Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam na vas dotazek.:D mam u spolujezdce el okno,ale ne aut. a rad bych aby bylo. Co dela to okno automaticke?je to v motorku bo v tom tlacitku?bo v obojim? strasne by se me libila odpoved ze mi staci koupit si jen aut tlacitko nekde na vrakaci a vymenit,poteste me pls:D

Odesláno

ridici elektronika je v moturku a je treba k tomu mit i patricnej spinac s jinym vnitrnim zapojenim nez ten obycejnej. Nevim jestli se u 406 delalo sekvencni stahovani na obe strany a jestli by se to dalo predelat

Odesláno

U novýho modelu by to šlo dost těžko. Mechanicky jsou ta tlačítka rozdílně řešená včetně rozdílů na desce pod tlačítkama. Měl jsem to rozebraný.

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

Mam na vas dotazek.:D mam u spolujezdce el okno,ale ne aut. a rad bych aby bylo. Co dela to okno automaticke?je to v motorku bo v tom tlacitku?bo v obojim? strasne by se me libila odpoved ze mi staci koupit si jen aut tlacitko nekde na vrakaci a vymenit,poteste me pls:D

Osobne si myslim ze se sekvencni stahovani delalo jen na stranu u ridice,takze bych spis hledal dily nekde na vrakarne z nakyho anglana,nicmene s tema spinacema by sis urcite hodne vyhral aby to fungovalo tak jak ma.:-/

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

Aaaaaa,tak je muj problem vyresen:D...myslel jsem ze vyssi vybavy to treba meli bezne....tim je rozhodnuto ze pritelka bude stahovat drzenim:D ;)

citroen C5 rocnik 2003 ma sekvencni stahovani na obou stranach, mozna ma i stejne tvarovany tlacitka ( aspon treba xantie mela taky tlacitka stejna jako 406 )

tak jsem jeste koukal do katalogu a bohuzel C5 ma uplne jinej mechanismus stahovani, takze by asi ani neslo prebastlit moturek do 406

[upravil dne 24/6/08 Ferry]

Odesláno

To je fakt hrozný, jak sou ty lidi líný:o:bacha

Nahnat do 120 s pěkně vorezlýma táhlama kliček oken a s manuálním šíbrem! To by se vám po tom 5tivteřinovým podržením tlačítka stejskalo hódně rychle :D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

To je fakt hrozný, jak sou ty lidi líný:o:bacha

Nahnat do 120 s pěkně vorezlýma táhlama kliček oken a s manuálním šíbrem! To by se vám po tom 5tivteřinovým podržením tlačítka stejskalo hódně rychle :D

proč myslíš , že jezdim na kole. Tam žádný čudlíky držet nemusim a fouká to hned. Ještě líp - chtělo by to hlasoví ovládání, abych ten čudlík nemusel vůbec mačkat :bacha:D

Odesláno

a co vymenit motorek, dat tam stejnej jako u ridice a rozebrt tlacitko a dat mu vnitrnosti z ridicova? Aspon na panelu ovladani u ridice by to jit mohlo, nevim jak v tlacitku co je u spolujezdce.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

a co vymenit motorek, dat tam stejnej jako u ridice a rozebrt tlacitko a dat mu vnitrnosti z ridicova? Aspon na panelu ovladani u ridice by to jit mohlo, nevim jak v tlacitku co je u spolujezdce.

U novýho modelu to nejde. Kontakty jsou na tišťáku takže je tam nedopatláš, odpovídaj tomu gumičky pod ovladačem, ta je jako jeden kus pro obě okna a pochopitelně jsou rozdílný.

[upravil dne 24.6.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... :papa

Jojo.. Jen bych chtěl vidět šéma připojení... Protože při vytažení klíčku nejde napájení na okna asi vůbec. Nebo jen na ovládání? By se pak musel řešit nějak... z trvalého plusu,nejlíp přes časový relé... nad tím tady už nějakou dobu přemýšlím...

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Mne sa zda najidealnejsie riesenie ten modul...stoji 452,- co sa mi zda najednoduchsie a asi aj najlacnejsie riesenie so zarukou... :papa

Jojo.. Jen bych chtěl vidět šéma připojení... Protože při vytažení klíčku nejde napájení na okna asi vůbec. Nebo jen na ovládání? By se pak musel řešit nějak... z trvalého plusu,nejlíp přes časový relé... nad tím tady už nějakou dobu přemýšlím...

:D:D to já taky, ale ne automatiku ale dojezd po zamknutí, prostě přes DO alarmu a to napájení nevím, nevím :myslim

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

:D:D to já taky, ale ne automatiku ale dojezd po zamknutí, prostě přes DO alarmu a to napájení nevím, nevím :myslim

jj.. Zavření při zamčení... Já to v hlavě zhruba mám... Jedno časový relé a jedno relé s několika spínacími kontakty by to mělo pořešit. Asi ještě nějaká ta dioda...

Odesláno

Mam dorabany dojazd po zamknuti. Tiez cez podobny modul. Uz velmi dlho a uplne v poho. Cena bola tusim 2000,-

Na tej stranke maju tiez nieco podobne.

:papa

Odesláno

Mam dorabany dojazd po zamknuti. Tiez cez podobny modul. Uz velmi dlho a uplne v poho. Cena bola tusim 2000,-

Na tej stranke maju tiez nieco podobne.

:papa

Tak to teda za to nedám.. Jsem elektronik... přes vozidla, tak si to dám dohromady nějak jednoduše sám, neasi... ;-)

[upravil dne 24.6.2008 Edison]

Odesláno

tak ked uz otom hovorite, tak ja mam mensi problem so sekvencim stahovanim na strane sofera... dole ide v poriadku ale hore sa mu uz nechce, bud nejde vobec automaticky alebo to musim 2x po sebe rychlo zmacknut a vtedy vylezie. myslel som ze sa to okno niekde zadrhava ale nikde nic. Neviete co stym?:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...