Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no mne ide u toho dovierania oto že stale vypnem motor vytiahnem klučik a aš potom to okno chcem zavriet a tak zase klučik naspet otočit zatiahnut okno a zase dokola :potlesk:potlesk:D:D:D:D:D:D:D:D

tak dufam že toto moj problem bude riešit:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Zila

no mne ide u toho dovierania oto že stale vypnem motor vytiahnem klučik a aš potom to okno chcem zavriet a tak zase klučik naspet otočit zatiahnut okno a zase dokola :potlesk:potlesk:D:D:D:D:D:D:D:D

tak dufam že toto moj problem bude riešit:D:D:D

kedy chceš zatvoriť to okno??automaticky po zamknutí auta klučom alebo cez dialkove ovladanie?? alebo hocikedy po vytiahnutí kluča??

lebo toto su module, ktore zavru okna po zamknutí auta...:super

\"Ak máte v aute elektrické okná a chcete aby sa pri aktivácii autoalarmu, prípadne centrálneho uzamykania vždy automaticky uzavreli, potrebujete tento modul.

Po aktivácii uzavre postupne obidve okná. Doťah sa uzastaví po preťažení (zvýšení odporu). To znamená, že po dotiahnutí okna sa zvýši odpor a modul ukončí dotláčanie el. okna\"

[upravil dne 1/7/08 MrVain]

Odesláno

Nedávno jsem montoval tenhle modul pro zavírání 5 oken /4okna+šíbr/http://www.odklepnuto.cz/aukce296882-jednotka-pro-dovizani-oken-pri-zamknuti-vozu-5x?actpage=1

Bylo to sice do vozidla Lada 2112, ale je v podstatě jedno do jakého vozu se dá.

Modul po zamčení vozu dálkovým ovladačem ihned zavírá postupně všechny 4 okna v pořadí řidič, spolujezdec, levé zadní a pravé zadní. Šíbr Lada neměla tak vývod zůstal nezapojen. Nevím ani jestli šíbr zavírá naposled nebo napřed před bočními oknami.

Funguje to zatím spolehlivě, čert ví co to udělá v zimě za mrazu.

No ale zase v zimě většinou jsou okna zavřená.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak konečně uděláno,hotovo,namontováno.včera jsem se dokopal,chytl otce a šli jsme modul konečně po měsíci jeho koupy namontovat.práce se zdařila a okna se po zamčení auta sama zavřou a je to dobrá vychytávka,vřele doporučuji.:roker

[upravil dne 1.8.2008 NO3IA]

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

Tak konečně uděláno,hotovo,namontováno.včera jsem se dokopal,chytl otce a šli jsme modul konečně po měsíci jeho koupy namontovat.práce se zdařila a okna se po zamčení auta sama zavřou a je to dobrá vychytávka,vřele doporučuji.:roker

tak to gratulujem :D

Odesláno
Původně zaslal: Zila

Původně zaslal: NO3IA

tak to gratulujem :D

díky...

Odesláno

NO3IA: hele, to dovieranie okien, taha sa ti to spolu hore, myslim obidva okna naraz?

napr.

1. vtedy ked obidva su uplne dole?

2. ked jedno je nizsie ako druhe?

[upravil dne 2.8.2008 buga]

Odesláno
Původně zaslal: buga

NO3IA: hele, to dovieranie okien, taha sa ti to spolu hore, myslim obidva okna naraz?

napr.

1. vtedy ked obidva su uplne dole?

2. ked jedno je nizsie ako druhe?

[upravil dne 2.8.2008 buga]

ano,vždy jedou obě zároveň,záleží,jakej si namontuješ modul

Odesláno

tak jsem si to chválil a už jsem narazil na první problém.nejde nechat zamčené auto s pootevřenými okny.no neva,stačí tam přidat vypínač na modul,to se vychytá....:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...