Atrick Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Dnes som bol objednavat čeluste brzd na peugeot 206.Za sadu celustí,a brzdové valčeky mi naučtovali 3000,-sk bez práce.No na internete som nasiel celuste za 1080,- ktore aj objednavali a valceky po 500,-za kus čiže 1000,-na obe kolesa...ak ma matika neklame stale je to len 2080,- a nie 3000,- nechcu ma nahodou oblafnut? Citovat
MartinR Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Pokud myslíš čelisti resp.pakny do zadních bubnů, tak cena např. Bendixe je okolo 1000Kč.Ono i v Peugeotu je to např. Bendix, Bosch, Lucas apod., ale jen je to zabaleno v krabičce Peugeot.A cena je trošku, trošičku vyšší :-) Citovat
jozefsv Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Atrick Dnes som bol objednavat čeluste brzd na peugeot 206.Za sadu celustí,a brzdové valčeky mi naučtovali 3000,-sk bez práce.No na internete som nasiel celuste za 1080,- ktore aj objednavali a valceky po 500,-za kus čiže 1000,-na obe kolesa...ak ma matika neklame stale je to len 2080,- a nie 3000,- nechcu ma nahodou oblafnut? akoze co je problem?ked nechces platit viac tak si porovnaj ceny do predu pre kupou a potom sa rozhoduj a nie ked si objednas.nepoznas jednu zasadu ze ked raz nieco kupis tak sa nesmies obzerat po tom istom dalej? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 No nejak tak. Osobne si najskor spravim prehlad, kde co stoji, a potom to kupim Ale uz mam vytipovane obchody kde je to najlacnejsie , su 2 ci 3, a volam uz iba tam. Porovnam si ceny, a idem tam kde mi to daju lacnejsie Citovat
vix Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Válečky na 206 za 500,- /ks ? A jsou to opravdu na tu tvoji? Stejný model, stejný modelový rok ? Protože jistí majité (např. posledních) 406 mají válečky za dvojnásobek, než ti \"nešťastnejší\" majitelé se staršími ročníky. P.S.: Za pěťo mám jeden váleček na svoji archaickou 205. Takže, jestli se ti jednání servisu nelíbí, reklamuj to u nich. Oni ti k tomu řeknou vše podstatné, oni by tě měli přesvědčit. Protože já (jako osobně) ti mohu zcela nezávazně a bez záruky na další funkčnost tvého vozu pouze poradit, že pokud se ti jednání tvého servisu nelíbí, změň servis nebo se nauč auto opravovat sám. (z mého pohledu se snažíš brečet na špatném hrobě, nicméně na otázku jsem ti odpověděl) Citovat
Atrick Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Atrick Dnes som bol objednavat čeluste brzd na peugeot 206.Za sadu celustí,a brzdové valčeky mi naučtovali 3000,-sk bez práce.No na internete som nasiel celuste za 1080,- ktore aj objednavali a valceky po 500,-za kus čiže 1000,-na obe kolesa...ak ma matika neklame stale je to len 2080,- a nie 3000,- nechcu ma nahodou oblafnut? akoze co je problem?ked nechces platit viac tak si porovnaj ceny do predu pre kupou a potom sa rozhoduj a nie ked si objednas.nepoznas jednu zasadu ze ked raz nieco kupis tak sa nesmies obzerat po tom istom dalej? asi si to trošku nepochopil....napisal som to jasne.Objednaval som čeluste za...valčeky za... a dokopy to malo cenu 2080,-a naučtovali 3000,-bez prace no nevysvetlili kde je ten rozdiel.preto mi je divne či mi neučtuju aj datum Citovat
Atrick Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 No nejak tak. Osobne si najskor spravim prehlad, kde co stoji, a potom to kupim Ale uz mam vytipovane obchody kde je to najlacnejsie , su 2 ci 3, a volam uz iba tam. Porovnam si ceny, a idem tam kde mi to daju lacnejsie [/quote A ked ti to tam všetko namontuju a po montaži sa dozvieš že cena ti akosi nesuhlasí tak čo urobíš?nechaš to zas cele rozobrat a nech si tie diely zoberu?potom už asi velmi nemaš na výber ked tvoje pakne su nenavratne v r....i:o Už ti fakt zostava len zaplatit aj to čo nevieš! Ja som tu čakal odpoved asi taku že - Vymena čelustí + brzdove valčeky + robota, cca .... - a to by som sa potom zorientoval v cene či som prerobil alebo obišiel ok:bacha Citovat
vendelinek Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Atrick Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Atrick Dnes som bol objednavat čeluste brzd na peugeot 206.Za sadu celustí,a brzdové valčeky mi naučtovali 3000,-sk bez práce.No na internete som nasiel celuste za 1080,- ktore aj objednavali a valceky po 500,-za kus čiže 1000,-na obe kolesa...ak ma matika neklame stale je to len 2080,- a nie 3000,- nechcu ma nahodou oblafnut? akoze co je problem?ked nechces platit viac tak si porovnaj ceny do predu pre kupou a potom sa rozhoduj a nie ked si objednas.nepoznas jednu zasadu ze ked raz nieco kupis tak sa nesmies obzerat po tom istom dalej? asi si to trošku nepochopil....napisal som to jasne.Objednaval som čeluste za...valčeky za... a dokopy to malo cenu 2080,-a naučtovali 3000,-bez prace no nevysvetlili kde je ten rozdiel.preto mi je divne či mi neučtuju aj datum Žeby ten zbytek byl poštovný a balný? 920? Divný,to jo Citovat
jozefsv Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Atrick Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Atrick Dnes som bol objednavat čeluste brzd na peugeot 206.Za sadu celustí,a brzdové valčeky mi naučtovali 3000,-sk bez práce.No na internete som nasiel celuste za 1080,- ktore aj objednavali a valceky po 500,-za kus čiže 1000,-na obe kolesa...ak ma matika neklame stale je to len 2080,- a nie 3000,- nechcu ma nahodou oblafnut? akoze co je problem?ked nechces platit viac tak si porovnaj ceny do predu pre kupou a potom sa rozhoduj a nie ked si objednas.nepoznas jednu zasadu ze ked raz nieco kupis tak sa nesmies obzerat po tom istom dalej? asi si to trošku nepochopil....napisal som to jasne.Objednaval som čeluste za...valčeky za... a dokopy to malo cenu 2080,-a naučtovali 3000,-bez prace no nevysvetlili kde je ten rozdiel.preto mi je divne či mi neučtuju aj datum jasne si to napisal mozno pre seba,jasne je az teraz. oni ti povedali ceny do predu a teraz to nesedi?v tom pripade im to tam nechaj Citovat
Atrick Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 jasne si to napisal mozno pre seba,jasne je az teraz. oni ti povedali ceny do predu a teraz to nesedi?v tom pripade im to tam nechaj Ja som im povedal diely ktore som si nasiel na ICH !!! nete,to jest vyrobca,rozmer a cena. Cenu pred montažou sme teda vedeli.No po montáži je zrazu cena materialu o 1000,-vyšia...teraz som sa vyjadril spravne.Brzdy som potreboval expresne nakolko mam pred sebou zajtra 1000km tam a spat....no nič už nevymyslim...je neskoro plakat nad rozl. mliekom No dufam že som to nepreplatil...čaka ma totiž ešte vymena rozvodov...a ak aj tam ,a to nieje mala položka si len tak naučtuju o 6000,-viac tak ma asi švihne Dakujem za ohlasy... Citovat
jozefsv Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Atrick jasne si to napisal mozno pre seba,jasne je az teraz. oni ti povedali ceny do predu a teraz to nesedi?v tom pripade im to tam nechaj Ja som im povedal diely ktore som si nasiel na ICH !!! nete,to jest vyrobca,rozmer a cena. Cenu pred montažou sme teda vedeli.No po montáži je zrazu cena materialu o 1000,-vyšia...teraz som sa vyjadril spravne.Brzdy som potreboval expresne nakolko mam pred sebou zajtra 1000km tam a spat....no nič už nevymyslim...je neskoro plakat nad rozl. mliekom No dufam že som to nepreplatil...čaka ma totiž ešte vymena rozvodov...a ak aj tam ,a to nieje mala položka si len tak naučtuju o 6000,-viac tak ma asi švihne Dakujem za ohlasy... rozvody do 206 vela stat nebudu tak si daj bacha.mozno by nebolo od veci zmenit servis Citovat
beda08pet Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Jak se u nás říká, lína huba holé neštěstí!Přece když s něčím nesouhlasím, tak to řeknu. Navíc když se jedná o cenu, která je o 1/3 vyšší než na počátku! Rozhodně bych tomu servisu udělal být tebou \"hezkou\" reklamu a jak ti tu radili, fofrem ho vyměnil. Poptej se známých, popř. tady na foru, určitě ti někdo poradí lepší který je v tvém dosahu! Jinak též mě brzo čeká výměna brzd na 206. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Presne tak, toto by som povazoval skorej za tvoju hlupost. Nechcem ta nijak nasrat ale proste mi to tak pride. Dohodnes sa nieco v servise, tam ty nahodia 1000SK, nepovis ani pol slova, odides prec a potom sa stazujes. No holt, muzes si za to iba sam. A este tam chces ist menit rozvody, na takych ludoch ako ty taky hajzli rizuju peniaze. Ja si vecsinu veci snazim menit sam. Pokial ale pride chvila, kedy mam ist do servisu tak sa poriadne informujem. Opytam sa v servise, kolko chcu za pracu, auto im donesem popripade ukazat. Povie my cenu - a ja sa uistujem, ze ci je pevna. Spravny automechanik, co uz rovnaku robotu robil, vie kolko to bude stat (nehovorim o pripadoch ze nejde mi auto, neviem preco, vtedy samozrejme sa cena odhadnut neda). A suciastky si kupujem mimo servisu, vzdy ich zozenem lacnejsie. A donesem im tam suciastky, auto, a viem s cim vijdem. Pokial by hento spravili mne, tak by sem si hubu otvoril a podotkol na to ze si sa dohodol na cene o 1000Sk nizsej. Pokial by zmetkoval, tak by som povedal, ze ja si ty soucastky za tu cenu sehnat vim kedykolvek, ze preco nie oni. Pokial stale, tak by som povedal ze to nechcem, nech si to teda zoberu spat, lebo nedodrzali to na com sme sa dohdoli. A bud by ti vratili peniaze, alebo nie. Pokial nie, uz by som to dalej neriesil, ale ver ze uz by ty nic hentak nenavisili, lebo by vedeli ze ty to znacne vadi. Ale pokial si to len zaplatil, a nepovedal ani pol slova, tak by som ratal ze to spravia znova. Citovat
Atrick Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Presne tak, toto by som povazoval skorej za tvoju hlupost. Nechcem ta nijak nasrat ale proste mi to tak pride. Dohodnes sa nieco v servise, tam ty nahodia 1000SK, nepovis ani pol slova, odides prec a potom sa stazujes. No holt, muzes si za to iba sam. A este tam chces ist menit rozvody, na takych ludoch ako ty taky hajzli rizuju peniaze. Ja si vecsinu veci snazim menit sam. Pokial ale pride chvila, kedy mam ist do servisu tak sa poriadne informujem. Opytam sa v servise, kolko chcu za pracu, auto im donesem popripade ukazat. Povie my cenu - a ja sa uistujem, ze ci je pevna. Spravny automechanik, co uz rovnaku robotu robil, vie kolko to bude stat (nehovorim o pripadoch ze nejde mi auto, neviem preco, vtedy samozrejme sa cena odhadnut neda). A suciastky si kupujem mimo servisu, vzdy ich zozenem lacnejsie. A donesem im tam suciastky, auto, a viem s cim vijdem. Pokial by hento spravili mne, tak by sem si hubu otvoril a podotkol na to ze si sa dohodol na cene o 1000Sk nizsej. Pokial by zmetkoval, tak by som povedal, ze ja si ty soucastky za tu cenu sehnat vim kedykolvek, ze preco nie oni. Pokial stale, tak by som povedal ze to nechcem, nech si to teda zoberu spat, lebo nedodrzali to na com sme sa dohdoli. A bud by ti vratili peniaze, alebo nie. Pokial nie, uz by som to dalej neriesil, ale ver ze uz by ty nic hentak nenavisili, lebo by vedeli ze ty to znacne vadi. Ale pokial si to len zaplatil, a nepovedal ani pol slova, tak by som ratal ze to spravia znova. Ty si tam bol že si tak mudry? ja som tam stravil hadkou pekne minuty...no pohnut sa už nedalo.Oni sa tvaria ako naj borci a ja možem hov...Som s VK a ak si tu všetci myslíte že zohnat si iný servis je malina tak vas musim vyviest z omylu....možno tak 70km najbližší...No a ako perlička na záver mudrlanti!Dokonca som sa nemohol ani zučasnit výmeny,takže teraz viem prd čo mi tam založili.normalne ma poprosili aby som odišiel že tam nemam čo robit a keby mi to naozaj nesurilo...vypadali mi komplet obloženia,tak si to necham vymenit zajtra v CZ...tam su totiž omnoho milší ludia ako tu!!! Citovat
Atrick Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Presne tak, toto by som povazoval skorej za tvoju hlupost. Nechcem ta nijak nasrat ale proste mi to tak pride. Fakt ma serú takýto vychitralci...všade boli a všetko vedia. A netvrdil som tu že pojdem do tohoto servisu znova menit rozvody...tam už teda nevkročím už len pre ich arogantnost Koniec diskusie borci sveta Citovat
Fusion Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Mají povinnost na požádání ti vrátit vyměněný díly. Citovat
Atrick Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: Fusion Mají povinnost na požádání ti vrátit vyměněný díly. To ano,ale kde maš istotu že to čo tam založili je nové a nie daky repas valčekov a repas pakní...možno som na hlavu ale vymenia gumičky na valčekoch a su v pohode a obloženie sa da predsa tiež nanitovat na stare pakne...NIE? Tak kde mam istotu že ten čo predomnou menil brzdy a si tieto diely nevyžiadal ,ja tam nemam naspat teraz tie jeho staré? pre servis-Biznis jak hovado a ja sa budem za pol roka čudovať že tie brzdy nejak nefungujú.Nemam peniažky na rozdavanie ani navyše tak je pochopitelne že mam obavy.A niesom ani majster aby som si taketo prace robil sám.A potom prosíš na fore o radu a tu sa na teba vysipe 90percent majstrovsveta a nesnažia sa ti pomoct ale rozmýšlajú,prečo si tak sprostý preto a preto....takých je tu škoda...aj s ich radou Citovat
Guest servisman Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 tak pak nezbývá než si koupit a udělát sám , Citovat
Atrick Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Původně zaslal: honza406 tak pak nezbývá než si koupit a udělát sám , maš bohužial pravdu..lebo dnes asi už fakt nemožeš verit nikomu..asi sa to začnem učiť PS...nechceš vymeniť brzdy?...musim sa to niekde predsa naučit:bacha Citovat
Guest servisman Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 bohužel není zájem ,to abych si pak udělal dovolenku , protože nejsi jediný co by využil moje služby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.