Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem trochu \"18ti palcoval\"

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím, že to auto bude nepříjemně tvrdý - asi nejezdíš často po dlažbě, že?

No právě to já chtěl .....407ma je o dost měkčí než bývalá 406 a já jsi na ten \"Titanic\":D nemohl zvyknout...... a dlažba díkybohu u nás moc není....

[upravil dne 30-6-08 Přema]

Odesláno

Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám svůj názor napsat. Asi budu vypadat jako zavistivý a nepřející blbec, ale mě se ta kola na té 407 moc nelíbí :myslim Kola to jsou hezká, ale k té 407 mi nesedí. Sorry Přemo za upřímnost. Vždycky jsem obdivoval tvé vylepšení na autě, ale tady se trochu ve vkusu rozcházíme. ... ale jak říkáme v naší branži: \"Není design ten, aby se líbil všem!\" ;)

Odesláno
Původně zaslal: Demo

pekny, ted to vypada jako zaoceansky parnik z 1/2 19. stoleti:)

Jsi děláš srandu ne??????? že by to byla ZA CHVÍLI TŘEBA PONORKA?????? Já tomu říkám \"Entrprajs\"

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám svůj názor napsat. Asi budu vypadat jako zavistivý a nepřející blbec, ale mě se ta kola na té 407 moc nelíbí :myslim Kola to jsou hezká, ale k té 407 mi nesedí. Sorry Přemo za upřímnost. Vždycky jsem obdivoval tvé vylepšení na autě, ale tady se trochu ve vkusu rozcházíme. ... ale jak říkáme v naší branži: \"Není design ten, aby se líbil všem!\" ;)

Dík za upřímnost.....i to je odpověd.....:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Jsem rád, že to bereš sportovně a něhněváš se na mě :super

Odesláno

Původně zaslal: Přema

Jsem rád, že to bereš sportovně a něhněváš se na mě :super

Tisíc lidí ....tisíc názoru......vím že se každému nebudou líbit.....ale mě jo....;);)

Odesláno

Říká se že kola dělají auto. V tomhle případě si myslím že se to moc nepovedlo. I když v reálu to je třeba lepší. :myslim

Toť můj názor. K tý 407 mi moc nesedí. :nevim

[upravil dne 30/6/08 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...