kovi306 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: xxxrastrxxx Osobne bych řek že tak jak to ma vymyšleny kovi306 a greg bych to nedelal mel jsem to uplne stejne jako kovi306 a v teplecjch dnech mi dochazelo k přehřivani motoru v dusledku toho že to nasavalo teplej vzduch od chladič a když sem to sundal a vratil z5 do puvodniho stavu bylo to OK a navic mi tim i stoupla spotřeba v celku razantne o 1,5- 2 L a že by to nejak extra neco přidalo sem nespozoroval ..... jj, máš pravdu spotřeba stoupla dost a parkrát se mi to už taky přehřívalo...asi jediný co je na tom poznat je zvuk, ten je pěknej ale ta spotřeba:bacha:bacha já přemejšlim že tam dám KN vložku do origo boxu.. myslíte že by to bylo lepší????? Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 No,sportovní sání moc nepoznáš.Ten rozdíl je fakt zanedbatelnej...kamarád má teď v civicu KN vložku,má to hnusnej zvuk,je slyšet jak to auto nejede:blicismajlik Když uděláš sání poctivě a nebudeš hledět na estetickou stránku motoru,tak tomu trochu pomůžeš,ale velké rozdíly ve výkonu nečekejte Citovat
SV 24 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 jo to jo no,ale nevim jak to udelat co nejlepe?! Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: SV 24 jo to jo no,ale nevim jak to udelat co nejlepe?! Prostě všechno perfektně odstínit a přivést k filtru co nejvíce studeného vzduchu,najít místto kde nejvíc vzduch proudí....je to běh na dlohou trať Citovat
kovi306 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 tak jsem dal vložku KN...skoro stejný zvuk jako s otevřeným sáním a nejsou s tim takové problémy...já nemam peníze na ten kit studeného sání tak jsem dal jen vložku a je to skoro to samé... Citovat
kovi306 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 309GT:koukal jsem na tvoje vlákno a ty to sání asi moc taky nemáš pořešený... máš taky jen pryč vložku z origo boxu a na začátek hadice od sání máš filtr... nemělo by to bejt nějak pořádně odstíněný???? třeba v podběhu??? já právě na to nemam peníze abych koupil nějak ten kit sání tak sem dal jen tu vložku od KN Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: kovi306 309GT:koukal jsem na tvoje vlákno a ty to sání asi moc taky nemáš pořešený... máš taky jen pryč vložku z origo boxu a na začátek hadice od sání máš filtr... nemělo by to bejt nějak pořádně odstíněný???? třeba v podběhu??? já právě na to nemam peníze abych koupil nějak ten kit sání tak sem dal jen tu vložku od KN To bude asi tím že jsem to ještě neřešil,nenajezdím s tim autem ani 100km měsíčně,tak mě to zatím netrápí,ale příští tejden mají přijít trubky a novej filtr,tak to bude pak cajk;) Citovat
kovi306 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 aha tak sorry za narážku, mě to jen zarazilo...ale když se s tim autem nejezdí tak je to jedno...já s tim jezdim každodeně, takže mě na tom záleží. Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Původně zaslal: kovi306 aha tak sorry za narážku, mě to jen zarazilo...ale když se s tim autem nejezdí tak je to jedno...já s tim jezdim každodeně, takže mě na tom záleží. Ne,v pohodě,vim o tom a náprava je na cestě Jako,taky s tím občas jezdím,ale né tolik aby mi to ničilo motor;) Citovat
Brizan Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Zdarec pánové, tak nějak pokukuji po úpravě sání u 407 motor 2.0HDI. Dělal už někdo takovou úpravu a má to vůbec nějaký efekt (kromě vzhledu) ? Citovat
kovi306 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 efekt to má ten že auto jde líp za plynem, když to uděláš dobře tak neznatelnej výkon a jinak u benzínu i pěknej sportovní zvuk ale u nafty fakt nevim, neznám nikoho kdo by to měl v mém okolí... Citovat
Ivan_PK Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ahoj, dá sa podobný postup uplatniť aj na moje auto ? Citovat
Fakir Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Ivan_PK Ahoj, dá sa podobný postup uplatniť aj na moje auto ? Samozřejmě. Citovat
Ivan_PK Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 A vedel by si mi poradiť, čo by bolo vhodné. Pýtať sa na to v autorizovanom servise by bola asi hlúposť a žiaľ, asi nepoznám mechanika, ktorý by mi vedel poradiť. Vopre dík. Citovat
kovi306 Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 tak sem přemíšlel o tom že bych kupil toto http://www.tuningshop.cz/filtr-primeho-sani-k-n-kit-57i-peugeot-306-1-6l-f-i-1997.htm ale neviem či by mi to šlo na mé nevim co namenají ty písmena F/I a nedokázal by to někdo sehnat levněji třeba marty777 nebo někdo kdo se pohybuje v těch dílech????? Citovat
derek Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: kovi306 tak sem přemíšlel o tom že bych kupil toto http://www.tuningshop.cz/filtr-primeho-sani-k-n-kit-57i-peugeot-306-1-6l-f-i-1997.htm ale neviem či by mi to šlo na mé nevim co namenají ty písmena F/I a nedokázal by to někdo sehnat levněji třeba marty777 nebo někdo kdo se pohybuje v těch dílech????? No myslím,že to jsou zbytečně vyhozené peníze - filtr koupíš kolem tisícovky,a zahlou trubku s hadicema seženeš taky za nějakou tu stovku,ale 4500 .- je trochu přehnané. A rozdíl ve filtrech stejně nepoznáš,platíš jenom značku. Citovat
kovi306 Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 no právě tohle se mi líbí že je to přímo ten kit sání s těma vývodama na ty přetlaky atd. Citovat
kovi306 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 nebo nemáte někdo zkušenosti s tímto??? vyplatí se toto, nebo vyměřit a nakupovat trubky a silikonová kolena a spojky a na ty přetlaky tam vyvrtat díry??? tady právě vidim i ty díry v ttej trubce že tam šli nějak dát ty hadice http://www.alu-pneu.cz/datadetail.php?r=45&k=KF+60&hash=aa4d3c6deda3ef8 [upravil dne 1/10/09 kovi306] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.