Berkoff Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Berkoff ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto. ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda na domasu sme jazdili ked mi bolo od 4 do 13 tich rokov hej to boli casy, pitie vody z maleho hornadu, potom slepe crevo Mozme sa dohovorit, budem tam ako som pisal, zhruba dva tyždňe, takže by sme mohli jednodenný alebo dvojdenný výlet urobiť, vďaka za ponuku Citovat
KoNG Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 no já mám v plánu letos poznávačku s přítelkyní po anglii (cca 3týdny) Citovat
Berkoff Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 tak to je super KoNGu, zase autem, a jako v ty francii? Citovat
Medion Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Tak já z skoromanželkou letíme na svatební cestu do Turecka Citovat
jaudax Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 zítra odlet do tjunisu - zarzis. Snad se neupečem Citovat
KoNG Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff tak to je super KoNGu, zase autem, a jako v ty francii? Přesně tak vozem, jako po Italii a Francii Cestou zpátky ještě okruh přes Belgii [upravil dne 23.6.2008 KoNG] Citovat
elton Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Už odpočítávám a za dva týdny na dva týdny jadran v chorvacku. Citovat
KoNG Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: jaudax zítra odlet do tjunisu - zarzis. Snad se neupečem počítej s tím že budeš jako na grilu Citovat
John Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Letos jedu tam,kde slunko nesvití..... :roll .. Ne vážně letos to vidím,jestli dostanu naplánovanou dovolenou tak někde relax u nás. Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008- \"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma) Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí.. No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:) Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll \" [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic] Jedeš tedy místo ní s jejím manželem ??? Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Letos jsem byl v Rumunsku a jinak očekávám spíš nějaké výlety po naší domovině - možná, až nám dokončí rekonstrukci bytečku, pojedeme na týden ke kamarádce do penzionu v Kostelci nad Orlicí (ale bude to záviset na termínu předání bytu - pokud už by se nedalo koupat, tak to asi vynecháme). Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Berkoff ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto. ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda na domasu sme jazdili ked mi bolo od 4 do 13 tich rokov hej to boli casy, pitie vody z maleho hornadu, potom slepe crevo Mozme sa dohovorit, budem tam ako som pisal, zhruba dva tyždňe, takže by sme mohli jednodenný alebo dvojdenný výlet urobiť, vďaka za ponuku no problem,ak budes chciet tak potom daj vediet dopredu cez u2u ze ides na sk a nieco vymyslime Citovat
Blizzard Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Jedu opět pod stan na Máchasee bo se mi tam líbí ... ježiš už v sobotu, jooo Citovat
Béďa Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 tak ja jedu ted na malou dovolenou(3dny) do Krkonos, na nejake ty tury.. no a jinak to vidim tak tyden na chate, jinak asi nic.. Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Blizzard Jedu opět pod stan na Máchasee bo se mi tam líbí ... ježiš už v sobotu, jooo Jestli do kempu Borný, tak mi drž fleka u vody, když bude foukat jihovýchod, přijedu s windsurfem akorát tenhle směr moc často nefouká, jsem tam tak třikrát do roka... Citovat
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: peugeotkovic Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008- \"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma) Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí.. No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:) Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll \" [upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic] Jedeš tedy místo ní s jejím manželem ??? Ale né Jak tě tohle vůbec mohlo napadnout..??? Jedu s ní místo jejího manžela:) Tak když nemá s kým jet tak ji v tom nenechám..už tak je celá smutná ze všeho doma.. dětičky ještě malé.. a mě to vyjde na 4tisíce.1000kč mi přispěje zaměstnavatel tak paráda:mrkJá budu u moře po druhé a oni prvně,tak to bude zážitek:mrk Však pofotíme a pak se pochválíme:aut Citovat
kapa Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Za čtyři týdny se autí pojede podívat skoro domů ( made in Madrid) , odkud ke mě přijelo , takže na 14dní do Španělska nad Valencii. Citovat
Blizzard Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Blizzard Jedu opět pod stan na Máchasee bo se mi tam líbí ... ježiš už v sobotu, jooo Jestli do kempu Borný, tak mi drž fleka u vody, když bude foukat jihovýchod, přijedu s windsurfem akorát tenhle směr moc často nefouká, jsem tam tak třikrát do roka... Jojo. Borný . hele, nás tam poznáš snado. Bude tam parkovat 306 break, 406 a <> Laguna. Bude tam postavenej velkej červenomodrej stan co vypadá (a asi i je) že je z roku 80 (nicméně skvělej kousek) a po vodě se bude prohánět windsurf zhruba ze stejné doby jehož pilot bude víc ve vodě než na prkně. Kdyže dorazíš? Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Blizzard Jedu opět pod stan na Máchasee bo se mi tam líbí ... ježiš už v sobotu, jooo Jestli do kempu Borný, tak mi drž fleka u vody, když bude foukat jihovýchod, přijedu s windsurfem akorát tenhle směr moc často nefouká, jsem tam tak třikrát do roka... Jojo. Borný . hele, nás tam poznáš snado. Bude tam parkovat 306 break, 406 a <> Laguna. Bude tam postavenej velkej červenomodrej stan co vypadá (a asi i je) že je z roku 80 (nicméně skvělej kousek) a po vodě se bude prohánět windsurf zhruba ze stejné doby jehož pilot bude víc ve vodě než na prkně. Kdyže dorazíš? Dorazím jedině když bude foukat JV aspoň 6 metrů, jinak mi to nejede... Citovat
Emiš Odesláno 24. červen 2008 Odesláno 24. červen 2008 No letos to vypada na Albanii a Proklete hory. Ale dohoda ve skupine zatim nejak vazne, tak doufam, ze tenhle skoro rocni plan nakonec vyjde a nekrachne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.