Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 [upravil dne 24/6/08 Nojmi] [upravil dne 24/6/08 Nojmi]
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 [upravil dne 24/6/08 Nojmi] [upravil dne 24/6/08 Nojmi]
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 [upravil dne 24/6/08 Nojmi] [upravil dne 24/6/08 Nojmi]
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 ještě jdu nafotit ty kola BEZ podložek abyste se mohli přesvědčit [upravil dne 23/6/08 Nojmi]
Kekros Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 ta černá je pěkná. By se mi líbila černá 406 Jinak na mě je to moc velká úprava. Já radši decentní
Ferry Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 ty narazniky nejsou zrovna moc presne spasovane ke zbytku karoserie, u prednich svetel to vubec nelicuje s liniemi svetel a karoserie, zadni naraznik je o neco lepsi ale ty spary pod zadnimi svetly a kolem blatniku vypadaj taky zfusovane, celkovy dojem je ze to na to auto nepatri a je to tam jen tak nedbale doretusovane. Cerna kapota kufr a strecha zase davaji dojem, ze to bylo bourane a aute je ted slepene z ruznych kousku jinych aut sehnanych po vrakovistich. Osobne rikam ee, nelibi, skoda te prace kterou jsi do toho musel dat, vysledek za to fakt nestoji
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Ferry ty narazniky nejsou zrovna moc presne spasovane ke zbytku karoserie, u prednich svetel to vubec nelicuje s liniemi svetel a karoserie, zadni naraznik je o neco lepsi ale ty spary pod zadnimi svetly a kolem blatniku vypadaj taky zfusovane, celkovy dojem je ze to na to auto nepatri a je to tam jen tak nedbale doretusovane. Cerna kapota kufr a strecha zase davaji dojem, ze to bylo bourane a aute je ted slepene z ruznych kousku jinych aut sehnanych po vrakovistich. Osobne rikam ee, nelibi, skoda te prace kterou jsi do toho musel dat, vysledek za to fakt nestoji mě to zato stálo [upravil dne 23/6/08 Nojmi]
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Ferry ty narazniky nejsou zrovna moc presne spasovane ke zbytku karoserie, u prednich svetel to vubec nelicuje s liniemi svetel a karoserie, zadni naraznik je o neco lepsi ale ty spary pod zadnimi svetly a kolem blatniku vypadaj taky zfusovane, celkovy dojem je ze to na to auto nepatri a je to tam jen tak nedbale doretusovane. Cerna kapota kufr a strecha zase davaji dojem, ze to bylo bourane a aute je ted slepene z ruznych kousku jinych aut sehnanych po vrakovistich. Osobne rikam ee, nelibi, skoda te prace kterou jsi do toho musel dat, vysledek za to fakt nestoji pro mě jo mi se to i líbí Vůbec bych se té dvoubarevné kombinace nebál.At\' je na co koukat!
Y2K Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi WTF??? Hmmm....aj to mam vysvetlovat?
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Nojmi WTF??? Hmmm....aj to mam vysvetlovat? tak když ti to dělá problém, tak si to nech pro sebe ......
Y2K Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Nojmi WTF??? Hmmm....aj to mam vysvetlovat? tak když ti to dělá problém, tak si to nech pro sebe ...... What The F.U.C.K.??? [upravil dne 23.6.2008 Y2K]
Kejticka Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Booze.Ja nevim no..ja si porizovala peugeota proto,ze se mi peugeot libi a ne abych z toho udelala vozitko jine znacky..Ale budiz,nekomu se to muze libit..Spatne to neni i se mi to dooocela libi,ale tohle uz neni peugeot...
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Nojmi Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: Nojmi WTF??? Hmmm....aj to mam vysvetlovat? tak když ti to dělá problém, tak si to nech pro sebe ...... What The F.U.C.K.??? hrdino [upravil dne 23.6.2008 Y2K]
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Kekros ta černá je pěkná. By se mi líbila černá 406 Jinak na mě je to moc velká úprava. Já radši decentní http://aktualne.centrum.cz/finance/volny-cas-a-nakupy/clanek.phtml?id=608686
čakom Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Mě se to líbí Ještě by to chtělo dopasovat ty přední světla. Ale to ET mi vrtá hlavou:myslim Už tam máš pružiny?
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Kekros:\"Proto je černá barva ve stupnici bezpečnosti až na konci žebříčku, zatímco na její špičce se drží barva bílá. Bílá je prvkem pasivní bezpečnosti\" Tuto barvu u vozidel preferuje asi desetina českých řidičů.:aut [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic]
Nojmi Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: čakom Mě se to líbí Ještě by to chtělo dopasovat ty přední světla. Ale to ET mi vrtá hlavou:myslim Už tam máš pružiny? Pružiny tam ještě nejsou ale ještě newím jak to zvládnou šestnáctky tyhle osmnáctky jdou na prodej a přední světla : jelikož ty old světla jsou širší tak proto ta mezera mezi těma novýma je tam takovej rantl a ty novejší jsou na výšku menší ale neco se vymyslí nebo tě něco napadá??
Recommended Posts