Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, zajimalo by me, jak se dostanu k zarovce v prednich parkovackach na 605tce. Zda se mi to, nebo zevnitr to jaksi nejde, tak sem se koukal zvenku, ale sroubky nikde, jsem trosku zmaten. Urcite mi poradite, dik

Odesláno

Co myslis parkovackama? Ty plastovy \"trojuhelnicky\" na strane, jo? Ja tomu rikam obrysky, ale to je jedno. Zarovky se meni zevnitr, akorat je k nim pristup jako k penezum. Zvenku se k nicemu nedostanes.

Preji mnoho uspechu.:papa

Odesláno

bohužel neporadím, koukal jsem na to ale taky nevím, snad jen vyndat celou tu parkovačku (obysovku)

já myslel že:

parkovačka = obrysovka

potkávací sv. = tlumené sv.

taky jsem jednou slyšel někde v hospodě že osobáky mají \"parkovačky\" a nákl. vozy obrysovky (asi proto že svítí malé světla v horních a dolních rozích vozu a udávají defakto obrys vozu);)

:papa

Odesláno

Jak tomu kdo rikame, je jedno, hlavne, ze jsme se shodli na tom, co to je. Ta obryska je prisroubovana ke svetlu a to zespoda :D:D. Takze ji neoddelas bez vyndani svetla. Ty zarovicky jdou vymenit normalne zezadu.

Odesláno

s těma světlama mi je to taky jedno...:D

já mám u těch světel tak málo prostoru, že jsem rád když pomocí dvou prstů (víc se mi jich tam nějak nevejde) jsem schopen vyměnit horkotěžko tlumenou H1, na parkovačku to bude chtít asi někoho s tenkými a dlouhými prsty...

:papa

Odesláno

Ted jsem byl venku a dival se, jak to mam ja. Prd jsem videl (i kdyz auto stoji pod lampou), ale na ty objimky jsem jakz takz dosahl. Nalevo vadi krabice na vzduchovy filtr a vpravo krabice na ECU. V nejhorsim by se ty krabice daly povolit a posunout, aby ses dostal rukou k tem objimkam. Budes se stim muset poprat...:papa

Odesláno

Jo, sou to ony, moc dik, jedna stoji 7kc :) Jeste mam dotaz, jak sundat a vymontovat tu obrysovku, je to seshora prisroubovane pres konzolku k hlavnimu svetlometu. To uchyceni jde videt, je to vse, nebo je jeste nekde sroubek ? dal mam dotaz jak vytahnout cely svetlomet. Zepredu nahore je sroub, ten sem sundal, ale jeste to nekde drzi.

Odesláno

Obrysovku neoddelas, pokud nemas cely svetlo venku. A cely svetlo drzi na trech sroubech: nahore, ze strany (smerem k masce) a zespoda. Musis vyndat masku a pak uvidis. K tomu spodnimu sroubu je ale prachmizernej pristup. Nekde se to tu uz probiralo, tak to zkus najit. Taky me to ceka, mam objednane obrysovky, protoze v leve mam diru od kamene :mad::mad::mad:

Odesláno

No ja mam taky rozbite prave toto, tak bych to chtel sundat a jeste nejak polepit, ale je tam dira jak prase. Kolik stoji ta obrysovka?, asi jen to plexi neprodavaji co, ze by se tam nalepilo :( Diky kluci, vy poradite se vsim sakra. Dostal jsem takovy napad, ze by se mohl udelat nejaka fotosbirka, ze kdo ma digitak(mam) by mohl vzdycky nafotit vymenu, opravu/demontaz neceho, precejenom, kdyz to vidim na poradne fotce, je to k nezaplaceni. PS: mam nafocenu rozebirani a skladani palubky. Sice ne uplne vsecko, ale to dulezite jo :)

Odesláno

K ty obrysce: nova stoji okolo deviti stovek. Ted jsem si obe dve objednal u cloveka, co jezdi nakupovat dily do Polska (Lubin). Jede tam zitra, tak az budu vedet za kolik to tam poridi, tak dam vedet (jestli to tam odtud priveze). Taky jsem si porucil obe mlhovky, tak az je budu mit, tak poreferuju co za ne v tom Polsku.

K tomu webu: na http://peugeot605.kvalitne.cz se snazim neco rozbehnout, uz mam slibeno od nekolika lidi, co neco menili a pritom fotili, ze mi to poslou a ja to tam vyvesim. Muzes se k nim pridat. :D:D:D Snad se to ted na jare se zlepsujicim se pocasim nejak zmatori. Ja digitak zatim nemam, chystam se na nej asi pristi mesic, tak zatim nic menit nemuzu ;)

Jeste k te obrysce: to predni plexi se samostatne neprodava, protoze je prilepene...

[Editován dne 5/3/04 Petr605]

Odesláno

Super, kdyby to bylo a dobrou cenu, slo by to pres tebe nejak zaridit ? Jinak k ty obrysce :) to plexi se da odlepit, resp. postupne odtrhnout, ale je mi jasne ze to asi neprodavaji. Kouknu na tvuj webik, poslal bych ti kdyztak fotky z rozebirani palubky.

Odesláno

A nevis jestli on to koupi nekde z obchodu, nebo to proste nejak sezene. jsem totiz z okresu opava, takze pokud by to nebylo nekde dal nez je ratibor nebo tak, neni pro me problem si tam zajet.

Odesláno

Ty to neznas? Je to ve meste, ktere se jmenuje Lubin (najdi si to na mape). Kazdou sobotu tam probiha obrovsky trh s dilama na auta. Sezenes tam uplne vsechno. Pokud obejdes cele to trziste, tak das dohromady cele auto. Maji tam proste vsechno. Vetsinou repliky. Stoji za to to videt...

Odesláno

Zdravim! Hlavne Petr605, se kterym jsme kdysy spolu kecali pres email.

Ty bocni svetla jsou hruza, ale mam dojem ze to jde oddelat bez vydani hlavniho svetlometu. Posledne me do nej nekdo couvl tak jsem to poslepoval. Novy me stalo asi 700. www.autokelly.cz maji dobry levny dily, hlavne od Vello.

Odesláno

Jak jsou ty obrysovky uchycene k hlavnimu svetlometu. Seshora jsem videl jeden krizovy sroubek, kde je to uchycene pres takovou konzolku, ale zespodu videt nejde, tak kdyby to bylo jen seshora, tak se tam mozna necim dostanu, ale i tak je to lepsi vymontovat a v klidu rozebrat

Odesláno

34.22.160 Peugeot 605 [9/89-5/94]

P poziční světlo (s obj.) ano 633,- / 772,30

34.22.161 Peugeot 605 [9/89-5/94]

L poziční světlo (s obj.) ano 633,- / 772,30

34.22.162 Peugeot 605 [9/89-5/94]

P bílý mlhový světlomet SIEM/CARELLO ano 2 018,- / 2 462,-

34.22.163 Peugeot 605 [9/89-5/94]

L bílý mlhový světlomet SIEM/CARELLO ano 2 018,- / 2 462,-

Tohle sem prave nasel na autokelly, jestli je pozicni svetlo u nich to co u nas parkovacka/obrysovka tak si to tam pujdu koupit. Ale stale si pohravam s predstavou, ze bych zkusil pomoci horkovzdusne pistole ohnout a vytvarovat a nasledne obrezat plexi tak, aby sedlo misto puvodniho. Puvodni rozbite plexi sklicko, lze totiz vcelku dobre sroubovakem postupne po kouscich odtrnout od celeho telesa. Mohlo by to vypadat zajimave, a hlavne by to bylo prakticky zadara. Musim to zkusit, fakt mi to neda :) Az bude venku aspon tak 5-10 stupnu, tak to cele vymontuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...