k.malik Odesláno 6. duben 2004 Autor Odesláno 6. duben 2004 Tak jsem koupil predfiltr (pruhledny) a vsadil jsem ho pred stand. filtr a neveril jsem, jak nafta pada. Budu hledat dal. Citovat
Rebik Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 To je takjovej plastovej bazmek se sítkem z dieslových Felicií, my ho používáme úplněně přesně stejně, když máme podezření, že padá nafta, prostě ho šoupneme do hadice a hned je jasno. Škodovka někdy vymyslí i něco užitečného. Citovat
k.malik Odesláno 6. duben 2004 Autor Odesláno 6. duben 2004 Tak Rebik to vysvetlil uplne presne. Citovat
Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Chlapi, diky za vysvetleni. Jeste ze tu Skodu mame... Citovat
k.malik Odesláno 6. duben 2004 Autor Odesláno 6. duben 2004 Jo jo hlavne Fabie, ty jsou jak kdyz je vzadu nakopnes a ve predu to vyleze. Citovat
Petr605 Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Napsán autorem k.malik Jo jo hlavne Fabie, ty jsou jak kdyz je vzadu nakopnes a ve predu to vyleze. :D:D To je presny! Ale s provedenim combi museli provest nejakou narocnejsi operaci - tak hnusny auto se jen tak nevidi... Citovat
tomyka Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 no to ma zaujal ten plastovy bazmek. kde ho namontovat a ako? a co tam mam kukat? Citovat
k.malik Odesláno 6. duben 2004 Autor Odesláno 6. duben 2004 Vlozis( zapaskujes) pred standartni palivovy filtr a jeto Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Hele, když se tak navážíte do Fabií, tak bych jen podotknul, že Valda Vašenda zrovna jak na potvoru jezdí ve Fabii combi abyste pak neměli dražší opravu Citovat
k.malik Odesláno 7. duben 2004 Autor Odesláno 7. duben 2004 Ja jezdim do servisu SAAB Centrum Prunerov, tam je mechanik vyuceny na Peugeotech a zna a umi ( teda zatim) Citovat
Gotrek Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Napsán autorem oddie Hele, když se tak navážíte do Fabií, tak bych jen podotknul, že Valda Vašenda zrovna jak na potvoru jezdí ve Fabii combi abyste pak neměli dražší opravu Jo, jo, to má a Peugeota by si nikdy nekoupil. Tedy podle toho co mi říkal... Nu, a? nekupuje, hlavně když je umí opravovat... Citovat
Petr605 Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Napsán autorem oddie Hele, když se tak navážíte do Fabií, tak bych jen podotknul, že Valda Vašenda zrovna jak na potvoru jezdí ve Fabii combi abyste pak neměli dražší opravu Kvuli tomu se mi to auto nezacne libit...:D Citovat
k.malik Odesláno 14. duben 2004 Autor Odesláno 14. duben 2004 Tak jsem provedl vymenu celeho naftoveho filtru(vcetne pumpy) a nic se nezmenilo, az na to ze mam ted nahradni. Citovat
Petr605 Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 Vsechno zle je k necemu dobre.:D:D Ta repase Te asi stejne nemine... Citovat
Žilnaki Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 No, ze to pres noc neudrzi naftu, to je mozne, vysvetlovalo by to i to, ze auto kouri az po delsi dobe odstaveni. Tak pak napis, jestli je po rucos napumpovani nejaka zmena. Citovat
Petr605 Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 To uz tady bylo - po rucnim napumpovani OK. Je to tu nekde nahore. Citovat
k.malik Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 Tak rano teplota \"0\", lehce jsem dopumpoval (5x) a a zadne cmoudiky, zadny smradek. Proc musim dopumpovat, budu patrat dal Citovat
k.malik Odesláno 18. květen 2004 Autor Odesláno 18. květen 2004 Tak uz jsem to nasel, nedrzi ventilky na vstrikovacim cerpadle. Kamarad tvrdi ze se prodavaji ventilky(klapky) proti padani nafty(benzin) na hadici. Tak budu patrat kde je maji a za kolik. Citovat
Luger Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Nevada je fakt mazec. Jel jsem s tím (2.1 TD) a krou?ák od spoda jak pr*se... Ložná plocha na deset rakví. Akorát pak tatíkovi někde prdnul rozv. řemen, z výfuku vypadl metrák briket a tři vahadla v háji... Podržte mě - on tu litinu zavařil a už dva roky na tom jede - mazec. Pak jednou vylítl čep ze satelitů v diferáku, čili ve stopadesáti se na místě zastavila převodovka... Co byste řekli, že odešlo (dvoutunový auto to pochopitelně nezastavilo) - no správně... ustříhlo to obě poloosy... šaltpáka - vpravo nic, vlevo nic... k čemu taky rychlosti, když máte díru v převodovce, žejo :D:D To jsou příhody, achjo... No, ještěže mám pažouta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.