Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mate nekdo skusenost jak se branit proti stocenym KM v aute v bazaru, a odstrizeni dratku od RJ aby se to nedalo precist? hodlam ty ustrizeny dratky najit, a prijit na to kolik to ma vlastne najeto, ale urco to je stoceny.

nekdo nejakou zkusenost?

Odesláno

Bohužel nezmůžeš nic ... když nic jiného, tak se bazarník může dušovat, že už to takto vzal (že to není klamání zákazníka) ... ČR je v tomto ohledu na prd ... :nevim

Odesláno

já jsem si při koupi auta zjistil historii, ještě že mám přístup k takovým věcem....

někdy je lepší to radši ani nevědět, maník ted koupil A4ku, zachovalou, jen 70 tis. najeto, v práci jsem mu to prověřil a při posledním servise v Německu měla 340tis. km , tak radši nepátrej nebo budeš zklamaný....

Odesláno

Copak o servis se postaram, to jako zase je muj pazout na 1 miste, ale proste me to nastvalo, hlavne me stve, ze to ma odstipany ty kabely, aby se nedalo dostat do rj. a zjistit si skutecny stav, takze budu uset prolezt fackt cely kares, a anjit kde to stiply hovada, a narovnat to jak to ma byt ...:( chjo ....

diky za reakce - myslel sem si to ...

Odesláno

mno, interier, luxus, exterier, az na par bouchancu a odreny naraznik - plast - luxus, najeto sice 98 tis dyz sem to bral, ale to me bylo celekm jedno, vedel sem ze musim udelat rozvody.

jinak je to 2001 benzin, do provozu 2003 v nemcich, snad :D

a tehda jsem nemel moznost se podivat na stav KM, a nehlede na to, jel jsem pro berlingo, cervene, za 130tkc, a misto toho jsem privezl 406 :) proste tak no ...

problem s tim neni, auto je v supr stavu, po nemcich jako dycky, neni po cechaccich. Dyz to porovnam s autem co vzala mlada, tak bych si dovolil rict ze je to nebe a dudy ...

jen me proste zamrzely ty stoceny km, a nejvic ze je nekde prestrizenej drat, coz sem pri koupi nezjistoval, vzhledem k tomu ze kara byla v super stavu ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...