Aluška Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Bylo by asi jednodušší, kdyby se rozepsali ceny za jednotlivá jídla a každý by si zaplatil, jen to, co chce + poplatek za ubytování a startovné. Citovat
Marcel505 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 S tím placením je to dobrý nápad - nebylo by vhodné to udělat jak to bylo na Seči? Já taky guláš nemusím... Nehledě k těm kteří přijedou třeba jen sobota-neděle... Citovat
Marcel505 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Řešilo se povlečení? Bude nějaký poplatek nebo vzít spacák? Citovat
Medvěd Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Vezmu to s dovolením od konce Povlečení bude (ještě to ověřím během zítřka, ale nevidím důvod, proč by být nemělo) Cena srazu je jednotná a včetně jídla proto, že prostě v místě jiná možnost jídla není - pokud je pro někoho nepřekonatelný problém zaplatit si guláš či snídaně, ať mi poradí, jak mám při předpokládaném počtu cca 100 účastníků zajistit, aby právě Ti, kdo si jídlo objednali od obsluhy i jídlo dostali (a ostatní na ně budou hladově koukat). Chápu, že u několika jedinců bych po individuální dohodě mohl připustit vyjímku, ale vzhledem k tomu, že se o agendu spojenou s ubytováním a stravou budu starat asi převážně já sám, tak se ta vyjímka prostě nemůže týkat 70% účastníků srazu. P.S. Ještě popřemýšlím jak Vaše přání splnit tak, aby to bylo pro všechny košer - ještě je čas to doladit. [upravil dne 3/8/2008 Medvěd] Citovat
Dave_k Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 2 Medvěd: Co to řešit jako Peta v Červeným Kosteleci. Měl v noťasu v excelový tabulce seznam lidí a co kdo si zaplatil. Těm co měli zaplacený jídlo vydával jednoduchý na tiskárně vytištěný stravenky a klíče od ubykací. Jednoduché a rychlé. [upravil dne 3/8/08 Dave_k] Citovat
Aluška Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Tady přece nejde o to zaplatit si guláš či snídaně či obědy, ale když guláš nejím, někdo třeba nesnídá a v neděli obědvat už bude doma, tak proč by to měl jako platit? Jak psal Dave_k, stačí stravenky a jídlo dostane jen ten, kdo ji odevzdá u obsluhy, neodevzdá stravenku-nedostane jídlo. Citovat
Medvěd Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Problém je, že Péťa měl noťas (což já nee), tiskárnu (taky nee) a v neposlední řadě měl čas sestavovat tabulky a tisknout stravenky - jenže Péťa mi pomáhal v Kostelci, tady to je pro něj tak trochu z ruky (přesto ale v rámci možností pomáhá i tak). Citovat
KoudaK Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: janča205 Taky by mě zajímalo jak to bude s gulášem:myslim Já ho chtít určitě nebudu! To už máš v plánu tou dobou být na šrot? Citovat
vix Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Problém je, že Péťa měl noťas (což já nee), tiskárnu (taky nee) a v neposlední řadě měl čas sestavovat tabulky a tisknout stravenky - jenže Péťa mi pomáhal v Kostelci, tady to je pro něj tak trochu z ruky (přesto ale v rámci možností pomáhá i tak). A nakonec problém zvládne vyřešit uklízečka a to prosím bez počítač (notebooku) - když se chce, všechno jde. Třeba si doma ty stravenky předtisknout, a na místě je rozdat. Mmch, silně pochybuji, že StB měla počítače a jak měla hezky vedený archiv. Citovat
janča205 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Kouďáku na šrot né,ale prostě ho nejím tak ho ani chtít nebudu! Citovat
Marcel505 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Medvěd: Povlečení - díky. Medvěd: Tak ať se do přihlašovadla napíše, kdo něco nechce, když už tam píšeme jaký snídaně budeme chtít... (stejně je budeš sčítat - kolik koláčků, obložených talířků apod.) S těmi stravenkami je to dobrý nápad, Peta by ti je určitě poslal, akorát se přepíše název srazu či datum a budou použitelný, neboj, falšovat je nebudem... (i když u toho řízku nevím nevím ) A doma si jich předtiskneš dostatek a bude... Vždyť snad na Šebetově bylo na lístku taky vyznačeno guláš, a jelikož jsem ho nechtěl, tak mi ho hned Renča škrtla. A ještě dotaz: Nějak jsem nevyčetl, kolik zaplatí spolujezdec - jakože když přijede řádný člen s někým kdo v clubu není, tak jestli se zaplatí 800+900 nebo 800+800... Ale času je dost, takže se řešení určitě najde... [upravil dne 4/8/2008 Medvěd] Citovat
Demo Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Vazeni, libi se mi jak se tady dohadujete o desitky korun. Myslim si, ze majitel vychazi velmi vstric. On na sebe taky potrebuje vydelat. Pro Vase pekny modry oci to nikdo delat nebude. Pokud chcete te mit sraz, kde bude pohlizeno na prani jednotlivce, tak to nesezenete za 900 Kc na vikend... [upravil dne 4.8.2008 Demo] Citovat
jiri.wolf Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Medvěd: A jak to bude v případě řádný člen a manželka? Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Řádný člen je řádný člen - spolujezdec ani manželka nejsou řádní členové Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 my budeme bez problemu, ja zdlabnu co prede mne postavite a s Miss Scratch se najak dohodneme, hlavne tam v jeji porci nesmi byt kosti, houby, fazole a ostatni lusteniny, vajicko (zloutek), varene hovezi, jatra a dalsi vnitrnosti a par dalsich drobnosti, ale vzdy pro ni vezu v zasobe susenky, chipsiky apod. Jo a beru naseho retrievera, ten papkosi fsechno a jako marlin, vsude se zahrabava :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin scratchi ze mi pujcis auto :mrk:D me zahrabes jen pri bezvetri, kdyz fouka, tak me vzdy kridlo vytahne :-) Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch my budeme bez problemu, ja zdlabnu co prede mne postavite a s Miss Scratch se najak dohodneme, hlavne tam v jeji porci nesmi byt kosti, houby, fazole a ostatni lusteniny, vajicko (zloutek), varene hovezi, jatra a dalsi vnitrnosti a par dalsich drobnosti, ale vzdy pro ni vezu v zasobe susenky, chipsiky apod. Jo a beru naseho retrievera, ten papkosi fsechno a jako marlin, vsude se zahrabava :-D Tento přístup se mi líbí Citovat
Blizzard Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 se stravou jsem na tom jako Scratch. S tim rozdílem že s sebou nevezu psa ani ženskou, takže všechno můžu slupnout sám. PS: odpor mam jenom vůči leču a to doufam snad nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.