Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Prosim napiste me jakou teplotu vody Vam drzi novej model tzn. 98 a vejs. pri bezne jizde.. diky

Zatim jsem se dostal maximálně na 90 °C s GTičkem, ale standard mam kolem těch 80 °C i míň. :papa

Odesláno

Prosim napiste me jakou teplotu vody Vam drzi novej model tzn. 98 a vejs. pri bezne jizde.. diky

Mno můj ropák kolem 80 bez klimy a + - 90 s klimou

Odesláno

Diky za odpovedi.. tech 80-85 by tak melo odpovidat termostatu 83stupnu.. me to drzi 70 a nevidel sem to jen na svem modelu tak proto se ptam jak to je pak v praxi.. klidne piste dal ;)

Odesláno

Diky za odpovedi.. tech 80-85 by tak melo odpovidat termostatu 83stupnu.. me to drzi 70 a nevidel sem to jen na svem modelu tak proto se ptam jak to je pak v praxi.. klidne piste dal ;)

Chcelo by to preveriť teplomer. Nemusí ukazovať správne.

Odesláno
Původně zaslal: rolis7

Ako sa najjednoduchšie dá preveriť teplomer? (bez demontáže)

Bez demontáťe jedine dotykovým teplomerom opretým o čidlo. Presnosť je +- pár stupňov. Demontážna alternatíva je ponoriť pripojené (treba nadstaviť káble) čidlo do nádoby s vodou spolu s teplomerom, napríklad zaváracím a zohrievať vodu. Teplomer v aute a v nádobe by mali ukazovať skoro rovnako.

Odesláno

Blizzard ..Asi si mel stary model..

Nekdy zkusim premerit ikdyz olej mam 90 takze ta teplota motoru me az zas tak nepali jen me to zajimalo protoze termostat by mel byt 83

[upravil dne 25/7/08 AKCZ]

Odesláno

Já u mé 306stky mám skoro i ke stovcea zapnou sahary,ale dávno(od85C)je termostat otevřený.Dá se to poznat že je spodní hadice od chladiče vřelá.A když stojím na červené,tak tam mám taky hned přes 90.pro to tam jsou ty sahary aby to teplo vyfoukali.

[upravil dne 25.7.2008 EXI.60]

Odesláno

Ja som to do výmeny chladiča, vodnej pumpy a chladiacej zmesy (po menšej búračke) mal tak 85-90. Teraz po výmene týchto komponentov mám 93 (normálne cesty) až 97 (dialnica,dlhé tiahle stúpania). Zdá sa mi to veľa, ale zatial som neprišiel na to, čím to je.

Trošku ma to hnevá, ale neviem si rady:bojim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...