem ty STčka neviděl jet po dálnici v provozu. Jen stojí někde a kontrolujou. Jednoduše dělají práci, která je jednodušší a pohodovější. A to by si jim zase křivdil.Jezdím často Praha-Cheb a z5 po D5 a čtyřikrát jsem je viděl jet normálně v pravým pruhu tak cca stovkou.A jednou dokonce jeli tak cca 2 auta předemnou a prohnal se kolem nějakej drsňák s audinou dobrých 190km/h,najednou vystřelili a za zhruba kilák už blikali následuj mne... hmmm.. ale teď už stojí = není na benzin !!! Citovat
sefi79 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: sefi79 Původně zaslal: Fusion Jo, to je další věc. Nikdy sem ty STčka neviděl jet po dálnici v provozu. Jen stojí někde a kontrolujou. Jednoduše dělají práci, která je jednodušší a pohodovější. A to by si jim zase křivdil.Jezdím často Praha-Cheb a z5 po D5 a čtyřikrát jsem je viděl jet normálně v pravým pruhu tak cca stovkou.A jednou dokonce jeli tak cca 2 auta předemnou a prohnal se kolem nějakej drsňák s audinou dobrých 190km/h,najednou vystřelili a za zhruba kilák už blikali následuj mne... hmmm.. ale teď už stojí = není na benzin !!! Jo,jo asi tak:D Citovat
shwaara Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: Qcko Za pradbiehania zprava by som lamal ruky nohy, neospravedlnuje to nic a kolona je pre vsetkych, vynimky su len nedockavi ludia co riskuju dalsiu buracku:bacha No a co se místo následku zaměřit na eliminaci příčiny? Typická situace ještě 30 km za Prahou na D1. Pravý pruh prázdný, max. 1 kamion na kilometr. Prostřední pruh s hustotou aut cca 1ks na 400 - 500m. Levý pruh ucpaný auty 5m od sebe. Pravý jede 100, prostřední 120, levý 125-130. To je takový problém předjet a zařadit se? Argument, že ten přede mnou jede stejně rychle jako já, je zcetsný, protože kdybych se já uhnul, uhne se možná i ten přede mnou, atd. Pak by šlo jezdit levým pruhem, teď to pomalu až k Humpolci nejde. Tak jedu tím, který je volný. Kolony nezpůsobuje jen velký provoz, ale hlavně arogance a omezenost lidí. Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Souhlasim s Tebou, taky silim z toho, jak je pro vetsinu ridicu tezke jezdit po triproude komunikaci, nicmene, a to mi jako pravnik jiste potvrdis, pokud dojde k nehode a bude Ti prokazano podjizdeni, nemas sanci se z toho vykecat. Zkus zahloubat do minulosti a zjistis, ze duvody proc se jezdi po ceskych dalnicich vlevo jsou neustale stejne (pro mne neobhajitelne) a jejich zastanci stejne jako v politickych vlaknech budou neustale tvrdit, ze se vpravo jezdit neda. Zajimave je, ze jakmile takovi \"strelci\" prejedou hranice nasi kotliny, jedou vsichni jako beranci - riskovat pokutu mnoha desitek € se jim uz nechce. Citovat
shwaara Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Je pravda, že cizina české řidiče změní (a platí to i naopak), ale třeba už daleko před mnichovem se to dost podobá D1 u Mirošovic... S tím podjížděním je to relativní. Ano, případná nehoda by byla z velké části Tvoje vina, ale když to správně podáš, tak bys mohl být bez viny Citovat
MichalTalbot Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 A proto už 2 měsíce vozím v autě tohle: MEGAFON! a vřele doporučuju Mě se uleví, protože místo nicneříkajícího troubení vysvětlím dotyčnýmu čím přesně mě se.re a navíc to kupodivu i funguje - spousta lidí po upozornění megafonem skutečně okamžitě přejede do pravého pruhu. Jestli jim to jen nedojde a potřebovali to připomenout, nebo jestli si myslí, že jde o civilní vozidlo policie nevím, důležitý je, že to funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.