Wensdy Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Nazdar všichni. Rozhodl jsem se kvůli drahé polovičce (a taky v zájmu zdravotního stavu a vzhledu auta ) zakoupit parkovacího asistenta a dovybavit si 807. Mohl by jste mi prosím někdo nafotit zadní nárazník s asistentem abych věděl ve kterejch místech přesně vrtat a kde to je originál. Kdyby byl i nějakej rozměr tak bych blahem ublinknul Díky předem Wensdy Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 Původně zaslal: Wensdy Nazdar všichni. Rozhodl jsem se kvůli drahé polovičce (a taky v zájmu zdravotního stavu a vzhledu auta ) zakoupit parkovacího asistenta a dovybavit si 807. Mohl by jste mi prosím někdo nafotit zadní nárazník s asistentem abych věděl ve kterejch místech přesně vrtat a kde to je originál. Kdyby byl i nějakej rozměr tak bych blahem ublinknul Díky předem Wensdy třeba ti to pomuže Citovat
Shemik Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Tady to mas, snad to tam bude videt. Odbehl jsem si z kavarny, kde ted sedim mobilem na WiFi, takze je to focene mobilem. Kdyz si vzpomenu, tak to vecer, az se vratim v garazi I premerim. Dneska jsem si s sebou zapomel vzit do kavarny metr. [upravil dne 19/7/08 Shemik] Citovat
MotoMoto Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Nevíte někdo cenu a zda lze dodatečně namontovat originál parkovací asistent? Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 original je nesmysl dodelat , pro predstavu jedno cidlo solo stoji ctyrku Citovat
MotoMoto Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 4 stovky a nebo 4 tisíce? Ale zase tam je údajně nějaká předmontáž tak by to nebylo snad tak složité a drahé to namontovat. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Beru zpět, nic jsem neřekl. Takže doporučte co jiného? Je něco co by se dalo napojit na stávající RT3 Color LCD? Asi ne. Citovat
plaz Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 kupsi blutu park asistent s lcd monitorem Citovat
Loshon Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Ahoj, mám origo parkovací asistent (včetně zobrazení na displeji). Teď jsem zjistil, že i pípá, ale hoodně potichu (asi ze zadu auta), takže neni téměř slyšet. Když ale pípá, tak se ztiší rádio. Proto mám dotaz, jak to tedy s pípáním asistenta je. Je zvukový signál zapojen do repro auta a jen ho mám hodně potichu (koukal jsem i do nastavení RT4, ale nikde nenašel, zda jde měnit hlasitost parkovacího asistenta)? Jak tu hlasitost změnit? Nebo pípá jen ta krabička v pravém zadním sloupku, a tedy tam asi odešel repráček či co? Nebo to je úplně normální chování? Díky za rady! Citovat
donald75 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 tak to isté zaujíma aj mna tiež mi to píííípa potichučky no neviem čo a kde s tým Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Možno by to šlo dať hlasnejšie cez dia. Citovat
MotoMoto Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 A nenastavuje se hlasitost ovládáním rádia v okamžik kdy to pípá? Nevím, zkuste. Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 určite nie, lebo keď mám hlasnejšie rádio, tak pípanie nepočujem, ale stíšením rádia je to ok. Citovat
Loshon Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Ahoj, právě jsem se vrátil z Peugeot servisu, kde mi bylo řečeno, že by to mělo jít nastavit přes diagnostiku. Bohužel měli nový soft a hlavního diagnostika na dovolené, tak jsem odjel s nepořízenou, že to nemohou najít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.