Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ty narazniky nejsou zrovna moc presne spasovane ke zbytku karoserie, u prednich svetel to vubec nelicuje s liniemi svetel a karoserie, zadni naraznik je o neco lepsi ale ty spary pod zadnimi svetly a kolem blatniku vypadaj taky zfusovane, celkovy dojem je ze to na to auto nepatri a je to tam jen tak nedbale doretusovane. Cerna kapota kufr a strecha zase davaji dojem, ze to bylo bourane a aute je ted slepene z ruznych kousku jinych aut sehnanych po vrakovistich.

Osobne rikam ee, nelibi, skoda te prace kterou jsi do toho musel dat, vysledek za to fakt nestoji :(:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ty narazniky nejsou zrovna moc presne spasovane ke zbytku karoserie, u prednich svetel to vubec nelicuje s liniemi svetel a karoserie, zadni naraznik je o neco lepsi ale ty spary pod zadnimi svetly a kolem blatniku vypadaj taky zfusovane, celkovy dojem je ze to na to auto nepatri a je to tam jen tak nedbale doretusovane. Cerna kapota kufr a strecha zase davaji dojem, ze to bylo bourane a aute je ted slepene z ruznych kousku jinych aut sehnanych po vrakovistich.

Osobne rikam ee, nelibi, skoda te prace kterou jsi do toho musel dat, vysledek za to fakt nestoji :(:bojim

mě to zato stálo

[upravil dne 23/6/08 Nojmi]

post-0-14109601124097_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

Původně zaslal: Ferry

pro mě jo

mi se to i líbí:roker Vůbec bych se té dvoubarevné kombinace nebál.At\' je na co koukat!:papa

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

WTF???:myslim

Hmmm....aj to mam vysvetlovat? :P

tak když ti to dělá problém, tak si to nech pro sebe ......

Odesláno

What The F.U.C.K.???

[upravil dne 23.6.2008 Y2K]

Odesláno

Booze.Ja nevim no..ja si porizovala peugeota proto,ze se mi peugeot libi a ne abych z toho udelala vozitko jine znacky..Ale budiz,nekomu se to muze libit..Spatne to neni i se mi to dooocela libi,ale tohle uz neni peugeot...

Odesláno

What The F.U.C.K.???

hrdino

[upravil dne 23.6.2008 Y2K]

Odesláno

Mě se to líbí:potlesk

Ještě by to chtělo dopasovat ty přední světla.

Ale to ET mi vrtá hlavou:myslim

Už tam máš pružiny?

Odesláno

Kekros:\"Proto je černá barva ve stupnici bezpečnosti až na konci žebříčku, zatímco na její špičce se drží barva bílá.

Bílá je prvkem pasivní bezpečnosti\"

Tuto barvu u vozidel preferuje asi desetina českých řidičů.:potlesk:super:mrk:aut

[upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic]

post-0-14109601124333_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Mě se to líbí:potlesk

Ještě by to chtělo dopasovat ty přední světla.

Ale to ET mi vrtá hlavou:myslim

Už tam máš pružiny?

Pružiny tam ještě nejsou ale ještě newím jak to zvládnou šestnáctky tyhle osmnáctky jdou na prodej a přední světla : jelikož ty old světla jsou širší tak proto ta mezera mezi těma novýma je tam takovej rantl a ty novejší jsou na výšku menší ale neco se vymyslí nebo tě něco napadá??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...