Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: xxxrastrxxx

Osobne bych řek že tak jak to ma vymyšleny kovi306 a greg bych to nedelal mel jsem to uplne stejne jako kovi306 a v teplecjch dnech mi dochazelo k přehřivani motoru v dusledku toho že to nasavalo teplej vzduch od chladič a když sem to sundal a vratil z5 do puvodniho stavu bylo to OK a navic mi tim i stoupla spotřeba v celku razantne o 1,5- 2 L a že by to nejak extra neco přidalo sem nespozoroval .....

jj, máš pravdu spotřeba stoupla dost a parkrát se mi to už taky přehřívalo...asi jediný co je na tom poznat je zvuk, ten je pěknej ale ta spotřeba:bacha:bacha

já přemejšlim že tam dám KN vložku do origo boxu.. myslíte že by to bylo lepší?????

Odesláno

No,sportovní sání moc nepoznáš.Ten rozdíl je fakt zanedbatelnej...kamarád má teď v civicu KN vložku,má to hnusnej zvuk,je slyšet jak to auto nejede:blicismajlik Když uděláš sání poctivě a nebudeš hledět na estetickou stránku motoru,tak tomu trochu pomůžeš,ale velké rozdíly ve výkonu nečekejte

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

jo to jo no,ale nevim jak to udelat co nejlepe?! :myslim

Prostě všechno perfektně odstínit a přivést k filtru co nejvíce studeného vzduchu,najít místto kde nejvíc vzduch proudí....je to běh na dlohou trať:D
Odesláno

tak jsem dal vložku KN...skoro stejný zvuk jako s otevřeným sáním a nejsou s tim takové problémy...já nemam peníze na ten kit studeného sání tak jsem dal jen vložku a je to skoro to samé...:super

Odesláno

309GT:koukal jsem na tvoje vlákno a ty to sání asi moc taky nemáš pořešený... máš taky jen pryč vložku z origo boxu a na začátek hadice od sání máš filtr... nemělo by to bejt nějak pořádně odstíněný???? třeba v podběhu??? já právě na to nemam peníze abych koupil nějak ten kit sání tak sem dal jen tu vložku od KN

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

309GT:koukal jsem na tvoje vlákno a ty to sání asi moc taky nemáš pořešený... máš taky jen pryč vložku z origo boxu a na začátek hadice od sání máš filtr... nemělo by to bejt nějak pořádně odstíněný???? třeba v podběhu??? já právě na to nemam peníze abych koupil nějak ten kit sání tak sem dal jen tu vložku od KN

To bude asi tím že jsem to ještě neřešil,nenajezdím s tim autem ani 100km měsíčně,tak mě to zatím netrápí,ale příští tejden mají přijít trubky a novej filtr,tak to bude pak cajk;)
Odesláno

aha tak sorry za narážku, mě to jen zarazilo...ale když se s tim autem nejezdí tak je to jedno...já s tim jezdim každodeně, takže mě na tom záleží.

Odesláno

aha tak sorry za narážku, mě to jen zarazilo...ale když se s tim autem nejezdí tak je to jedno...já s tim jezdim každodeně, takže mě na tom záleží.

Ne,v pohodě,vim o tom a náprava je na cestě:D Jako,taky s tím občas jezdím,ale né tolik aby mi to ničilo motor;)
Odesláno

Zdarec pánové, tak nějak pokukuji po úpravě sání u 407 motor 2.0HDI. Dělal už někdo takovou úpravu a má to vůbec nějaký efekt (kromě vzhledu) ? :myslim

Odesláno

efekt to má ten že auto jde líp za plynem, když to uděláš dobře tak neznatelnej výkon a jinak u benzínu i pěknej sportovní zvuk ale u nafty fakt nevim, neznám nikoho kdo by to měl v mém okolí...:myslim

Odesláno

A vedel by si mi poradiť, čo by bolo vhodné. Pýtať sa na to v autorizovanom servise by bola asi hlúposť a žiaľ, asi nepoznám mechanika, ktorý by mi vedel poradiť. Vopre dík.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak sem přemíšlel o tom že bych kupil toto http://www.tuningshop.cz/filtr-primeho-sani-k-n-kit-57i-peugeot-306-1-6l-f-i-1997.htm ale neviem či by mi to šlo na mé nevim co namenají ty písmena F/I a nedokázal by to někdo sehnat levněji třeba marty777 nebo někdo kdo se pohybuje v těch dílech?????

No myslím,že to jsou zbytečně vyhozené peníze - filtr koupíš kolem tisícovky,a zahlou trubku s hadicema seženeš taky za nějakou tu stovku,ale 4500 .- je trochu přehnané. A rozdíl ve filtrech stejně nepoznáš,platíš jenom značku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...