Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je takjovej plastovej bazmek se sítkem z dieslových Felicií, my ho používáme úplněně přesně stejně, když máme podezření, že padá nafta, prostě ho šoupneme do hadice a hned je jasno. Škodovka někdy vymyslí i něco užitečného.

Odesláno
Napsán autorem k.malik

Jo jo hlavne Fabie, ty jsou jak kdyz je vzadu nakopnes a ve predu to vyleze.:papa

:D:D:D To je presny! Ale s provedenim combi museli provest nejakou narocnejsi operaci - tak hnusny auto se jen tak nevidi...

Odesláno

Hele, když se tak navážíte do Fabií, tak bych jen podotknul, že Valda Vašenda zrovna jak na potvoru jezdí ve Fabii combi :) abyste pak neměli dražší opravu ;):D

Odesláno
Napsán autorem oddie

Hele, když se tak navážíte do Fabií, tak bych jen podotknul, že Valda Vašenda zrovna jak na potvoru jezdí ve Fabii combi :) abyste pak neměli dražší opravu ;):D

Jo, jo, to má a Peugeota by si nikdy nekoupil. Tedy podle toho co mi říkal... :o

Nu, a? nekupuje, hlavně když je umí opravovat... ;):P;)

:papa

Odesláno
Napsán autorem oddie

Kvuli tomu se mi to auto nezacne libit...:D:D

Odesláno

No, ze to pres noc neudrzi naftu, to je mozne, vysvetlovalo by to i to, ze auto kouri az po delsi dobe odstaveni. Tak pak napis, jestli je po rucos napumpovani nejaka zmena.:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak uz jsem to nasel, nedrzi ventilky na vstrikovacim cerpadle. Kamarad tvrdi ze se prodavaji ventilky(klapky) proti padani nafty(benzin) na hadici. Tak budu patrat kde je maji a za kolik. :papa

Odesláno

Nevada je fakt mazec. Jel jsem s tím (2.1 TD) a krou?ák od spoda jak pr*se... Ložná plocha na deset rakví. Akorát pak tatíkovi někde prdnul rozv. řemen, z výfuku vypadl metrák briket a tři vahadla v háji... Podržte mě - on tu litinu zavařil a už dva roky na tom jede :) - mazec. Pak jednou vylítl čep ze satelitů v diferáku, čili ve stopadesáti se na místě zastavila převodovka... Co byste řekli, že odešlo (dvoutunový auto to pochopitelně nezastavilo) - no správně... ustříhlo to obě poloosy... šaltpáka - vpravo nic, vlevo nic... k čemu taky rychlosti, když máte díru v převodovce, žejo :D:D:D To jsou příhody, achjo...

No, ještěže mám pažouta :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...