HonzaRebel Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 cau lidi mám problém s boxerem (diesel turbo) starej model. Motor nechce naskočit pokud vozidlo déle stojí nebo se jede na krátkou vzdálenost. Startér točí velice pomalu a motor strašně kucká. Vypadá to jako slabá baterka ale ta je v poho a dobíjení je taky funkční ale sou vadný žhavičky myslíte že by mohly odebírat takovej proud že by to vyždímalo baterku? Mě to připadá jako by tam něco žralo proud. poradte někdo Citovat
Kurt Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 A ta baterka, co \"je v poho\" se pozná jak? Zkoušeli jste jinou? To, že je na kontaktech napětí, ještě neznamená, že dokáže generovat potřebný startovací proud. Citovat
olda Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Co kontakty na baterce,jsou čistý?Ještě bývá příčinou zkorodovaná kostra,co vede od baterky,ten druhý konec,co je na autě. Citovat
HonzaRebel Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 baterka byla na zátěžovej zkoušce. Po delší jízdě se dobije a auto startuje v poho myslíte že tam něco žere proud? A svorky sou v pohodě taky tak zkusim ještě změřit odpor kostry Citovat
Kurt Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 No \"odpor kostry\" nevím, ale co změřit odběr na baterii při vypnutém klíčku? Citovat
HonzaRebel Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 ale jo to bych taky moh zkusit ale máš taky doměnku že by to mohly vyžrat ty žhavičky při žhavení? Citovat
Medvěd Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Pokud by Ti žhaviče v létě vycucaly baterku, tak si ani neumím představit, co by se muselo dít v zimě třeba při -20 C. Na zátěžovou zkoušku se vybodni, to je stejně jen orientační záležitost - ALE VYZKOUŠEJ NĚJAKOU JINOU BATERII SE STEJNOU KAPACITOU Z AUTA, O KTERÉM VÍŠ, ŽE STARTUJE DOBŘE (podle mě je to na 90% baterií, zbylých 10% přičítám startéru odcházejícímu do věčných lovišť) Citovat
P607Olda Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Tipuju na rádio, které cucá baterku. :DMěli jsme ho v Boxeru 5 let a nepřišli jsme na to, protože jezdil denně. Projevilo se to až v autobazaru (šéfe, máte tam nanic baterku), tak jsem koupil novou a za týden byla taky vybitá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.