Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Tady je nová verze, nějak nám to ICQ bloklo, dokonce ani QIPácký stránky nejedou. http://www.sosejte.cz/komunikace/chat/qip-2005-build-8070/stahnout/ Icq je také potřeba upgradovat. ICQ vypnulo podporu starších klientů [upravil dne 2/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
@re Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady je nová verze, nějak nám to ICQ bloklo, dokonce ani QIPácký stránky nejedou. http://www.sosejte.cz/komunikace/chat/qip-2005-build-8070/stahnout/ tomu říkám panečku rychlost Radku Citovat
pospajirka Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 jj,taky mi to nejde.Je to na ho... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Radek Hurvajz Tady je nová verze, nějak nám to ICQ bloklo, dokonce ani QIPácký stránky nejedou. http://www.sosejte.cz/komunikace/chat/qip-2005-build-8070/stahnout/ tomu říkám panečku rychlost Radku Jo pravda, musim hlavně poděkovat @remu za to že vlastně ten odkaz našel když jsem s ním řešil proč qip nejede:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: pospajirka jj,taky mi to nejde.Je to na ho... Tak si stahni tu novou verzi, přeinstaluj to a v nastavení pak nastav znovu češtinu pokud máš nainstalovanou a restartuj QIP, najede pak už česky Citovat
Marlin Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 me qip facha, mam tam jen novy contact ICQ system ktery mi posila reklamy bo co Citovat
Escaper Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 jj taky i to ted nejede tak to vyzkousim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin me qip facha, mam tam jen novy contact ICQ system ktery mi posila reklamy bo co Jo to se mi tam objevilo taky, tak jsem ho vyhodil, ale věř tomu že až QIP restartneš tak už nenaběhne, takže sosej;) Citovat
Lavak_Bob Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ja osobne pouzivam QiP Infium a ziadny problem som nezaznamenal.... Citovat
Marlin Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 hehe cely den jsem pripojen na mobilu a pak doma vecer qipa nahazuji, takze zadny problem... Citovat
NicolasB Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ICQ vypnulo podporu starších klientů. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Jj, už to vidim taky, QIP forum se probudilo;) http://www.abclinuxu.cz/blog/Xeeleeho_diagnoza/2008/7/icq-wars-epizoda-v-uzivatele-vraci-uder Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Lavak_Bob Ja osobne pouzivam QiP Infium a ziadny problem som nezaznamenal.... Infium fungovalo bez problemu, jen je jinej problem a to že po jeho instalaci se musiš zaregistrovat na QIP.ru a to včera nešlo, takže kdo neměl registraci z dřivějška infium nerozchodil Citovat
buml Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 joo at žije otevřený protokol Jaber;) Citovat
Berkoff Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 taky nas to odstrihlo, ale nakonec www.qip.ru zafungoval Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff taky nas to odstrihlo, ale nakonec www.qip.ru zafungoval No ja se na něj včera vubec nedostal, asi to bylo přetižený jak se tam každej letěl ouknout po nový verzi Citovat
Demo Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 qip 8040 me vcera vecer nejela, ale v praci musim pouzivat icq 5.1 a to normalne jede - mam verzi od atlasu, ktera umi prvotni hlasku o aktualizaci preskocit... Citovat
urdemala Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 taky mi dneska nejelo Adium, asi nějaká globální změna Citovat
KoNG Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 já nevím jak ostatním ale mě miranda fakčí bezproblémů Citovat
Berkoff Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 jj, miranda, nod32 a ostatni viry jedou bez problemu furt :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.