Berkoff Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 jezero u michaloviec Vinianske jazero, dohodím kameňom [upravil dne 23.6.2008 AnotherOne] Citovat
Berkoff Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 Som myslel zemplin, ale to je jedno voda ako voda vsak? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Letos do (_/\\_) maximálně ještě jednou na j.moravu Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff Som myslel zemplin, ale to je jedno voda ako voda vsak? Tak to si myslel šíravu v tom prípade, je to nádrž nie jazero. Tú mám ešte bližšie Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Bylo: Bude: http://www.luontoon.fi/page.asp?Section=5076 Citovat
Vvitty Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 letos? letos asi na maltu cement uz asi privezli.... no a pak jeste mozna do ciny.... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Vvitty letos? letos asi na maltu cement uz asi privezli.... no a pak jeste mozna do ciny.... Takže Zlaté písky ????:D:D Citovat
oni Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Vvitty letos? letos asi na maltu cement uz asi privezli.... no a pak jeste mozna do ciny.... ze by na nejake to kung pao po malte a cementu??:D Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Jezdím ob-rok Chorvatsko,takže letos tam a pak chata.... Citovat
Žampión Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Loni byla Černá Hora a tam už mě nikdo nikdy nedostane,pač jsem přijel o 4 kg lehčí:DLetos volím Chorvatsko-Zadar.Jede nás dvanáct tak to bude nářez. Citovat
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec tak já do Chorvatska(ty hlouposti,kterýma nám chtějí pobyt znepříjemnit přeci vymysleli tak jako u nás vymýšlejí TI NAHOR\'E!)ostatní tam jsou snad hodní a milí a jsou rádi že jsou rádi:) Kdybych si ale mohla vybrat-tak bych taky dala přednost horám.V Tatrách musí být krásně Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Žampión Loni byla Černá Hora a tam už mě nikdo nikdy nedostane,pač jsem přijel o 4 kg lehčí:DLetos volím Chorvatsko-Zadar.Jede nás dvanáct tak to bude nářez. Byl jsem v mestě Bar a super.Nejel si tam shodit úmyslně? Citovat
peugeotkovic Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 A jinak jako každoročně jezdím do Jeseníků k rodině,takže jídlo a ubytování si odpracuju čili levná a fajn dovča:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Bulhaaaarsko Pomorie Stale dost lacno Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Berkoff ja jsem se vzhledem k chovani chorvatu a prilehlych statu rozhodl jet nekam k horam, misto k mori, takze asi navstivim tatku v KE, a pri tom projdu tatry, liptovsku maru a to jezero u michaloviec tak já do Chorvatska(ty hlouposti,kterýma nám chtějí pobyt znepříjemnit přeci vymysleli tak jako u nás vymýšlejí TI NAHOR\'E!)ostatní tam jsou snad hodní a milí a jsou rádi že jsou rádi:) Kdybych si ale mohla vybrat-tak bych taky dala přednost horám.V Tatrách musí být krásně Tak v tých Tatrách je to drahšie jak v Chorvátsku a služby o ničom. Ja sa chystám na Krym na Jaltu. Už len presvedčiť krajšiu polovičku. Citovat
Berkoff Odesláno 23. červen 2008 Autor Odesláno 23. červen 2008 mno chlapy nevim, copak bydlet muzu u taty v kosicich, takze do tater, a na jezero jen vylety, nebo na vikend, pocitam ze tam tak 14 dnu skysnu, a projsu si mista kde sem vyrustal Holt spominky sou vzpominky Citovat
Kekros Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: Vvitty letos? letos asi na maltu cement uz asi privezli.... no a pak jeste mozna do ciny.... je nás víc a lepší dovolenou si ani neumim představit Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 S těma Tatrama je to holt tak,byl sem naposledy po té sametovce..... Měli sme podnik.hotel v Podbanském,dalo se všude,na Strb.plesu se čověk najedl za pár korun.... Dnes jen slyším cenu lanovky na Lomnický....a jedu jinam. Jinak Tatry-krááááása. Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Tak já si jdu vyšplhat na hory do Slovinska a pak se přesunu do chorvatska a tam se plácnu k moři.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.