vojti26 Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Mam na vas dotazek. mam u spolujezdce el okno,ale ne aut. a rad bych aby bylo. Co dela to okno automaticke?je to v motorku bo v tom tlacitku?bo v obojim? strasne by se me libila odpoved ze mi staci koupit si jen aut tlacitko nekde na vrakaci a vymenit,poteste me pls:D Citovat
Ferry Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 ridici elektronika je v moturku a je treba k tomu mit i patricnej spinac s jinym vnitrnim zapojenim nez ten obycejnej. Nevim jestli se u 406 delalo sekvencni stahovani na obe strany a jestli by se to dalo predelat Citovat
Edison Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 U novýho modelu by to šlo dost těžko. Mechanicky jsou ta tlačítka rozdílně řešená včetně rozdílů na desce pod tlačítkama. Měl jsem to rozebraný. Citovat
Devils-night Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 Mam na vas dotazek. mam u spolujezdce el okno,ale ne aut. a rad bych aby bylo. Co dela to okno automaticke?je to v motorku bo v tom tlacitku?bo v obojim? strasne by se me libila odpoved ze mi staci koupit si jen aut tlacitko nekde na vrakaci a vymenit,poteste me pls:D Osobne si myslim ze se sekvencni stahovani delalo jen na stranu u ridice,takze bych spis hledal dily nekde na vrakarne z nakyho anglana,nicmene s tema spinacema by sis urcite hodne vyhral aby to fungovalo tak jak ma.:-/ Citovat
vojti26 Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 Aaaaaa,tak je muj problem vyresen:D...myslel jsem ze vyssi vybavy to treba meli bezne....tim je rozhodnuto ze pritelka bude stahovat drzenim:D Citovat
Ferry Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 Aaaaaa,tak je muj problem vyresen:D...myslel jsem ze vyssi vybavy to treba meli bezne....tim je rozhodnuto ze pritelka bude stahovat drzenim:D citroen C5 rocnik 2003 ma sekvencni stahovani na obou stranach, mozna ma i stejne tvarovany tlacitka ( aspon treba xantie mela taky tlacitka stejna jako 406 ) tak jsem jeste koukal do katalogu a bohuzel C5 ma uplne jinej mechanismus stahovani, takze by asi ani neslo prebastlit moturek do 406 [upravil dne 24/6/08 Ferry] Citovat
Kekros Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 vojti26: no vidíš, já bych třeba zase radši kdyby mi šel automaticky šíbr než okno spolujezdce Citovat
MJSytic Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 To je fakt hrozný, jak sou ty lidi líný:bacha Nahnat do 120 s pěkně vorezlýma táhlama kliček oken a s manuálním šíbrem! To by se vám po tom 5tivteřinovým podržením tlačítka stejskalo hódně rychle Citovat
Kekros Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: MJSytic To je fakt hrozný, jak sou ty lidi líný:bacha Nahnat do 120 s pěkně vorezlýma táhlama kliček oken a s manuálním šíbrem! To by se vám po tom 5tivteřinovým podržením tlačítka stejskalo hódně rychle proč myslíš , že jezdim na kole. Tam žádný čudlíky držet nemusim a fouká to hned. Ještě líp - chtělo by to hlasoví ovládání, abych ten čudlík nemusel vůbec mačkat Citovat
vojti26 Odesláno 24. červen 2008 Autor Odesláno 24. červen 2008 tak i ja si jeste postezuju...porad lepsi rucni sibr nez zadnej jako mam ja:D Citovat
kadaver Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 A co tak toto? http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/ew-310 Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 a co vymenit motorek, dat tam stejnej jako u ridice a rozebrt tlacitko a dat mu vnitrnosti z ridicova? Aspon na panelu ovladani u ridice by to jit mohlo, nevim jak v tlacitku co je u spolujezdce. Citovat
Edison Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ a co vymenit motorek, dat tam stejnej jako u ridice a rozebrt tlacitko a dat mu vnitrnosti z ridicova? Aspon na panelu ovladani u ridice by to jit mohlo, nevim jak v tlacitku co je u spolujezdce. U novýho modelu to nejde. Kontakty jsou na tišťáku takže je tam nedopatláš, odpovídaj tomu gumičky pod ovladačem, ta je jako jeden kus pro obě okna a pochopitelně jsou rozdílný. [upravil dne 24.6.2008 Edison] Citovat
kadaver Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... Citovat
Edison Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: kadaver Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... Jojo.. Jen bych chtěl vidět šéma připojení... Protože při vytažení klíčku nejde napájení na okna asi vůbec. Nebo jen na ovládání? By se pak musel řešit nějak... z trvalého plusu,nejlíp přes časový relé... nad tím tady už nějakou dobu přemýšlím... Citovat
MatrixChose Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: kadaver Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... Jojo.. Jen bych chtěl vidět šéma připojení... Protože při vytažení klíčku nejde napájení na okna asi vůbec. Nebo jen na ovládání? By se pak musel řešit nějak... z trvalého plusu,nejlíp přes časový relé... nad tím tady už nějakou dobu přemýšlím... :D to já taky, ale ne automatiku ale dojezd po zamknutí, prostě přes DO alarmu a to napájení nevím, nevím Citovat
Edison Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Edison Původně zaslal: kadaver Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... Jojo.. Jen bych chtěl vidět šéma připojení... Protože při vytažení klíčku nejde napájení na okna asi vůbec. Nebo jen na ovládání? By se pak musel řešit nějak... z trvalého plusu,nejlíp přes časový relé... nad tím tady už nějakou dobu přemýšlím... :D to já taky, ale ne automatiku ale dojezd po zamknutí, prostě přes DO alarmu a to napájení nevím, nevím jj.. Zavření při zamčení... Já to v hlavě zhruba mám... Jedno časový relé a jedno relé s několika spínacími kontakty by to mělo pořešit. Asi ještě nějaká ta dioda... Citovat
kadaver Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Edison Původně zaslal: kadaver Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... Jojo.. Jen bych chtěl vidět šéma připojení... Protože při vytažení klíčku nejde napájení na okna asi vůbec. Nebo jen na ovládání? By se pak musel řešit nějak... z trvalého plusu,nejlíp přes časový relé... nad tím tady už nějakou dobu přemýšlím... :D to já taky, ale ne automatiku ale dojezd po zamknutí, prostě přes DO alarmu a to napájení nevím, nevím Mam dorabany dojazd po zamknuti. Tiez cez podobny modul. Uz velmi dlho a uplne v poho. Cena bola tusim 2000,- Na tej stranke maju tiez nieco podobne. Citovat
Edison Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: kadaver Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Edison Původně zaslal: kadaver Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... Jojo.. Jen bych chtěl vidět šéma připojení... Protože při vytažení klíčku nejde napájení na okna asi vůbec. Nebo jen na ovládání? By se pak musel řešit nějak... z trvalého plusu,nejlíp přes časový relé... nad tím tady už nějakou dobu přemýšlím... :D to já taky, ale ne automatiku ale dojezd po zamknutí, prostě přes DO alarmu a to napájení nevím, nevím Mam dorabany dojazd po zamknuti. Tiez cez podobny modul. Uz velmi dlho a uplne v poho. Cena bola tusim 2000,- Na tej stranke maju tiez nieco podobne. Tak to teda za to nedám.. Jsem elektronik... přes vozidla, tak si to dám dohromady nějak jednoduše sám, neasi... ;-) [upravil dne 24.6.2008 Edison] Citovat
feshi Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 tak ked uz otom hovorite, tak ja mam mensi problem so sekvencim stahovanim na strane sofera... dole ide v poriadku ale hore sa mu uz nechce, bud nejde vobec automaticky alebo to musim 2x po sebe rychlo zmacknut a vtedy vylezie. myslel som ze sa to okno niekde zadrhava ale nikde nic. Neviete co stym? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.