Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar všichni.

Rozhodl jsem se kvůli drahé polovičce (a taky v zájmu zdravotního stavu a vzhledu auta :D ) zakoupit parkovacího asistenta a dovybavit si 807.

Mohl by jste mi prosím někdo nafotit zadní nárazník s asistentem abych věděl ve kterejch místech přesně vrtat a kde to je originál. Kdyby byl i nějakej rozměr tak bych blahem ublinknul ;)

Díky předem

Wensdy

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Nazdar všichni.

Rozhodl jsem se kvůli drahé polovičce (a taky v zájmu zdravotního stavu a vzhledu auta :D ) zakoupit parkovacího asistenta a dovybavit si 807.

Mohl by jste mi prosím někdo nafotit zadní nárazník s asistentem abych věděl ve kterejch místech přesně vrtat a kde to je originál. Kdyby byl i nějakej rozměr tak bych blahem ublinknul ;)

Díky předem

Wensdy

třeba ti to pomuže

post-0-1410960143376_thumb.jpg

Odesláno

Tady to mas, snad to tam bude videt. Odbehl jsem si z kavarny, kde ted sedim mobilem na WiFi, takze je to focene mobilem. Kdyz si vzpomenu, tak to vecer, az se vratim v garazi I premerim. Dneska jsem si s sebou zapomel vzit do kavarny metr. :)

[upravil dne 19/7/08 Shemik]

post-0-1410960149847_thumb.jpg

post-0-14109601498706_thumb.jpg

post-0-14109601498935_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Nevíte někdo cenu a zda lze dodatečně namontovat originál parkovací asistent?

Odesláno

4 stovky a nebo 4 tisíce? Ale zase tam je údajně nějaká předmontáž tak by to nebylo snad tak složité a drahé to namontovat.

Odesláno

Beru zpět, nic jsem neřekl. Takže doporučte co jiného? Je něco co by se dalo napojit na stávající RT3 Color LCD? Asi ne.

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahoj, mám origo parkovací asistent (včetně zobrazení na displeji). Teď jsem zjistil, že i pípá, ale hoodně potichu (asi ze zadu auta), takže neni téměř slyšet. Když ale pípá, tak se ztiší rádio.

Proto mám dotaz, jak to tedy s pípáním asistenta je.

Je zvukový signál zapojen do repro auta a jen ho mám hodně potichu (koukal jsem i do nastavení RT4, ale nikde nenašel, zda jde měnit hlasitost parkovacího asistenta)? Jak tu hlasitost změnit?

Nebo pípá jen ta krabička v pravém zadním sloupku, a tedy tam asi odešel repráček či co?

Nebo to je úplně normální chování?

Díky za rady!

Odesláno

A nenastavuje se hlasitost ovládáním rádia v okamžik kdy to pípá? Nevím, zkuste.

Odesláno

Ahoj, právě jsem se vrátil z Peugeot servisu, kde mi bylo řečeno, že by to mělo jít nastavit přes diagnostiku. Bohužel měli nový soft a hlavního diagnostika na dovolené, tak jsem odjel s nepořízenou, že to nemohou najít.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...