Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: Berkoff

ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec :)

kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto.

ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda

na domasu sme jazdili ked mi bolo od 4 do 13 tich rokov :)

hej to boli casy, pitie vody z maleho hornadu, potom slepe crevo :D

Mozme sa dohovorit, budem tam ako som pisal, zhruba dva tyždňe, takže by sme mohli jednodenný alebo dvojdenný výlet urobiť, vďaka za ponuku :)

Odesláno

tak to je super KoNGu, zase autem, a jako v ty francii? :)

Přesně tak vozem, jako po Italii a Francii :) Cestou zpátky ještě okruh přes Belgii :D

[upravil dne 23.6.2008 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008-

\"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také:aut

Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma)

Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí..:roll

No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:)

Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll :bojim\"

[upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic]

Jedeš tedy místo ní s jejím manželem ???

Odesláno

Letos jsem byl v Rumunsku a jinak očekávám spíš nějaké výlety po naší domovině - možná, až nám dokončí rekonstrukci bytečku, pojedeme na týden ke kamarádce do penzionu v Kostelci nad Orlicí (ale bude to záviset na termínu předání bytu - pokud už by se nedalo koupat, tak to asi vynecháme).

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec :)

kosice, no to mas blizko k nam.ked mas rad hory a pod. nezajdes k nam na morske oko a sninsky kamen?urobim sprievodcu.pre predstavu kludne zaslem foto.

ps - nevynechal by som domasu to je tiez tak na rovnako daleko z ke ako na siravu.na domasi cistejsia voda

na domasu sme jazdili ked mi bolo od 4 do 13 tich rokov :)

hej to boli casy, pitie vody z maleho hornadu, potom slepe crevo :D

Mozme sa dohovorit, budem tam ako som pisal, zhruba dva tyždňe, takže by sme mohli jednodenný alebo dvojdenný výlet urobiť, vďaka za ponuku :)

no problem,ak budes chciet tak potom daj vediet dopredu cez u2u ze ides na sk a nieco vymyslime

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Jedu opět pod stan na Máchasee bo se mi tam líbí :) ... ježiš už v sobotu, jooo :D

Jestli do kempu Borný, tak mi drž fleka u vody, když bude foukat jihovýchod, přijedu s windsurfem :) akorát tenhle směr moc často nefouká, jsem tam tak třikrát do roka...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: peugeotkovic

Oddie:jsem to psala v CHorvatsko2008-

\"tak já pojedu do toho všemi hodně opěvovaného Chorvatska nakonec také:aut

Jsem se k tomu dostala asi takto:mrk kolegyně z práce už v zimě pro rodinu vyřídila a zaplatila zálohu na dovolenou(Chorvatsko,ostrov Hvar,polopenze,2dospělí + dvě děti zdarma)

Jenže od zimy uběhlo pár měsíců a její manžel se zakoukal jinam a rozvod na spadnutí..:roll

No a tak mě bylo nabídnuto:aut Dětičky mě znají,o cestování jsem vždycky snila tak se těším:)

Akorát mě děsí ten autobus..:nevimto už je mě špatně ted\':roll :bojim\"

[upravil dne 23.6.2008 peugeotkovic]

Jedeš tedy místo ní s jejím manželem ???

Ale né:bojim Jak tě tohle vůbec mohlo napadnout..???:D Jedu s ní místo jejího manžela:) Tak když nemá s kým jet tak ji v tom nenechám..už tak je celá smutná ze všeho doma..:roll dětičky ještě malé..:roll a mě to vyjde na 4tisíce.1000kč mi přispěje zaměstnavatel tak paráda:mrkJá budu u moře po druhé a oni prvně,tak to bude zážitek:mrk Však pofotíme a pak se pochválíme:aut

Odesláno

Za čtyři týdny se autí pojede podívat skoro domů ( made in Madrid) , odkud ke mě přijelo , takže na 14dní do Španělska nad Valencii.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jedu opět pod stan na Máchasee bo se mi tam líbí :) ... ježiš už v sobotu, jooo :D

Jestli do kempu Borný, tak mi drž fleka u vody, když bude foukat jihovýchod, přijedu s windsurfem :) akorát tenhle směr moc často nefouká, jsem tam tak třikrát do roka...

Jojo. Borný :). hele, nás tam poznáš snado. Bude tam parkovat 306 break, 406 a <> Laguna. Bude tam postavenej velkej červenomodrej stan co vypadá (a asi i je) že je z roku 80 (nicméně skvělej kousek) a po vodě se bude prohánět windsurf zhruba ze stejné doby jehož pilot bude víc ve vodě než na prkně. :D

Kdyže dorazíš?

Odesláno

Původně zaslal: oddie

Jojo. Borný :). hele, nás tam poznáš snado. Bude tam parkovat 306 break, 406 a <> Laguna. Bude tam postavenej velkej červenomodrej stan co vypadá (a asi i je) že je z roku 80 (nicméně skvělej kousek) a po vodě se bude prohánět windsurf zhruba ze stejné doby jehož pilot bude víc ve vodě než na prkně. :D

Kdyže dorazíš?

Dorazím jedině když bude foukat JV aspoň 6 metrů, jinak mi to nejede...

Odesláno

No letos to vypada na Albanii a Proklete hory. Ale dohoda ve skupine zatim nejak vazne, tak doufam, ze tenhle skoro rocni plan nakonec vyjde a nekrachne :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...