Predator5552 Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Ahoj chtěl bych se zeptat jestly někdo nevý kolik stojí klíč s dálkovým? A kde ho sehnat? Díky moc Citovat
t.rozhon Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 ahoj, pokud infra přenos, tak klíč cca 2500,- + cca 500,- za nakódování v servise. nic levného to teda není. a pozor u toho klíče je to cena jen za kus plastu s vysílačem - bez planžety. já to řešil přes vrakáč Citovat
Jindras Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Je to tak nějak,já platil za komplekt i s nakódováním v servisu Peugot 3500,protože jsem měl klíč jeden a ztratil jsem ho,jinak ta planžeta,kde podle VIN kódu ti ve Francii klíč vyrobí,to stojí do 300 Kč,imobilizér má pamět a tam se klíče přidávají a odmazávají,jen nakódování se účtuje většinou jako diagnostika-700Kč... Citovat
Predator5552 Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 No ještě se poptám. Díky za rady. Ale mam proplém centrál mi nefunguje! :-( Čím by to mohlo být? V knížce píšou že se klíč musí spárovat to jsem provedl ale centrál nejde! Nevíte o jakou závadu by mohlo jít díky za radu. Citovat
pastorek Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Nefunguje je široký pojem. Ak chceš nejakú radu tak bližšie špecifikuj kedy nefunguje. Nejde iba na diaľkové alebo i na kľúčik? Poistky sú v poriadku? Menil si diaľkové. Máš ešte jedno? Na to funguje? Baterka v kľúčiku je dobrá? atď... Citovat
Predator5552 Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 no klíček mam baterku jsem koupil novou a vyměnil. nejde ani na dálku ani při otočením klíčku. Citovat
pastorek Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Tak potom skontroluj poistky. Ak budú v poriadku, tak potom skontrolovať napájanie a funkčnosť riadiacej jednotky centrálu. Či ju máš a kde záleží od typu auta. Citovat
Predator5552 Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 Tak pojistky jsem zkontroloval a jsou OK. Nic kolem elektriky jsem neoběvil. Takže to asi bude nechanická závada. Nevíte kolik stojí prohlídka vozu v servisu peugeot? Myslím běžná kontrola. Citovat
Ferry Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 takze central nefunguje ani pri otevreni klicem v pravych nebo levych prednich dverich ? zkus oboje predni zamky, pokud na jedne strane bude fungovat, pak je problem nejspis v prelamanych dratech mezi dverma a sloupky - ridici jednotka nedostava signal o poloze moturku ve dverich, to ze nefunguje dalkove muze byt jen tim ze neni sparovano, ale chce to vyzkouset krok po kroku, nejdrive, zda funguje ten samotny central a potom resit dalkove ovladani Citovat
Predator5552 Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 Ne centrál mi nejde ani když zamknu pravé nebo levé dveře. Musím obejít celý auto a zamknout jednotlivě. Citovat
pastorek Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Tak to je určite elektrická závada. Najskôr v riadiacej jednotke centrálu alebo v jej napájaní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.