Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Další nehoda na D1 !!!

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

A právě kvůli takovým bezmozkům se stávají nehody :nevim

Jasně není to povolené a člověk musí být furt ve střehu, ale furt lepší než jet 130-140km/h v levém za sebou z rozestupy kolem 5metrů. Co bys pak řekl o těch co se za tebe nalepěj 2metru a furt najížděj?

Nikdy jsi mě neviděl řídit, ale už jen z toho, že napíšu, že někoho podjedu zprava, mě označíš za bezmozka. Děkuji. :nevim

Odesláno

Já s tebou v podstatě souhlasím a neustále tvrdím, že by mělo víc aut jet v \"kamionovým\", hlavně dodávky a výletníci, ale to tě neopravňuje předjíždět zprava.

Edit: přímou urážku sem si mohl odpustit, lépe řečeno provádíš bezmozkovitost.

[upravil dne 8/7/2010 Fusion]

Odesláno

Za pradbiehania zprava by som lamal ruky nohy, neospravedlnuje to nic a kolona je pre vsetkych, vynimky su len nedockavi ludia co riskuju dalsiu buracku:bacha

Odesláno

Jo, to je další věc. Nikdy sem ty STčka neviděl jet po dálnici v provozu. Jen stojí někde a kontrolujou.

Jednoduše dělají práci, která je jednodušší a pohodovější.

A to by si jim zase křivdil.Jezdím často Praha-Cheb a z5 po D5 a čtyřikrát jsem je viděl jet normálně v pravým pruhu tak cca stovkou.A jednou dokonce jeli tak cca 2 auta předemnou a prohnal se kolem nějakej drsňák s audinou dobrých 190km/h,najednou vystřelili a za zhruba kilák už blikali následuj mne...:super

Odesláno
Původně zaslal: sefi79

Jo, to je další věc. Nikdy sem ty STčka neviděl jet po dálnici v provozu. Jen stojí někde a kontrolujou.

A to by si jim zase křivdil.Jezdím často Praha-Cheb a z5 po D5 a čtyřikrát jsem je viděl jet normálně v pravým pruhu tak cca stovkou.A jednou dokonce jeli tak cca 2 auta předemnou a prohnal se kolem nějakej drsňák s audinou dobrých 190km/h,najednou vystřelili a za zhruba kilák už blikali následuj mne...:super

hmmm.. ale teď už stojí = není na benzin !!!

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: sefi79

hmmm.. ale teď už stojí = není na benzin !!!

Jo,jo asi tak:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Za pradbiehania zprava by som lamal ruky nohy, neospravedlnuje to nic a kolona je pre vsetkych, vynimky su len nedockavi ludia co riskuju dalsiu buracku:bacha

No a co se místo následku zaměřit na eliminaci příčiny? Typická situace ještě 30 km za Prahou na D1. Pravý pruh prázdný, max. 1 kamion na kilometr. Prostřední pruh s hustotou aut cca 1ks na 400 - 500m. Levý pruh ucpaný auty 5m od sebe. Pravý jede 100, prostřední 120, levý 125-130.

To je takový problém předjet a zařadit se? Argument, že ten přede mnou jede stejně rychle jako já, je zcetsný, protože kdybych se já uhnul, uhne se možná i ten přede mnou, atd. Pak by šlo jezdit levým pruhem, teď to pomalu až k Humpolci nejde. Tak jedu tím, který je volný. Kolony nezpůsobuje jen velký provoz, ale hlavně arogance a omezenost lidí.

Odesláno

Souhlasim s Tebou, taky silim z toho, jak je pro vetsinu ridicu tezke jezdit po triproude komunikaci, nicmene, a to mi jako pravnik jiste potvrdis, pokud dojde k nehode a bude Ti prokazano podjizdeni, nemas sanci se z toho vykecat.

Zkus zahloubat do minulosti a zjistis, ze duvody proc se jezdi po ceskych dalnicich vlevo jsou neustale stejne (pro mne neobhajitelne) a jejich zastanci stejne jako v politickych vlaknech budou neustale tvrdit, ze se vpravo jezdit neda. Zajimave je, ze jakmile takovi \"strelci\" prejedou hranice nasi kotliny, jedou vsichni jako beranci - riskovat pokutu mnoha desitek € se jim uz nechce.

Odesláno

Je pravda, že cizina české řidiče změní (a platí to i naopak), ale třeba už daleko před mnichovem se to dost podobá D1 u Mirošovic...

S tím podjížděním je to relativní. Ano, případná nehoda by byla z velké části Tvoje vina, ale když to správně podáš, tak bys mohl být bez viny ;)

Odesláno

A proto už 2 měsíce vozím v autě tohle: MEGAFON! a vřele doporučuju :super Mě se uleví, protože místo nicneříkajícího troubení vysvětlím dotyčnýmu čím přesně mě se.re a navíc to kupodivu i funguje - spousta lidí po upozornění megafonem skutečně okamžitě přejede do pravého pruhu. Jestli jim to jen nedojde a potřebovali to připomenout, nebo jestli si myslí, že jde o civilní vozidlo policie nevím, důležitý je, že to funguje :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...