Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jenže já bych tam ani nic v rozporu se zákonem VĚDOMĚ !!! nedával - a právě v tom je, milý Stiflere, mezi náma ten rozdíl - zatímco Ty, jako Policajt, jsi ochotný zavřít oko nad tím nebo oním doplňkem, páč ten tuner v autě přece nic špatnýho neudělal (\"jen\" porušil zákon), tak já zase nejsem ochoten jen tak tupě sledovat, jak si kterejkoli moula z ulice bere zákony do svých rukou a vykládá si je jak se zrovna jemu hodí.

Milý Medvěde, kdopak se tady nedávno rozčiloval nad mřížema v autech s odpočtem DPH??? Kdo tu tedy VĚDOMĚ porušuje zákon??? Jsem to já nebo ty??? A toho moulu z ulice sis mohl odpustit, já tě tady veřejně taky neurážim!!! To si jako předseda tohoto klubu nesmíš dovolit!!! :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Edison

1. Já žádný komplexy nemám, jak je patrné z jiných příspěvků. Po té, co vidím, jak policajti přistupují k předpisům, jak je vidět zase z jiných příspěvků, ovšem aby jeden dostal fakt strach.

2. Nejsem si jist, jestli řešení jakýchkoli problémů alkoholem je ta správná cesta. Podle mých zkušeností je to spíše jistá cesta do pekel.

tak jsem to nemyslel. proste se chod zabavit jak je libo a neres voloviny :roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

Původně zaslal: Edison

1. Já žádný komplexy nemám, jak je patrné z jiných příspěvků. Po té, co vidím, jak policajti přistupují k předpisům, jak je vidět zase z jiných příspěvků, ovšem aby jeden dostal fakt strach.

2. Nejsem si jist, jestli řešení jakýchkoli problémů alkoholem je ta správná cesta. Podle mých zkušeností je to spíše jistá cesta do pekel.

tak jsem to nemyslel. proste se chod zabavit jak je libo a neres voloviny :roker:roker

Ježiš... tak když jsi to tak nemyslel, tak proč jsi to tak napsal? ;-) Nic.. o tom to tu není... :-)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Jenže já bych tam ani nic v rozporu se zákonem VĚDOMĚ !!! nedával - a právě v tom je, milý Stiflere, mezi náma ten rozdíl - zatímco Ty, jako Policajt, jsi ochotný zavřít oko nad tím nebo oním doplňkem, páč ten tuner v autě přece nic špatnýho neudělal (\"jen\" porušil zákon), tak já zase nejsem ochoten jen tak tupě sledovat, jak si kterejkoli moula z ulice bere zákony do svých rukou a vykládá si je jak se zrovna jemu hodí.

Milý Medvěde, kdopak se tady nedávno rozčiloval nad mřížema v autech s odpočtem DPH??? Kdo tu tedy VĚDOMĚ porušuje zákon??? Jsem to já nebo ty??? A toho moulu z ulice sis mohl odpustit, já tě tady veřejně taky neurážim!!! To si jako předseda tohoto klubu nesmíš dovolit!!! :bacha

Mříž v autě nemám, takže jsem žádý zákon neporušil - a že se mi mříže v autech nelíbí je můj názor a na něj mám právo.

Moulou z ulice jsem nemyslel konkrétně Tebe, ale kteréhokoli policajta, který se chov stejně jako Ty, tzn. vykládá si zákony tak aby se to zrovna jemu hodilo do krámu (a to můžu i jako předseda Peugeot-clubu)

Odesláno

Mříž v autě nemám, takže jsem žádý zákon neporušil - a že se mi mříže v autech nelíbí je můj názor a na něj mám právo.

Moulou z ulice jsem nemyslel konkrétně Tebe, ale kteréhokoli policajta, který se chov stejně jako Ty, tzn. vykládá si zákony tak aby se to zrovna jemu hodilo do krámu (a to můžu i jako předseda Peugeot-clubu)

Nemyslel jsi tím konkrétně mě??? Když jsi mě označil za moulu z ulice, tak jsi tim myslel mě!!! Už jen tim, že jsi napsal, cituji: \"kteréhokoli policajta, který se chov stejně jako Ty\", tudíž jsi urazil i mě, ikdyž jsi to nenapsal doslovně!!! Takže se z toho nevykrucuj. :bacha

Odesláno

BTW: Oceňuji Stiflere, že dokážeš po celou dobu udržet kontext a nesklouzneš k osobním výpadům, už jen pro to bys možná měl toho policajta dělat -)

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

BTW: Oceňuji Stiflere, že dokážeš po celou dobu udržet kontext a nesklouzneš k osobním výpadům, už jen pro to bys možná měl toho policajta dělat -)

Díky! :bacha ...další rejpal... :roll

Odesláno

Ok Stiflere, opět jsme v menšině. Dle těch řečí tady okolo, všichni teda kromě nás vědí jak to u policie chodí a funguje. Najednou chce každý pokutu a nikdo nechce řešit věci domluvou, to se teda divím.Najednou...

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

Ok Stiflere, opět jsme v menšině. Dle těch řečí tady okolo, všichni teda kromě nás vědí jak to u policie chodí a funguje. Najednou chce každý pokutu a nikdo nechce řešit věci domluvou, to se teda divím.Najednou...

To víš, všichni vědí, jak to u policie funguje, protože si tim všichni prošli. Hovoří tedy z vlastních zkušeností, jen my jsme tady jaksi mimo mísu, že??? :D A jestli chtějí, tak kdykoliv uvidim auto z Clubu, nebo poznám nějakýho člena, tak dostane pokutu a nikomu domlouvat nebudu. Sami si to přejí a já se tomu bránit nebudu. :D:aut

Odesláno

JJ, já jim dám podložky pod kola-hned budou o 2000Kč lehčí:aut

Jen doufám, že mně bys za podložky pod kolama jen domluvil...??? :mad:

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

JJ, já jim dám podložky pod kola-hned budou o 2000Kč lehčí:aut

Jen doufám, že mně bys za podložky pod kolama jen domluvil...??? :mad:

Tak to bych byl velice rád chlapci,aby ste si zapamatovali jak vypadá moje auto a kdyby nááááhodou to řešili domluvou :aut

Odesláno

No nevím Stiflere, já jsem myslel že dáš radši 2000Kč a budeš spokojený, že jsem udělal pořádně svou práci? prosim tě domluvu už dneska nikdo nechce-ale u tebe bych vyjímku udělal:papa

Odesláno

to L.I.P.O.8 : no nevím nevím-ty tvé zadní lampy-máš to s atestem? a ty kola asi taky nebudou úplně košér co? a ty folie, pokud nemáš propustnost 75%-to tě se Stiflerem ztrestáme-zakážeme ti další jízdu a pro auto si přijedeš s odtahovkou:-)

Odesláno

Já bych taky prosil abyste si pro sichr zapamatovali moje auto :). sice to je teď trapná sériovka, nicméně se chystám porušit předpisy co se týče průhlednosti oken (čelní nechám tak jak je, vyjma cca 10 cm pruhu nahoře) a tvaru a zakončení výfukového potrubí ;):D ... a vysloveně se už na to těšim :D

[upravil dne 22.7.2008 Blizzard]

Odesláno

to blizzard: v žádném případě neexistuje-takové brutální úpravy, které přímo ohrožují život ostatních účastníků je třeba exemplárně potrestat-začni šetřit na pokuty a nebo založte s L.I.P.O.8 sbírku:D

Odesláno

to blizzard: v žádném případě neexistuje-takové brutální úpravy, které přímo ohrožují život ostatních účastníků je třeba exemplárně potrestat-začni šetřit na pokuty a nebo založte s L.I.P.O.8 sbírku:D

mno, jelikož já necouvnu, tak asi bude muset na řadu nastoupit charita :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...