Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radek Hurvajz: Zajimalo by mě co tím dokážeš že se do něj budeš navážet. Už to vlákno tady je a nic s tím nenaděláš pokud to nesmaže admin. Chtěl nám ukázet jak auto vypadá po laku.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Radek Hurvajz: Zajimalo by mě co tím dokážeš že se do něj budeš navážet. Už to vlákno tady je a nic s tím nenaděláš pokud to nesmaže admin. Chtěl nám ukázet jak auto vypadá po laku.

Ale já se do něj nenavážím, jde jen o upozornění a v podstatě o snahu aby to příště udělal líp (myšleno vlákno na foru). Nevim proč v tom vidíš navážení se

A pkud chtěl ukázat jak pokračují upravy tak není nic jednoduššího než pokračovat ve vlaákně který založil kvuli tomu aby nám auto ukázal, pěkně by tam upravy šli za sebou tak jak je dělal, takhle to bude rozstrkaný všude po foru a po čase nikdo nepochopí že to vlastně navazuje na nějaký vlákno zapadlý někde hluboko ve foru

[upravil dne 23/6/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: čakom

Ale já se do něj nenavážím, jde jen o upozornění a v podstatě o snahu aby to příště udělal líp (myšleno vlákno na foru). Nevim proč v tom vidíš navážení se

A pkud chtěl ukázat jak pokračují upravy tak není nic jednoduššího než pokračovat ve vlaákně který založil kvuli tomu aby nám auto ukázal, pěkně by tam upravy šli za sebou tak jak je dělal, takhle to bude rozstrkaný všude po foru a po čase nikdo nepochopí že to vlastně navazuje na nějaký vlákno zapadlý někde hluboko ve foru

O tom že chtěl ukázat auto po laku žádná, ale měl to dát do toho svého vlákna kde už s tím vlastně začal.

Takhle udělal vlákno, který nazval ZADEK a to co tam dal byly 3 po sobě jdoucí fotky bez popisu.

Myslím, že Radkovi jde o to, aby to příště dal k sobě když se to týka stejné věci a nebo to alespoň rozumně nazval a něco sdělil. :) Žádný navážení v tom nevidím.:cool:

[upravil dne 23/6/08 BoneDaddy]

Odesláno

Kluci nehádejte se věřím, že Nojmi to tak nemyslel.

Jinak patřím k těm, které toto tzv. vylepšování auta nějak nebere, je to asi tím, že jsem se v mládí tímto způsobem už vyřádil.

Ale myslím, že nemám důvod jeho auto či jeho um nijak zatracovat, když se mu to líbí, tak ať - je to jeho věc.:roker

Jemu se nemusí líbít zase to moje.:aut

Odesláno

Ten zadni naraznik se mi z fotek docela libi, ale chtelo by to videt v realu. Zato ten predni fakt nerozdycham! A ty kola mi taky nejdou do hlavy. Muzes vyfotit to kolo na aute? Nejak trochu z uhlu.

Odesláno

mno já jsem tu chvilku,těch příspěvků tu až tak moc nemám oproti jiným,ale pokud je tu jedno první vlákno,tak si myslím že není až tak velký problém v něm pokračovat.... ,mě ty úpravy taky moc nesedí,nikam se s tím nedá jet,třeba na dovolenou,a až to jednou budeš chtít prodat to co jsi do toho nastrkal ti stejně nikdo nedá.... , práci sis s tím dal velkou,ale efekt nerad to konstatuju,ale nic moc....

Ale jak tu někdo psal,pokud se to líbí tobě,jen dobře,ale chtělo by to trošku vymazlit k dokonalosti,moc dobrej tuner nejsi....

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: f3Rd@

Zato ten predni fakt nerozdycham!

Čo sa ti nepáči na 407čkovom predku? :bacha

to ze je vrazenej na 406-ku :P

Odesláno

No veď preto... :roker

Odesláno

No veď preto... :roker

ja si myslim, ze ferda to vystih presne :) A kdyz uz naraznik ze 407, tak 407-coupe like :D

Odesláno

mno, mel bych par objektivnich rad :) jestli je o ne tedy zajem... nebudu komentovat ze je lepsi to dat do stavajiciho vlakna, to asi nema cenu

kazdopadne:

1) ten cerny pruh \"uprostred\" mi prijde jako pomerne nestastny zasah, auto pak vypada necelistve a jako slepene ze dvou 406tek - mozna to bude tim, ze cerna ke stribrny je v tomto pomeru ploch jak pest na oko. Daleko lepsi by asi \"rychly pruhy\" odpredu dozadu, ktery sice vypadaj blbe... ale rek bych ze lip nez tohle

2) predek by byl hezci, kdyby zustala svetla ze stare 406 (rekl bych, ze vypadaji lepe - ale to je vec nazoru)

3) kdyz uz mit tu obludu vepredu, tak to udelat tak, aby tam nebyl ten znak ze 407 (jak tam evidentne nepatri, tak vypada skutecne blbe na tomhle aute), spis to udelat ve stylu ty 406ky z tech tuningovych stranek cos sem daval (406tuning.tk).. a kde je prolis na znak, tak zavarit. S tim by urcite poradil cakom

4) zkus neco udelat s tema sparama (mezi svetly a to prednimi i zadnimi) + jeste nelicuje prechod naraznik -> blatnik

jinak ja jsem zastancem toho nazoru, ze 406ka je hezka od vyroby a neni na ni potreba cokoliv tunit, ale proti gustu ze...? a kdyz uz tuning, tak takovej jako ma cakom, nebo opravdu peknej kousek mel Petr406red

...uz jenom poprat hodne zdaru a doufam, ze to auto uz konecne prestanes nicit :papa

[upravil dne 23.6.2008 švejk]

Odesláno

zdravím, celkem ste to rozvedli good než v předchozím vlákně to už se mi páčí víc. ke světlům mě osobně se líbili z new modelu. S dopasováním je problém jelikož by museli ty spáry bejt zakitovaný a jak je vidět u francouzských kolegů u nich to dopadlo si myslím poměrně stejně akorát focený z jiných úhlu. černý střed sem si vybral dle svého gusta a rychlý pruhy?? nic proti tomu nenamítám ale to je právě pro mě věc která je přehnaná tedy jak pro koho a tím nikoho neurážím. K vláknu : chtěl sem jak už bylo řečeno aby bylo auto vidět po laku a pochybuju že většina by se koukla na starý vlákno když se zjeví nový?? K dovolené nevím proč si myslí někdo že auto nezůstalo autem jelikož skoro nikde nedrhnu a když jo tak je to extrém třeba polní cesty na chaty a tak ale vždycky vede jiná cesta a néé že néé. K ničení???:myslim:myslim mám takovej pocit že tomu chybí ještě spoustu vychytávek jako křídlo a spoustu věcí vevnitř jako opěrky s DVD, playstation a spoustu jiných věciček ale to je moje věc a líbí se to mě.

A pokud už toho máte dost tak vy sami co vás vlákno už nebaví požádejte admina ať to smázne a je to nehodlám poslouchat tedy číst od nějakýho spejbla s hurvínkem nekonečný vály o něčem úplně jiným jelikož si vždycky najde nějakou p...v..u

Nikdo se tě hurvínku o tvůj názor neprosil:super

K fotu?? mě ty spáry stějně přijdou úplně stejný?????

[upravil dne 23/6/08 Nojmi]

post-0-14109601129098_thumb.jpg

Odesláno

Tvůj výtvor tu byl popsán dost. Vcelku to právě v důsledku barevný kombinace, nespasopvaných díl vypadá tak, jako bys vzal žigulíka, zajel na vrakoviště a snažil se na to postavit hybrida 406 a 407. O interiéru se už ani zmiňovat nebudu. Ale budiž, když se Ti to líbí...

A k vláknům... Takže když se Ti nelíbily komentáře v jednom, tak jsi založil druhý? A třetí... kolik jich ještě bude?

A že se někoho o komentář nikdo neprosil... Když se Ti nelíbí, že někdo komentuje co sem dáš, tak to sem nedávej. Snadná pomoc.

[upravil dne 23.6.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Tvůj výtvor tu byl popsán dost. Vcelku to právě v důsledku barevný kombinace, nespasopvaných díl vypadá tak, jako bys vzal žigulíka, zajel na vrakoviště a snažil se na to postavit hybrida 406 a 407. O interiéru se už ani zmiňovat nebudu. Ale budiž, když se Ti to líbí...

A k vláknům... Takže když se Ti nelíbily komentáře v jednom, tak jsi založil druhý? A třetí... kolik jich ještě bude?

A že se někoho o komentář nikdo neprosil... Když se Ti nelíbí, že někdo komentuje co sem dáš, tak to sem nedávej.

Snadná pomoc.

a tohle z úst hurvajze : Hele nevychovanýho Hurvínka si nech jo, jestli jsi si nevšimnula tak na foru je docela pořádek, a pokud tu někdo dělá bordel a nedodržuje pravidla tak jsem jeden z těch kterému to vadí a zasáhne, a je mi naprosto jedno že si o mě nějaká Peugeotkovic myslí že jsem nevychovanej. Na druhou stranu jsi si mohla všimnout na foru že v mym připadě se o nevychovanosti nedá mluvit, nech si to na jiný jo.

[upravil dne 23.6.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

jo a pokud jde ještě o ty nálepky tak zústala jen jedna ezekeielka a zbytek byl zničen:papa:super

A pod kapotou stale neuveritelnych AZ 110 koni... :super

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

jo a pokud jde ještě o ty nálepky tak zústala jen jedna ezekeielka a zbytek byl zničen:papa:super

A pod kapotou stale neuveritelnych AZ 110 koni... :super

od oka 120 i s úpravama ale poraďte někdo kolik to dodá s chipem??? výkon krouťák atd..

od lidí co mluví a živí se tím mi bylo řečeno že to nemá cenu že to dodá 10 - 15k a 20-30Nm u mýho auta ale přece jen to musí být znát že?? Asi to bude svižnější. a nevíte náhodou ještě někdo jestli funguje turbo k 1.8 16V??????????

Odesláno

A pokud už toho máte dost tak vy sami co vás vlákno už nebaví požádejte admina ať to smázne a je to nehodlám poslouchat tedy číst od nějakýho spejbla s hurvínkem nekonečný vály o něčem úplně jiným jelikož si vždycky najde nějakou p...v..u Nikdo se tě hurvínku o tvůj názor neprosil:super

Hele Nojmi brzdi jo:bacha Svuj nazor si mužu napsat kdy chci a nebudu čekat až mě bude někdo prosit stejně tak jako ty mužeš založit několik vláken o ktery tě nikdo neprosil, jsme na veřejným foru, a jestli nehodláš poslouchat od nejakýho spejbla a hurvínka jak jsi napsal tak věz že já jsem Hurvajz, RADEK Hurvajz, a nějakej Nojmi mě tady nebude nijak komolit moji přezdívku, je ti to jasný!! :bacha Až tady zase bude někdo vykřikovat něco o navážení se někoho někam tak ať si přečte Nojmiho dřív, dík.

Fuj to jsem se vytočil zase po roce:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

A pokud už toho máte dost tak vy sami co vás vlákno už nebaví požádejte admina ať to smázne a je to nehodlám poslouchat tedy číst od nějakýho spejbla s hurvínkem nekonečný vály o něčem úplně jiným jelikož si vždycky najde nějakou p...v..u Nikdo se tě hurvínku o tvůj názor neprosil:super

Hele Nojmi brzdi jo:bacha Svuj nazor si mužu napsat kdy chci a nebudu čekat až mě bude někdo prosit stejně tak jako ty mužeš založit několik vláken o ktery tě nikdo neprosil, jsme na veřejným foru, a jestli nehodláš poslouchat od nejakýho spejbla a hurvínka jak jsi napsal tak věz že já jsem Hurvajz, RADEK Hurvajz, a nějakej Nojmi mě tady nebude nijak komolit moji přezdívku, je ti to jasný!! :bacha Až tady zase bude někdo vykřikovat něco o navážení se někoho někam tak ať si přečte Nojmiho dřív, dík.

Fuj to jsem se vytočil zase po roce:D

to chce klídek:D:aut Nebo do hajan:papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...