Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Noo kedze tema na ktoru som chcel reagovat je zamknuta tak to napisem sem.

2 Nojmi: Kde si zobral tych 81kW krat 1,44???? Teda mam na mysli ten koeficient 1,44....pretoze pokial ja viem je to trocha ine cislo?

Kto so mnou suhlasi?

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Y2K: jestli ono to nebude 1,36 :D:D:D Nojmi je naprosto mimo :mrk

Ano, presne toto cislo som mal na mysli (viem sice ze tam je este viac desatinnych miest ale asi uz zanedbatelnych).

Tak som rad ze je niekto iny mimo a nie ja :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Noo kedze tema na ktoru som chcel reagovat je zamknuta tak to napisem sem.

2 Nojmi: Kde si zobral tych 81kW krat 1,44???? Teda mam na mysli ten koeficient 1,44....pretoze pokial ja viem je to trocha ine cislo?

Kto so mnou suhlasi?

je to presne 1.35962 podla zdroja http://www.transcom.sk/prevod-jednotiek/prevod-jednotiek-vykonu/

nojmi - kiez by si mal pravdu,mal by som aspon auto s vacsim vykonom

Odesláno

ty brdo, mam prime sani, ladeny vyfuk, svicky a tolik jako nojmimu mi to nepridalo, cim to je?

a na dvojku tam loupnu necele kilo, ale ty se svou 1,8 toho docilit fakt nemuzes, bez toho aby ti to nvymlatilo ventil

[upravil dne 25/6/2008 Scratch]

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ty brdo, mam prime sani, ladeny vyfuk, svicky a tolik jako nojmimu mi to nepridalo, cim to je?

a na dvojku tam loupnu necele kilo, ale ty se svou 1,8 toho docilit fakt nemuzes, bez toho aby ti to nvymlatilo ventil

ja treba na dvojku kilo dam, takze predpokladam, ze i nojmi.. a ventily drzi

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: Scratch

ja treba na dvojku kilo dam, takze predpokladam, ze i nojmi.. a ventily drzi

vzdyt je to o prevodovce.. nema cenu resit kolik kdo vytahne na ktery kvalt... Lepsi otazka je za kolik da z 0 -100km/h :)

No, ale kdyz uz se prepocitavaji kW na kone s koeficientem 1,444445 tak uz je asi vsechno jedno :myslim

[upravil dne 26/6/08 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

to je docela dobrej kurz ten 1.44444 :) to už mám 167.5 poníka :)

jestli se ten kurz takhle bude vyvíjet dál, tak se možná na těch 200 hřebců dostanu :D

já bych ti je přál, aspon by si nemusel u dalšího auta zvyšovat obsah motoru když koukam co si měl předtim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...