Zila Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Tak ako panovia ma niekto dorabane dovieranie okien po zamknuti ? čo toto obnaša ? a aka je asi cena sa do tohoto puštat Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Přední okna 1300 i s montáží tady někde v OVA,dej si hledání,nedávno se to tady řešilo Citovat
hnusoba Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Modul doťahovania okien Ti zoženiem za cca 700,- no len s tou montážou neviem či si ju zaslúžiš Citovat
buga Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 chcem aaaj ja, na montaaz maaam autoelektrikaara kto mi to donesie do BA? Citovat
MrVain Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: buga chcem aaaj ja, na montaaz maaam autoelektrikaara kto mi to donesie do BA? UPS cena 419.-Sk + doprava:super http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=109&id_tovar=5043&uroven=4&zaradenie=16&ukaz=detail&hlzaradenie=10 Citovat
Zila Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 no mne ide u toho dovierania oto že stale vypnem motor vytiahnem klučik a aš potom to okno chcem zavriet a tak zase klučik naspet otočit zatiahnut okno a zase dokola :potlesk:D:D:D:D:D:D:D:D tak dufam že toto moj problem bude riešit:D:D:D Citovat
MrVain Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Zila no mne ide u toho dovierania oto že stale vypnem motor vytiahnem klučik a aš potom to okno chcem zavriet a tak zase klučik naspet otočit zatiahnut okno a zase dokola :potlesk:D:D:D:D:D:D:D:D tak dufam že toto moj problem bude riešit:D:D:D kedy chceš zatvoriť to okno??automaticky po zamknutí auta klučom alebo cez dialkove ovladanie?? alebo hocikedy po vytiahnutí kluča?? lebo toto su module, ktore zavru okna po zamknutí auta... \"Ak máte v aute elektrické okná a chcete aby sa pri aktivácii autoalarmu, prípadne centrálneho uzamykania vždy automaticky uzavreli, potrebujete tento modul. Po aktivácii uzavre postupne obidve okná. Doťah sa uzastaví po preťažení (zvýšení odporu). To znamená, že po dotiahnutí okna sa zvýši odpor a modul ukončí dotláčanie el. okna\" [upravil dne 1/7/08 MrVain] Citovat
Zila Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 po zamknuti :super:super:super Citovat
buga Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 \".........Po aktivácii uzavre postupne obidve okná.\" ja chcem aby mi to slo naraz hore nie najprv prave a potom lave, ci opacne Citovat
Escaper Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 ja se chysram na tohle jak budou nejake penitky na zbyt http://www.dstechnik.cz/automaticke-dojezdy-el-oken/legendford-fighter-aqr-200-elektronika-dojezdu-79.html?qkk=7722fbff21e8b6864f01d28d456d55b0 Citovat
NO3IA Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 já mám tenhle,teda ještě ho namontovat,což bude oříšek http://www.levnealarmy.cz/eshop/elektricke-stahovani-oken/dojezd-oken-pw-260.html tento zavírá okna zárověň,pak je jiný,co zavírá okna postupně,nebo pak jiny na 4 okna. Citovat
buga Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Zila Tak ako panovia ma niekto dorabane dovieranie okien po zamknuti ? čo toto obnaša ? a aka je asi cena sa do tohoto puštat uz to maas ? Citovat
KoNG Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 no já spíš přemýšlím o dojezdu na střešní okno ? pasoval by tento modul ? Citovat
otec Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Nedávno jsem montoval tenhle modul pro zavírání 5 oken /4okna+šíbr/http://www.odklepnuto.cz/aukce296882-jednotka-pro-dovizani-oken-pri-zamknuti-vozu-5x?actpage=1 Bylo to sice do vozidla Lada 2112, ale je v podstatě jedno do jakého vozu se dá. Modul po zamčení vozu dálkovým ovladačem ihned zavírá postupně všechny 4 okna v pořadí řidič, spolujezdec, levé zadní a pravé zadní. Šíbr Lada neměla tak vývod zůstal nezapojen. Nevím ani jestli šíbr zavírá naposled nebo napřed před bočními oknami. Funguje to zatím spolehlivě, čert ví co to udělá v zimě za mrazu. No ale zase v zimě většinou jsou okna zavřená. Citovat
NO3IA Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Tak konečně uděláno,hotovo,namontováno.včera jsem se dokopal,chytl otce a šli jsme modul konečně po měsíci jeho koupy namontovat.práce se zdařila a okna se po zamčení auta sama zavřou a je to dobrá vychytávka,vřele doporučuji. [upravil dne 1.8.2008 NO3IA] Citovat
Zila Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: NO3IA Tak konečně uděláno,hotovo,namontováno.včera jsem se dokopal,chytl otce a šli jsme modul konečně po měsíci jeho koupy namontovat.práce se zdařila a okna se po zamčení auta sama zavřou a je to dobrá vychytávka,vřele doporučuji. [upravil dne 1.8.2008 NO3IA] tak to gratulujem Citovat
NO3IA Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: NO3IA Tak konečně uděláno,hotovo,namontováno.včera jsem se dokopal,chytl otce a šli jsme modul konečně po měsíci jeho koupy namontovat.práce se zdařila a okna se po zamčení auta sama zavřou a je to dobrá vychytávka,vřele doporučuji. [upravil dne 1.8.2008 NO3IA] tak to gratulujem díky... Citovat
buga Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 NO3IA: hele, to dovieranie okien, taha sa ti to spolu hore, myslim obidva okna naraz? napr. 1. vtedy ked obidva su uplne dole? 2. ked jedno je nizsie ako druhe? [upravil dne 2.8.2008 buga] Citovat
NO3IA Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: buga NO3IA: hele, to dovieranie okien, taha sa ti to spolu hore, myslim obidva okna naraz? napr. 1. vtedy ked obidva su uplne dole? 2. ked jedno je nizsie ako druhe? [upravil dne 2.8.2008 buga] ano,vždy jedou obě zároveň,záleží,jakej si namontuješ modul Citovat
NO3IA Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 tak jsem si to chválil a už jsem narazil na první problém.nejde nechat zamčené auto s pootevřenými okny.no neva,stačí tam přidat vypínač na modul,to se vychytá.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.