Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Nojmi

A pokud už toho máte dost tak vy sami co vás vlákno už nebaví požádejte admina ať to smázne a je to nehodlám poslouchat tedy číst od nějakýho spejbla s hurvínkem nekonečný vály o něčem úplně jiným jelikož si vždycky najde nějakou p...v..u Nikdo se tě hurvínku o tvůj názor neprosil:super

Hele Nojmi brzdi jo:bacha Svuj nazor si mužu napsat kdy chci a nebudu čekat až mě bude někdo prosit stejně tak jako ty mužeš založit několik vláken o ktery tě nikdo neprosil, jsme na veřejným foru, a jestli nehodláš poslouchat od nejakýho spejbla a hurvínka jak jsi napsal tak věz že já jsem Hurvajz, RADEK Hurvajz, a nějakej Nojmi mě tady nebude nijak komolit moji přezdívku, je ti to jasný!! :bacha Až tady zase bude někdo vykřikovat něco o navážení se někoho někam tak ať si přečte Nojmiho dřív, dík.

Fuj to jsem se vytočil zase po roce:D

[upravil dne 23/6/08 Radek Hurvajz]

no vidíš ty mi vyčítáš vlákna já tvůj slovník je vidět že neumíš udržet svoje nervy na uzdě:D:o a nechápu komu vyhrožuješ si akorát pro smích si myslíš že to tu zbalím a pudu spát nedal sem to sem jen kvůli tobě ale kvůli svýmu autu... KUP si antidepresiva:D:D

Odesláno

no vidíš ty mi vyčítáš vlákna já tvůj slovník je vidět že neumíš udržet svoje nervy na uzdě:D:o a nechápu komu vyhrožuješ si akorát pro smích si myslíš že to tu zbalím a pudu spát nedal sem to sem jen kvůli tobě ale kvůli svýmu autu... KUP si antidepresiva:D:D

1. vlákna ti nevyčítám, jen jsem napsal že si je mužeš založit stejně tak jako já mužu napsat svuj názor

2. Muj slovník? co je na něm? neumim udržet nervy na uzdě, je to napsaný naprosto v klidu

3. ukaž kde jsem ti vyhrožoval, nejsem si toho vědom

4. Nevim na co antidepresiva, depresemi netrpím, seš snad doktor bo co?

Odesláno

1. vlákna ti nevyčítám, jen jsem napsal že si je mužeš založit stejně tak jako já mužu napsat svuj názor

2. Muj slovník? co je na něm? neumim udržet nervy na uzdě, je to napsaný naprosto v klidu

5. Pro smích jsi Tu hlavně Ty, Nojmi, se svou nesmyslnou tvrdohlavostí, se kterou tu prezentuješ svý názory a pokusy.

Odesláno

nějakej Nojmi mě tady nebude nijak komolit moji přezdívku, je ti to jasný!! :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

nějakej Nojmi mě tady nebude nijak komolit moji přezdívku, je ti to jasný!! :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

A co to je vyhrožování, ty smajli jsi si tam doplnil sám, já tam dal jednoho a bylo to jen zduraznění, žádný vyhrožování.
Odesláno

Dík za doplnění pátého bodu;)

prosím

To patřilo Edisonovi, ne tobě:roll

A končim s tebou, nebavi mě to, nemá to cenu, jseš tvrdohlavej beran. Jediný čeho jsme dosáhli je že jsi začal vynechávat W. Ale na další převýchovu už nemam sílu. Měj se a třeba si dej na auto naraznik z Tatry 815:D

Odesláno

[upravil dne 23/6/08 Nojmi]

tenhle majitel vyřízl celej laminát kolem ale nevím jak by to vypadalo na stříbrný jestli je vidět tak dolů???

[upravil dne 23/6/08 Nojmi]

post-0-14109601129857_thumb.jpg

Odesláno

Dík za doplnění pátého bodu;)

prosím

To patřilo Edisonovi, ne tobě:roll

A končim s tebou, nebavi mě to, nemá to cenu, jseš tvrdohlavej beran. Jediný čeho jsme dosáhli je že jsi začal vynechávat W. Ale na další převýchovu už nemam sílu. Měj se a třeba si dej na auto naraznik z Tatry 815:D

jj a ty si dej nálepku na zadní kono K.K.T 001 díky

Odesláno

jj a ty si dej nálepku na zadní kono K.K.T 001 díky

Je načase aby ťa niekto z adminov zrušil. Na takýto urážlivý slovník nie je nikto zvedavý.

[upravil dne 24.6.2008 AnotherOne]

Odesláno

od oka 120 i s úpravama ale poraďte někdo kolik to dodá s chipem??? výkon krouťák atd..

od lidí co mluví a živí se tím mi bylo řečeno že to nemá cenu že to dodá 10 - 15k a 20-30Nm u mýho auta ale přece jen to musí být znát že?? Asi to bude svižnější. a nevíte náhodou ještě někdo jestli funguje turbo k 1.8 16V??????????

nesmysly, nesmysly..

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Původně zaslal: peugeotkovic

Kekros:\"Proto je černá barva ve stupnici bezpečnosti až na konci žebříčku, zatímco na její špičce se drží barva bílá.

Bílá je prvkem pasivní bezpečnosti\"

Tuto barvu u vozidel preferuje asi desetina českých řidičů.:potlesk:super:mrk:aut

[upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic]

Ale no tak :aut Stejně tak jako černá se mi líbí šedá :) A do věku taky trefa v předešlim příspěvku. Můžu já za to , že jsem ještě tak mladej :aut

a stejně je bílá nejhezčí:super:aut

post-0-14109601131507_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

a stejně je bílá nejhezčí:super:aut

no kdyby byla i s tim vybavenim co sedí v audince, tak se nehádam :aut

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...