Přema Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Tak den se sešel se dnem a nějakým záhadným způsobem:D:D:D:D:D se mi objevili na auti tyto kola....... :o Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 pěkný kolečka,ani se neptám na cenu:papa Citovat
Driver Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Hele víš to, že mi to z boku vzdáleně připomíná kočár na loukoťových kolech? Ale kola jsou to hezký.... Citovat
vendelinek Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 tak to je heeezký,taková záhada,nemáš ještě špinavý prstíčky?Ale ty kola sou:super :potlesk:potlesk Citovat
Medvěd Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Myslím, že to auto bude nepříjemně tvrdý - asi nejezdíš často po dlažbě, že? Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Myslím, že to auto bude nepříjemně tvrdý - asi nejezdíš často po dlažbě, že? No právě to já chtěl .....407ma je o dost měkčí než bývalá 406 a já jsi na ten \"Titanic\":D nemohl zvyknout...... a dlažba díkybohu u nás moc není.... [upravil dne 30-6-08 Přema] Citovat
Demo Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 pekny, ted to vypada jako zaoceansky parnik z 1/2 19. stoleti:) Citovat
destiny Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám svůj názor napsat. Asi budu vypadat jako zavistivý a nepřející blbec, ale mě se ta kola na té 407 moc nelíbí Kola to jsou hezká, ale k té 407 mi nesedí. Sorry Přemo za upřímnost. Vždycky jsem obdivoval tvé vylepšení na autě, ale tady se trochu ve vkusu rozcházíme. ... ale jak říkáme v naší branži: \"Není design ten, aby se líbil všem!\" Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Demo pekny, ted to vypada jako zaoceansky parnik z 1/2 19. stoleti:) Jsi děláš srandu ne??????? že by to byla ZA CHVÍLI TŘEBA PONORKA?????? Já tomu říkám \"Entrprajs\" Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: destiny Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám svůj názor napsat. Asi budu vypadat jako zavistivý a nepřející blbec, ale mě se ta kola na té 407 moc nelíbí Kola to jsou hezká, ale k té 407 mi nesedí. Sorry Přemo za upřímnost. Vždycky jsem obdivoval tvé vylepšení na autě, ale tady se trochu ve vkusu rozcházíme. ... ale jak říkáme v naší branži: \"Není design ten, aby se líbil všem!\" Dík za upřímnost.....i to je odpověd.....:papa:papa:papa Citovat
destiny Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: destiny Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám svůj názor napsat. Asi budu vypadat jako zavistivý a nepřející blbec, ale mě se ta kola na té 407 moc nelíbí Kola to jsou hezká, ale k té 407 mi nesedí. Sorry Přemo za upřímnost. Vždycky jsem obdivoval tvé vylepšení na autě, ale tady se trochu ve vkusu rozcházíme. ... ale jak říkáme v naší branži: \"Není design ten, aby se líbil všem!\" Dík za upřímnost.....i to je odpověd.....:papa:papa:papa Jsem rád, že to bereš sportovně a něhněváš se na mě Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Moc pěkný kolečka. Taky jsem po nich jednu dobu pokukoval. Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: destiny Původně zaslal: Přema Původně zaslal: destiny Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám svůj názor napsat. Asi budu vypadat jako zavistivý a nepřející blbec, ale mě se ta kola na té 407 moc nelíbí Kola to jsou hezká, ale k té 407 mi nesedí. Sorry Přemo za upřímnost. Vždycky jsem obdivoval tvé vylepšení na autě, ale tady se trochu ve vkusu rozcházíme. ... ale jak říkáme v naší branži: \"Není design ten, aby se líbil všem!\" Dík za upřímnost.....i to je odpověd.....:papa:papa:papa Jsem rád, že to bereš sportovně a něhněváš se na mě Tisíc lidí ....tisíc názoru......vím že se každému nebudou líbit.....ale mě jo....;) Citovat
Béďa Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 to jsou Oxigeny??.. me se to k tomu autu libi Citovat
Zila Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 teraz to uš je naozaj auto :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Dave_k Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Říká se že kola dělají auto. V tomhle případě si myslím že se to moc nepovedlo. I když v reálu to je třeba lepší. Toť můj názor. K tý 407 mi moc nesedí. [upravil dne 30/6/08 Dave_k] Citovat
čakom Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Béďa to jsou Oxigeny??.. me se to k tomu autu libi řekl bych že CMS Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.