Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, pokud infra přenos, tak klíč cca 2500,- + cca 500,- za nakódování v servise. nic levného to teda není. a pozor u toho klíče je to cena jen za kus plastu s vysílačem - bez planžety.

já to řešil přes vrakáč

Odesláno

Je to tak nějak,já platil za komplekt i s nakódováním v servisu Peugot 3500,protože jsem měl klíč jeden a ztratil jsem ho,jinak ta planžeta,kde podle VIN kódu ti ve Francii klíč vyrobí,to stojí do 300 Kč,imobilizér má pamět a tam se klíče přidávají a odmazávají,jen nakódování se účtuje většinou jako diagnostika-700Kč...

Odesláno

No ještě se poptám. Díky za rady. Ale mam proplém centrál mi nefunguje! :-( Čím by to mohlo být? V knížce píšou že se klíč musí spárovat to jsem provedl ale centrál nejde! Nevíte o jakou závadu by mohlo jít díky za radu.

Odesláno

Nefunguje je široký pojem. Ak chceš nejakú radu tak bližšie špecifikuj kedy nefunguje. Nejde iba na diaľkové alebo i na kľúčik? Poistky sú v poriadku? Menil si diaľkové. Máš ešte jedno? Na to funguje? Baterka v kľúčiku je dobrá? atď...

Odesláno

takze central nefunguje ani pri otevreni klicem v pravych nebo levych prednich dverich ? zkus oboje predni zamky, pokud na jedne strane bude fungovat, pak je problem nejspis v prelamanych dratech mezi dverma a sloupky - ridici jednotka nedostava signal o poloze moturku ve dverich, to ze nefunguje dalkove muze byt jen tim ze neni sparovano, ale chce to vyzkouset krok po kroku, nejdrive, zda funguje ten samotny central a potom resit dalkove ovladani

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...