Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

cau lidi mám problém s boxerem (diesel turbo) starej model. Motor nechce naskočit pokud vozidlo déle stojí nebo se jede na krátkou vzdálenost. Startér točí velice pomalu a motor strašně kucká. Vypadá to jako slabá baterka ale ta je v poho a dobíjení je taky funkční ale sou vadný žhavičky myslíte že by mohly odebírat takovej proud že by to vyždímalo baterku? Mě to připadá jako by tam něco žralo proud. poradte někdo

Odesláno

A ta baterka, co \"je v poho\" se pozná jak? Zkoušeli jste jinou? To, že je na kontaktech napětí, ještě neznamená, že dokáže generovat potřebný startovací proud.

Odesláno

Pokud by Ti žhaviče v létě vycucaly baterku, tak si ani neumím představit, co by se muselo dít v zimě třeba při -20 C. Na zátěžovou zkoušku se vybodni, to je stejně jen orientační záležitost - ALE VYZKOUŠEJ NĚJAKOU JINOU BATERII SE STEJNOU KAPACITOU Z AUTA, O KTERÉM VÍŠ, ŽE STARTUJE DOBŘE (podle mě je to na 90% baterií, zbylých 10% přičítám startéru odcházejícímu do věčných lovišť)

Odesláno

Tipuju na rádio, které cucá baterku. :DMěli jsme ho v Boxeru 5 let a nepřišli jsme na to, protože jezdil denně. Projevilo se to až v autobazaru (šéfe, máte tam nanic baterku), tak jsem koupil novou a za týden byla taky vybitá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...